Jump to content

Τρίγωνο των Βερμούδων..

lazaross
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια τι πραγματικα συμβαινει στο τριγωνο των βερμουδων. πολλα πλοια αλλα και αεροπλανα εχουν χαθει. στην αρχη οι πυξιδες τρελενονται μετα μια ομιχλη και χανονται για παντα. οι δικες μου θεωριες : 1ον) υπαρχει χρονοπυλη. τωρα για τον εαν σε πηγαινει στο παρων ή στο παρελθον δεν ξερω. αυτο μ ε την χρονοπυλη ειναι πολυ λογικο και καθολου απιθανο αφου για να τρελενονται οι πυξιδες σιγουρα θα υπαρχουν ηλεκτρομαγνητικα κυματα που ενισχυουν της υπαρξη χρονοπυλης. 2ον) μπορει να υπαρχει κανενα μεγαλο θαλλασιο τερας ή τιποτα εξωγηινοι. 3ον) μπορει απλως να υπαρχουν ηλεκτρομαγνητικα κυματα τοσο μεγαλης ισχυος που να διαλυουν τα παντα. 4ον) τωρα μπορει οντως και συμφωνα με τα περισσοτερα εργα σχετικα με το τριγωνο των βερμουδων να υπαρχει συσωρευμμενο το κακο και να τρελενει τους επιβατες ( χαζο αλλα ενδιαφερον..;) ). 5ον) εχω ακουσει οτι εκει μπορει να βρισκεται η χαμενη ατλαντιδα και να προκαλει αυτη ολα αυτα. παντως εγω πιστευω περισοτερο την πρωτη και τριτη θεωρια. τωρα η τεταρτη θεωρια με εχει προβληματιε αρκετα, με εχουν επηρεασει πολυ τα εργα.

παντως θα ηθελα να παω με φιλους μου για να δουμε τι ακριβως συμβαινει. εαν μεταφερθουμε στο μελλον θα εχει πλακα.

ακουω τις δικιες σας θεωριες και αποψεις..

Ιησούς Χριστός νικάει και όλα τα κακά σκορπάει! :p

==============

Σόρυ λάζαροςς, ενδιαφερον το θέμα αλλά δεν πιστεύω καμία από τις θεωρίες σου χωρίς αποδείξεις. :)

πες τις δικιες σου θεωριες. ή δεν εχεις ασχοληθει καθολου με το θεμα? παντως εκεινο με τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα μου φαινεται λογικο. για αυτο χαλανε και οι πυξιδες...

To 3 se sindiasmo me varitikes dinameis kai diafora alla apistefta tha mporouse na einai pithano.

I atlantida den iparhei. Mono sto tomb raider an ti vreis.

Mutilator :shifty:

2ον) μπορει να υπαρχει κανενα μεγαλο θαλλασιο τερας ή τιποτα εξωγηινοι.

Χαχά!

Οι Βερμούδες είναι σύμπλεγμα νησιών έξω από τη Φλόριδα και ανήκουν στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει κατοίκους, κυβέρνηση και είναι κλασσικός τουριστικός προορισμός.

Τρίγωνο των βερμούδων είναι η θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Φλόριδα, τις Βερμούδες και Πουέρτο Ρίκο. Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο χάθηκαν τα ίχνη ενός αεροπλάνου που πετούσε πάνω από αυτήν την περιοχή. Λίγα χρόνια αργότερα ένας ασυρματιστής «αποκάλυψε» ότι αρκετά πλοία χάνονταν στην περιοχή. Δεν άργησαν τα ανάλογα δημοσιεύματα, βιβλία, ταινίες, και έγινε urban legend. Σήμερα αυτές οι εξαφανίσεις αποδίδονται στα δυσμενή καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην περιοχή(Gulf stream).

Τις διάφορες θεωρίες απορρίπτει και το αμερικάνικο ναυτικό- ή μήπως κάτι έχει να κρύψει; ;)

I atlantida den iparhei. Mono sto tomb raider an ti vreis.
Υπάρχει κυρίως στον Πλάτωνα, σε πολλούς Αρχαίους Έλληνες Συγγραφείς και στη μυθολογία πολλών αρχαίων λαών.

Σου προτεινω μαθημα επιλογης στη 2α Λυκειου αστρονομια...θα το λατρεψεις αφανταστα...κατι τετοιες συζητησεις μου το θυμιζουν...εκτος βεβαια και αν εισαι πιο μεγαλος...για 3η...!:D

μπορεί να μην υπάρχει και τίποτα αλλά έχει σίγουρα ενδιαφέρον να μαθαίνεις για να δίαφορα υπερφυσικά/μεταφυσικά και να ακούς τις διάφορες θεωρίες που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς..

Αντί να ασχολείστε με τη μυθολογία των Αμερικάνων δεν πάτε να ψάξετε και να βρείτε για τον Δίσκο της Φαιστού και τον υπολογιστή των ΑντιΚυθήρων θέματα άκρως πιο ενδιαφέροντα.

Αντε βρε , μπας και λύσετε το μυστήριο του δίσκου της Φαιστού και έχουμε επιστημονική πρωτιά στο myphone. :D

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

- Στα δυτικά του Τριγώνου και εν μέρει εντός της περιοχής του Τριγώνου ρέει το περίφημο ρεύμα του Κόλπου του Μεξικού, ένα «ποτάμι μέσα στη θάλασσα» με θερμοκρασία και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά ελαφρώς διαφορετικά του υπόλοιπου ωκεανού.

- Ολόκληρη η περιοχή χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες και ιδιαιτέρως έντονα μετεωρολογικά φαινόμενα τα οποία είναι συνήθως εντελώς απρόβλεπτα και βραχύβια.

- Η θερμοκρασιακή διαφορά ανάμεσα στο Ρεύμα και τα γύρω νερά πολύ συχνά δημιουργεί ένα στρώμα ομίχλης που ξεκινά απότομα και τελειώνει επίσης απότομα , οριοθετώντας περίπου τη διαδρομή που ακολουθεί το «ποτάμι μέσα στη θάλασσα».

2 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ «ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ»:

Βερμούδες 1.0: Κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στο Tρίγωνο των Βερμούδων έχουν τη βάση τους εξωγήινες δυνάμεις. Εξαιτίας των ακτινοβολιών κάθε αεροπλάνο ή πλοίο που περνά από εκεί εξαφανίζεται. Η αμερικανική κυβέρνηση ξέρει την αλήθεια, αλλά την κρύβει, γιατί θέλει να έλθει σε επαφή με τους συγκεκριμένους εξωγήινους.

Βερμούδες 2.0: Στο Tρίγωνο των Βερμούδων υπάρχουν οι κεντρικές εγκαταστάσεις των Ηγετών του Κόσμου, των ανθρώπων που ελέγχουν τις τύχες ολόκληρης της ανθρωπότητας, και οι περίεργες εξαφανίσεις οφείλονται στα συστήματα ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί.

Ιn.gr

Don't criticize... what you can't understand...!

Έχω ακούσει και την ακόλουθη θεωρία:

Ένας μέντιουμ και θεραπευτής ονόματι Έντγκαρ Κάυς που πέθανε το 1944, προφήτεψε δεκαετίες πριν καν υποπτευθούν τη δυνατότητα των ακτινών λέηζερ, ότι οι αρχαίοι Ατλάντιοι χρησιμοποιούσαν κρυστάλλους σαν πηγή δύναμης, που την εντόπισε στην περιοχή Μπιμίνι και που πιθανώς είχε βυθιστεί μεταγενέστερα στη Γλώσσα του Ωκεανού έξω από την Άντρος στις Μπαχάμες όπου συνέβησαν πολλές εξαφανίσεις.

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, μια περιπλανώμενη πηγή δύναμης βυθισμένη ένα μίλι βαθιά στα δυτικά της Άντρος, θα εξακολουθούσε να ασκεί σποραδικά την έλξη της στις πυξίδες και τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα των πλόίων και αεροπλάνων.

Ενδιαφέρουσα θεωρία κατά τη γνώμη μου που συνδέεται στενά με το μυστήριο που περιβάλλει τους ωκεανούς. :)

Επίσης, όσον αφορά το θέμα με τις πυξίδες νομίζω ότι στο τρίγωνο των Βερμούδων και στη Θάλασσα του Διαβόλου (Ιαπωνία) είναι τα μόνα μέρη που οι πυξίδες δείχνουν ακριβώς το βορά

Όσο για το Ναυτικό των ΗΠΑ πρέπει να έχετε ακουστά το Πείραμα της Φιλαδέλφειας. Μπορώ αν θέλετε να σας το περιγράψω όπως το είπε ο Δρ. Τζήσσαπ που ήταν παρών.:)

οι ιστοριες με το τριγωνο των βερμουδων ειναι απειρες αποκλειεται να ειναι ολες μουφες.. εχω διαβασει παρα πολλες κ μερικες τις επιβεβαιωνουν κ πολλα ατομα ... :worry:

εγω πιστευω πως εχει να κανει με εξωγιηνους κατι, ειναι πολλα αυτα που δ ξερουμε κ ουτε προκειτε να μας τα αποκαλειψουνε ποτε..

Άλλοι είπαν για την Χαμένη Ατλαντίδα [Καλααααααα] και ότι το νερό είναι πιο dense [ξέχασα τα ελληνικά μουυυυ βοήθεια] και έτσι βοηθά στο να βυθίζονται τα πλοία
It's what you do to me..

Καλά για το τρίγωνο των Βερμούδων υπάρχουν αμέτρητες ιστορίες και "θεωρίες" αλλά χωρίς κανένα στοιχείο ή απόδειξη ποιος ο λόγος να τις αναφέρουμε...?

Για το πείραμα της Φιλαδέλφεια είχα διαβάσει ότι οι Αμερικάνοι προσπαθούσαν να κάνουν κυριολεκτικά αόρατο ένα πλοίο τους και τελικά κάτι πήγε στραβά και το πλοίο εξαφανίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα και όταν ξαναεμφανίστηκε οι ναύτες είχαν τρελαθεί κλπ. Μάλιστα είχα διαβάσει ότι στο project αυτό υπεύθηνος ήταν ο Einstein...

Αλλά πάλι με εικασίες και φήμες μιλάω οπότε δεν καταλήγουμε πουθενά...

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Όχι και ο Αϊνστάιν υπεύθυνος, απλώς το πείραμα βασίστηκε στη θεωρία του περί ενοποιημένων πεδίων

όσο για αποδείξεις, αυτές μπορούν να βρεθούν μόνο σε μαρτυρίες ατόμων πριν εξαφανιστούν (μέσω ασυρμάτου).

Πάρε το βιβλίο "Το μυστηρίο του Τριγώνου των Βερμούδων", Charles Berlitz εκδόσεις Ωρόρα και θα πειστείς απόλυτα

να παρετε το τελευταιο περιοδικο 'γαιοραμα' που κυκλοφορησε εχει μια πολυ καλη θεωρια περι εξωγηινων για το αν υπαρχουνε πως μπορει να ειναι που ζουνε κ γιατι δ μας επισκεπτοντε.. αξιζει πραγματικα να το παρετε :) :)

Αυτά τα βιβλία εκδόσεις Ωρόρα κλπ... μου τα παρουσιάζεις για αντικειμενικές πηγές??? :p

Δηλαδή βγάζει ο καθένας ένα βιβλίο και να οι αποδείξεις!!! Αυτό μου θυμίζει έναν χοντρό τύπο που φέρνει συχνά ο Χαρδαβέλας και δείχνει συνέχεια κάτι βιβλία που έχει γράψει ο κάθε ονειροπαρμένος και λέει "Μα αυτά είναι καταγεγραμμένα!!!" και νομίζει ότι κάποιος τον πιστεύει...

Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν γνωρίζω τον συγγραφέα του βιβλίου που αναφέρεις αλλά εγώ αν δε δω έμπιστη πηγή δεν πιστεύω τπτ. Προς το παρόν προτιμώ τη θεωρία που αναφέρει ο supernet

- Στα δυτικά του Τριγώνου και εν μέρει εντός της περιοχής του Τριγώνου ρέει το περίφημο ρεύμα του Κόλπου του Μεξικού, ένα «ποτάμι μέσα στη θάλασσα» με θερμοκρασία και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά ελαφρώς διαφορετικά του υπόλοιπου ωκεανού.

- Ολόκληρη η περιοχή χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες και ιδιαιτέρως έντονα μετεωρολογικά φαινόμενα τα οποία είναι συνήθως εντελώς απρόβλεπτα και βραχύβια.

- Η θερμοκρασιακή διαφορά ανάμεσα στο Ρεύμα και τα γύρω νερά πολύ συχνά δημιουργεί ένα στρώμα ομίχλης που ξεκινά απότομα και τελειώνει επίσης απότομα , οριοθετώντας περίπου τη διαδρομή που ακολουθεί το «ποτάμι μέσα στη θάλασσα».

και άσε τους εξωγήινους, την Ατλαντίδα, τα τέρατα και τις παγκόσμιες συνομωσίες στην άκρη...

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Μα σε αυτό το βιβλίο θα βρεις αποσπάσματα συνομιλιών του Πύργου Ελέγχου με τους πιλότους τη στιγμή πριν εξαφανιστούν και άλλα πολλά τέτοια. Επίσης και συνεντεύξεις.

Διάβασέ το και μετά τσέκαρε να δεις αν είναι αλήθεια ή παραμύθια!

Περιέχει επίσης λεπτομερέστατη λίστα με όλα τα αεροπλάνα που έχουν εξαφανιστεί καθώς και χάρτη με τις τοποθεσίες.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dead Angel (16 Ιούν. 2004 , 23:11)

Μα σε αυτό το βιβλίο θα βρεις αποσπάσματα συνομιλιών του Πύργου Ελέγχου με τους πιλότους τη στιγμή πριν εξαφανιστούν και άλλα πολλά τέτοια. Επίσης και συνεντεύξεις.

Διάβασέ το και μετά τσέκαρε να δεις αν είναι αλήθεια ή παραμύθια!

Μα, τυχόν αποσπάσματα συνομιλιών, δεν αποδεικνύουν και δεν απαντούν στο ερώτημα "Τι συμβαίνει στο τρίγωνο των Βερμούδων;".

Απλά έχουν καταγραφεί οι στιγμές πριν την εξαφάνιση τους. Όχι οι λόγοι και ο τρόπος. Εμείς δεν ψάχνουμε, ΠΟΣΟΙ εξαφανιστήκαν. Αλλά "ΓΙΑΤΙ & ΠΩΣ" εξαφανιστήκαν.

Δεν ξέρω. Είναι πολύ μεγάλο θέμα συζήτησης. :worry:

Don't criticize... what you can't understand...!