Jump to content

Nokia 6260

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (12 Σεπ. 2004 , 16:18)

Από το http://www.howardforums.com είναι και αυτό και πιο συγκεκριμένα μπορείται να πάτε εδώ http://www.howardforums.com/showthread.php?threadid=445222&highlight=%2B6260 . Δυστυχώς δεν έχει τραβήξει καθόλου φωτογραφίες από το 6260 δίπλα σε άλλα κινητά.

Οκ thanks mate ;) :)

Nexus 4 & iPad mini

• Απαντήσεις 708
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (12 Σεπ. 2004 , 15:06)

Ατυχές παράδειγμα. Είναι ένα απο τα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις στα serie 60 με εναλλακτικά κουμπιά. Πχ, το γράφεις, πατά το πράσινο ακουσικό, και το μήνυμα έφυγε.

Αλλά όλα αυτά είναι υποθέσεις. Κάτσε πρώτα να το πιάσεις τα χέρια σου και μετά λες, και με περιττή σιγουριά μάλιστα, οτι θα είναι δύσχρητο.

Mεγάλη μαγκιά αυτό. :p

Και σε ποιον θα το στείλεις; Δες το δάχτυλο που είναι. Πιστεύεις οτι μπορεί να φτάσει το πάνω-κάτω κουμπί; :D

Το παράδειγμα γιατί ατυχές; :alien:

Ρε παιδιά έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος στις τελευταίες σελίδες για το αν το 6260 είναι μεγάλο ή όχι και αν θα είναι βολικό ή όχι, μήπως να κάνουμε ανακωχή προσωρινά;;; Σε 10-15 ημέρες το κινητό θα βρίσκεται στα καταστήματα και θα μπορούμε να μιλήσουμε με συγκρίσεις. Όπως ανέφερε και ο τύπος που το έπιασε στα χέρια του το κινητό είναι μεγάλο αλλά για κανονικό κινητό για smartphone είναι μικρό. "Seemed really big for a clamshell but small for a S60 device"

Για το αν βολεύει στο χειρισμό πάλι αναφέρει "It looks really really nice in your hand. The buttons under the screen didnt bother me at all that they were on a different 'level' than the numeric keys.

Ας μείνουμε σε αυτά προς το παρόν και όταν το πιάσει ο καθένας στο χέρι του θα βγάλει και τα δικά του συμπεράσματα, όλοι βέβαια ανησυχούμε για την ευχρηστία και το μέγεθος αλλά αν δε τα δούμε με τα ίδια μας τα μάτια, μπορεί χίλιοι να βολεύονται και να τους φαίνεται εύχρηστο και σε μένα να είναι πολύ δύσχρηστο, άρα;; Όλα είναι υποκειμενικά, ας περιμένουμε λίγο και θα δούμε...

Και συ φίλε johner τι μανία σε έχει πιάσει να είναι δύσχρηστο, όλοι ελπίζουμε στο καλύτερο και συ απογοητεύεις τους πάντες χωρίς να το έχεις πιάσει στα χέρια σου ποτέ, κάτσε να μας έρθει πρώτα.

Επίσης για να κλείσει και το θέμα του μεγάθους αν και το έχω ξανα αναφέρει θα το πω άλλη μία αν πάτε λίγο εδώ http://www.myphone.gr/devices/review-30.html θα δείτε το nec410i

i-mode που ούτε λειτουργικό έχει, ούτε υποδοχή για MMC και έχει διαστάσεις 101Χ49Χ26 το 6260 έχει 102Χ49Χ23 και λειτουργεί και κλειστό, αν πάτε σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός θα δείτε το nec έτσι πάνω κάτω θα είναι το 6260 και κάπως πιο λεπτό, εμένα μου φάνηκε μεγάλο επειδή το επεξεργαζόμουν ώρα αλλά βάζοντας το δίπλα στο 6600&7610 είναι πολύ προτιμότερο. Κάντε το πείραμα και αν σας φανεί βουνό και το nec τότε απλά ξεχάστε το 6260.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (12 Σεπ. 2004 , 19:01)

Και συ φίλε johner τι μανία σε έχει πιάσει να είναι δύσχρηστο, όλοι ελπίζουμε στο καλύτερο και συ απογοητεύεις τους πάντες χωρίς να το έχεις πιάσει στα χέρια σου ποτέ, κάτσε να μας έρθει πρώτα.

Προσπαθώ να αφυπνίσω τη μάζα. :D

Αλλά οι κόποι μου είναι μάταιοι.

Κάποια πράγματα για να τα καταλάβεις δεν χρειάζεται ούτε να είσαι ιδιαίτερα ευφυής, ούτε να έχεις πιάσει το κινητό στα χέρια σου.

Όπως ανέφερε και ο τύπος που το έπιασε στα χέρια του το κινητό είναι μεγάλο αλλά για κανονικό κινητό για smartphone είναι μικρό. "Seemed really big for a clamshell but small for a S60 device" Για το αν βολεύει στο χειρισμό πάλι αναφέρει "It looks really really nice in your hand. The buttons under the screen didnt bother me at all that they were on a different 'level' than the numeric keys.

Έκανες κάποιο λάθος στην μετάφραση.

Φαίνεται μεγάλο για clamshell αλλά μικρό για Series 60.

Όταν ένα clamshell φαίνεται μεγάλο, όταν ανοίγει φαίνεται τεράστιο.

Επίσης, ανοιχτό αυτό το κινητό θα είναι το μεγαλύτερο Series 60 που κυκλοφορεί και θα είναι σε επίπεδα 7650.

To oτι δεν έχουμε πιάσει το κινητό στα χέρια μας δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να συζητούμε κιόλας για αυτό.

Αν είναι έτσι, ας έρθει ο Petran να το κλειδώσει. :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (12 Σεπ. 2004 , 19:33)

Προσπαθώ να αφυπνίσω τη μάζα. :D

Αλλά οι κόποι μου είναι μάταιοι.

viva che guevara :p :p !!!!και ο πολεμος συνεχιζεται :p :p :p

το ποσο μεγαλο θα ειναι η θα φαινεται στα ματια μας και στο χερι μας θα το δουμε συντομα και το 7610 για αλλους ειναι και γαμω τις παντοφλες μα στο ματι μου εινα πολυ κομψο κινητο οπως και σε αλλων τα ματια,θα δειξει συντομα παιδια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (12 Σεπ. 2004 , 19:33)

Όταν ένα clamshell φαίνεται μεγάλο, όταν ανοίγει φαίνεται τεράστιο.

Επίσης, ανοιχτό αυτό το κινητό θα είναι το μεγαλύτερο Series 60 που κυκλοφορεί και θα είναι σε επίπεδα 7650.

Και ποιος νοιάζεται πόσο μεγάλο θα φαίνεται όταν θα είναι ανοιχτό, εμένα και νομίζω και τους περισσότερους μας καίει όταν είναι κλειστό πόσο χώρο πιάνει, αν θα χωράει στη τσέπη του παντελονιου, αν γενικότερα μεταφέρεται εύκολα τώρα όταν θα είναι ανοιχτό δε με πειράζει εκείνη την ώρα ικανοποιώ την ανάγκη μου με τη συσκευή (είτε με το να μιλάω είτε με το να τρέχω μια εφαρμογή) οπότε το μέγεθος θα κοιτάζω;; Αν κάποιος καίγεται να είναι μικρό και όταν το χρησιμοποιεί πάω πάσο απλά νόμιζα ότι όλοι ενδιαφέρονται κατά κύριο λόγο για τη μεταφορά του που φυσικά θα γίνεται κλειστό ή έστω σε κατάσταση περιήγησης που πάλι πιάνει το χώρο κλειστού.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Guys, θα σας κάνω μια απλή ερώτηση.

Δείτε το παρακάτω clamshell.

Αν μου πει κάποιος οτι είναι μικρό αποχωρώ από τη συζήτηση και σας αφήνω να το τιμήσετε όπως του αρμόζει.

http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art16/nokianew3/45.jpg

@geokaza Thanks για τις photos. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (13 Σεπ. 2004 , 18:31)

Αν μου πει κάποιος οτι είναι μικρό αποχωρώ από τη συζήτηση και σας αφήνω να το τιμήσετε όπως του αρμόζει.

[iM...

μαλλον τελευταιος και καταιδρωμενος ερχεσαι αφου οταν τα λεγα εγω 2 μηνες πριν βλεποντας αυτη συγκεκριμενα την φωτο οτι το κινητο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! εσυ ουτε ασχολουσουνα ...και ολοι οι υπολοιποι με κραζανε !!

ε λοιπον δεν εχεις παρα να πας λιγο πισω στο χρονο καμποσες σελιδες και να το δεις μονος σου...

οπως επησης και για το review σου στο 7610.... ιδια περιπτωση.

μηπως αρχισε να κεντριζει το ενδιαφερον παλι το symbian?

Κοιταξε μικρο σιγουρα δεν ειναι.Αλλα ειναι πιο ομορφο απο οτι το περιμενα.

Κλειστο δεν ειναι και τοσο τραγικο(ιδιαιτερα αν εχεις γυρισμενη την οθονη) αλλα ανοικτο θα ειναι τεραστιο.

Nexus 4 & iPad mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (13 Σεπ. 2004 , 20:46)

μαλλον τελευταιος και καταιδρωμενος ερχεσαι αφου οταν τα λεγα εγω 2 μηνες πριν βλεποντας αυτη συγκεκριμενα την φωτο οτι το κινητο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! εσυ ουτε ασχολουσουνα ...και ολοι οι υπολοιποι με κραζανε !!

ε λοιπον δεν εχεις παρα να πας λιγο πισω στο χρονο καμποσες σελιδες και να το δεις μονος σου...

οπως επησης και για το review σου στο 7610.... ιδια περιπτωση.

μηπως αρχισε να κεντριζει το ενδιαφερον παλι το symbian?

Κατ'αρχήν το forum δεν ανήκει μόνο στους δυό μας. Υπάρχουν προφανώς και άλλα άτομα που δεν τους ενδιαφέρουν τα αισθήματά σου για εμένα.

Στο θέμα μας...

Δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να είμαι παρών σε κάθε παρουσίαση κινητού και να την σχολιάζω αμέσως. Ενδιαφέρθηκα για την εν λόγω συσκευή γιατί πρόκειται να την αγοράσει η αδερφή μου και έκρινα σκόπιμο να ψάξω λίγο περισσότερο το θέμα.

Ναι λοιπόν έρχομαι "τελευταιος και καταιδρωμενος" αλλά τώρα θεώρησα αναγκαίο να το πω.

Εγώ ασχολούμαι 2 χρόνια και κάτι με Symbian συσκευές. Δεν περιμένω να μάθω από κανέναν κάτι.

Είμαι συνεχώς σε επαφή με αυτό το λειτουργικό.

Σαν Super Moderator στο Aivanet και Operator στο #aivanet οφείλω να γνωρίζω κάτι περισσότερο από αρκετά και να είμαι συνεχώς in touch.

Ελπίζω να σε κάλυψα και για το κινητό και για εμένα.

P.S. Ζητώ συγνώμη από κάποια off topic σημεία του μηνύματος, τα οποία δεν ενδιαφέρουν κανέναν, αλλά θεώρησα πως έπρεπε να γραφούν.

2 Χ Μεγεθος Νοκια 7610 = :blink: Νοκια 6260 :blink:

Ειναι σιγουρα υπερβολικα μεγαλο αλλα θα ειναι βολικο στο γραψιμο μυνηματων, δεν ειναι και φοβερη η αποσταση μεταξυ γραμματοσειρας και του c, ομως οταν θα θελεις να τραβηξεις φωτογραφια θα φοβασαι μην σου πεσει λογω λεπτου μεγεθους :p

Το ηχειο για ανοιχτη ακροαση που βρισκεται? :confused:

Θα πρεπει να εχεις γυρισμενη την οθονη για να ακους mp3?:wacko:

Ποσα ειπες;;;

Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle:

Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 (13 Σεπ. 2004 , 18:48)

Κοιταξε μικρο σιγουρα δεν ειναι.Αλλα ειναι πιο ομορφο απο οτι το περιμενα.

Κλειστο δεν ειναι και τοσο τραγικο(ιδιαιτερα αν εχεις γυρισμενη την οθονη) αλλα ανοικτο θα ειναι τεραστιο.

κοίταξε εγώ δεν συνηθίζω να λέω την άποψη μου σε αισθητικά ζητήματα και αντικειμενικά όπως αυτό τις εξωτερικής εμφάνισης ενός κινητού.

το αποφεύγω για την ακρίβεια.

αλλα θα κάνω την εξαίρεση να πω την γνώμη μου σαν ταπεινός άνθρωπος και γω.

το κινητό για μένα είναι άσχημο ,είναι μεγάλο,προβλέπω να είναi δύσχρηστο.

με όλα αυτά τα μηχανικά μέρη ,την διαδικασία αναδιπλωσης,την απόσταση των πλήκτρων .

είναι εντελώς τετραγωνισμένο ,έχει παλαιομοδίτικο σχεδιασμό.

σαν να συγκρίνουμε ένα πρώτης γενιάς golf με το τελευταίο μοντέλο!!

όπου τελευταίο μοντέλο μπορεί να είναι ένα x700 ένα sgh-e700 κλπ

παρολαυτά .

είναι δικη μου άποψη...

είπαμε ...είναι αντικειμενικά όλα αυτά..

κάποιος μπορεί να το βλέπει όμορφο ,πολύ καλά κάνει!!

και προκαταβολικά λέω ότι δεν τον κατακρίνω .απλά δεν με ενδιαφέρει..

να είμαστε ξεκάθαροι για να μην έχουμε άσκοπες αντιδράσεις

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chryant (13 Σεπ. 2004 , 21:20)

paidia photografies p evgale to to 6260 gia na doume tn poiotita dn exei pouthena ?

Ακομα δεν εχει κυκλοφορησει τιποτε δυστυχως

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (14 Σεπ. 2004 , 03:15)

Τελικα,απο τη φωτο που συγκρινεται με το 7610 το 6260 φαινεται τεραστιο...Και τι κανουμε τωρα??

εγω σκεφτομαι κατι αλλο.οτι αν βγει πριν το 6630 θα πουλησει αρκετα.αν λιγο ποιο πριν απο το 6630,δεν νομιζω να προτιμισει κανεις το 6260

λοιπον θα ηθελα να ρωτησω ποσο εφικτο ειναι το κινητο σε κατασταση bronwse mode να μπει στην τσέπη χωρίς να προκύψει καποιο πρόβλημα στην οθόνη. πάντως ετσι οπως δείχνουν οι φότο τα υλικα δεν φαίνονται αρκετα σταθερα (λογο πάχους).

Μακαρι να κάνω λάθος

Sorry που θα βγω off topic αλλα με ''καιει'' μια απορια:Ειχα αποφασισει να αγορασω το 6260 αλλα λογω του τεραστιου μεγεθους του εχω αρχισει και ''ξενερωνω''...Ποια αλλη επιλογη εχω τωρα??Αποκλειω το 6630 λογω τιμης.Θελω series 60...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (13 Σεπ. 2004 , 20:31)

[*IMG]http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art16/nokianew3/45.jpg[/img]

Στο λέω εγώ Γιάννη. Η συγκεκριμένη φωτό είναι παραπλανητική. Όχι ότι δεν είναι αληθινή, απλά είναι παραπλανητική. Αν βάλεις δίπλα ένα ακόμα κινητό, θα διαπιστώσεις ότι το 6260 δεν είναι και τόσο μεγάλο. Τα πάντα είναι θέμα αναφοράς. Το 6260 σε σχέση με το 7610 ναι, είναι μεγάλο. Το 6260 σε σχέση με κάποιο άλλο τηλέφωνο είναι μικρό.

Παράδειγμα: Το S35i έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις με το 7610 με εξαίρεση το πλάτος! Δεν το πίστευα μέχρι που το είδα! Τι σημαίνει αυτό; Ότι το S35 είναι τεράστιο;

ΟΚ, δεν είναι μικρό το 6260, δεν είναι όμως και τεράστιο. Για 60άρι καλό είναι.

bomber, η μόνη επιλογή που μένει είναι το Χ700. Αλλά δεν σου το συνιστώ. :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...