Jump to content

Nokia 6260

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (20 Αύγ. 2004 , 02:14)

καλα φιλε μου εδω συζηταμε για πραγματικα ενα πληρες smartphone αν ειναι ετσι οπως τα λενε οχι οτι με χαλαει το 7610 αλλα το 6260 βλεπω να υπερτερει καπως ας ελπισουμε να μη φαμε καμια καθυστερηση αν παντως βγει κανονικα βλεπω να τρωνε σκονη οι αλλες εταιρειες που ετοιμαζοντε να κυκλοφορησουν smartphones ;)

μισο... Τι παραπάνω δλδ έχει απο το σχ1???????????????? :blink:

Στη φώτο πραγματικα είναι τούβλο για αναδιπλουμενο αν ειναι έτσι στην πραγματικότητα θα ειναι τεραστιο οταν το ανοιγεις

• Απαντήσεις 708
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την εγγυημένη σταθερότητά του, trobocop μην πεις τίποτα, βάζω το χέρι μου στην φωτιά γι'αυτό που λέω, και το κανονικό πληκτρολόγιό του. Και φυσικά την απίστευτη τιμή του. Το συγκρίνεις με το πληρέστερο series 60, και φαίνεται καλύτερο. Τι μπορείς να περιμένεις παο τις πωλήσεις του; Όχι οτι με ενδιαφέρει κιόλας. Δε πα να πατώσει... :) :D

Σιγά το τούβλο βρε συ. Κλειστό, λόγω της περιστρεφόμενης οθόνης του, θα δουλεύεται άνετα και θα το ανοίγεις μόνο για να γράψεις κείμενο. Αυτή είναι η διαφορά του με όλα τα υπόλοιπα clamshell που και καλά είναι μικρότερα στο μέγεθος. Ξεχνάτε οτι αυτά, με ελάχιστες εξαιρέσεις, πρέπει να είναι μόνιμα ανοιχτά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (20 Αύγ. 2004 , 20:39)

Την εγγυημένη σταθερότητά του, trobocop μην πεις τίποτα, βάζω το χέρι μου στην φωτιά γι'αυτό που λέω, και το κανονικό πληκτρολόγιό του. Και φυσικά την απίστευτη τιμή του. Το συγκρίνεις με το πληρέστερο series 60, και φαίνεται καλύτερο. Τι μπορείς να περιμένεις παο τις πωλήσεις του; Όχι οτι με ενδιαφέρει κιόλας. Δε πα να πατώσει... :) :D

Σιγά το τούβλο βρε συ. Κλειστό, λόγω της περιστρεφόμενης οθόνης του, θα δουλεύεται άνετα και θα το ανοίγεις μόνο για να γράψεις κείμενο. Αυτή είναι η διαφορά του με όλα τα υπόλοιπα clamshell που και καλά είναι μικρότερα στο μέγεθος. Ξεχνάτε οτι αυτά, με ελάχιστες εξαιρέσεις, πρέπει να είναι μόνιμα ανοιχτά.

Και γω σου λέω οτι θα το ανοιγεις και για να τραβας φωτο και για να πατησεις το πληκτρο αντοιστιχισης σταθμού του ραδιοφώνου και βίντεο κλπ κλπ.

πάντως το τηλεφωνακι έχει λάθος θέση κάμερας .... θα σε παιρνουν χαμπαρι οταν τραβας.

πάντα μα πάντα φιλικα

tron

Και γω σου λέω οτι δεν τραβάω ποτέ φωτογραφίες απο το κινητό μου γιατί έχω ψηφιακή και δεν ακούν ΠΟΤΕ ράδιο γιατί το απεχθάνομαι. Κατα τ'άλλα, δεν αμφιβάλω οτι θα ανοίγεται το κινητό και για άλλες περιπτώσεις αλλά κατα κύριο λόγο, θα δουλεύεται κλειστό. Κάτι που δεν μπορεί να γίνει με κανένα clamshell. Ακόμα και όταν συνομιλείς, κλειστό θα είναι.

Μα και αυτά που λές να κάνει κάποιος, δεν θα το αφήνει ανοιχτό. Θα βρίσκει σταθμό, θα το κλείνει. Θα ψάχνει μια επαφή, θα το κλείνει, θα τραβάει βίντεο, φώτο, το ίδιο. Αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν μπορεί αν γίνει λήψη φωτογραφίας στο work mode. Για ύπουλη φωτογράφηση. Μακάρι να γίνεται. :) ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron (20 Αύγ. 2004 , 22:11)

τελικα θα πέρνει RS-MMC

Φιλε tron μπορεις να αναφερεις περισσοτερες

πληροφοριες ,που το εμαθες? :worry:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (20 Αύγ. 2004 , 23:16)

Φιλε tron μπορεις να αναφερεις περισσοτερες

πληροφοριες ,που το εμαθες? :worry:

Στο site της ΝΟΚΙΑ, πάντως στο demo του τηλεφώνου έχει rs-mmc...:(

Ubuntu Linux

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gdeme (21 Αύγ. 2004 , 00:29)

pote erxete kseroume?

συμφωνα με τα οσα λενε μεχρι αρχες σεπτεμβρη θα ειναι στα μαγαζια και δε νομιζω να εχουμε καμια καθυστερηση εχει αρχισει η νοκια να ειναι ενταξει στα ραντεβου της ;)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron (20 Αύγ. 2004 , 20:06)

μισο... Τι παραπάνω δλδ έχει απο το σχ1???????????????? :blink:

Στη φώτο πραγματικα είναι τούβλο για αναδιπλουμενο αν ειναι έτσι στην πραγματικότητα θα ειναι τεραστιο οταν το ανοιγεις

τι εχει? :worry: symbian 7 φιλε μου που οπως κι αν το κανουμε ειναι ενα λειτουργικο νεωτερο απο του sx-1 και φυσικα γρηγοροτερο δεν αντιλεγω οτι το sx-1 δεν ειναι καλο,καλο μπορει να ειναι και να ηταν ακομα καλυτερο αν του χωνανε και κανενα 7αρακι λειτουργικο και ισως τοτε να μη χρειαζοταν να χουνε βγαλει 100 αναβαθμισεις για να το φερουν στα ισα του οσο για το μεγεθος του 6260 δε μπορω να πω γιατι πολυ απλα δεν το χω δει ακομα.συντομα ομως :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (20 Αύγ. 2004 , 02:22)

Αυτό που υποψιάζομαι οτι θα μας ξενερώσει είναι η βιντεοσκόπηση. Δεν λέει τίποτα στα χαρακτηριστικά του για διάρκεια του βίντεο και κάτι μου λέει οτι θα έχει το χρονικό όριο των 100kb. Ξεφτύλα να ψάχνουμε για εφαρμογές για να κάνουμε μια απο τις βασικότερες λειτουργίες στο κινητό μας. Πάντα υποθετικά μιλώντας. Α, και η ποιότητα δεν περιμένω να είναι κάτι καλύτερο απο του 6600. Στα ίδια χάλια επίπεδα θα είναι η βιντεοσκόπησή του.

το πολυ πολυ μενουμε με το 7610 και περιμενουε την αφιξη του 6630 φιλε μου αν δουμε και δεν αξιζει φυσικα το κινητο

Ρε παιδιά, είναι τεράστιο το τηλέφωνο...μεγαλύτερο από το GX30 φαίνεται όταν είναι κλειστό..αν πάντως η τιμή του είναι στα 385 τελική, τότε θα κάνω παρτάκι αφού είναι (επιτέλους) μία ολοκληρωμένη smartphone πρόταση από πλευράς Νόκια.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget (20 Αύγ. 2004 , 23:57)

Στο site της ΝΟΚΙΑ, πάντως στο demo του τηλεφώνου έχει rs-mmc...:(

Αυτό έχει αναφερθεί αρκετές φορές αλλά δεν λέει και τίποτα απο μόνο του. Η ΝΟΚΙΑ αναφέρει, ανεξαιρέτως, οτι θα έχει MMC. Αυτό που με προβλημάτισε είναι μια φωτογραφία που έχω δώσει λίγες σελίδες πίσω που το δείχνει με μια RS στην υποδοχή του. Αλλά δεν ξέρω το κατα πόσο αληθινή είναι η φωτο.

Μελετώντας προσεκτικά το demo, είδα οτι η θύρα κλείνει πάνω απο την μπαταρία, έτσι, ακόμα και αν παίρνει RSMMC, δεν αποκλείεται να μπορεί να δεχτεί και MMC. Αν το επιτρέπει και το κάλλυμα βέβαια. Μην αρχίσουμε και σκεφτόμαστε τα γελοία που έχουν αναφερθέι στο θέμα του SIEMENS S65. :p ;)

Tron, αν έχεις κάποια πληροφορία επι του θέματος, πέρα παο τις υποθέσεις που κάνουμε, ενημέρωσέ μας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (21 Αύγ. 2004 , 07:20)

Μην αρχίσουμε και σκεφτόμαστε τα γελοία που έχουν αναφερθέι στο θέμα του SIEMENS S65. :p ;)

Τα "γελοία" που έχουν αναφερθεί στο θέμα του S65 έχουν να κάνουν με τη δυνατότητα απλά να δέχεται και να διαβάζει και τις απλές mmc όχι για να κυκλοφορεί με αυτές προεξέχουσες αλλά για να μπορείς να αντιγράψεις αρχεία από κινητά άλλων με απλές mmc, γιατί όχι κι από ένα παλιό δικό σου; (πχ sl45i :cool: ).

Η συγκεκριμένη διευκρίνηση έχει δωθεί πάνω από 4 φορές στο συγκεκριμένο θέμα, παρ' όλ' αυτά κάποιοι (νοκιάδες συνήθως :whistle: :p ) συνεχίζουν να κλείνουν τα μάτια τους ώστε να λένε αυτό που τους συμφέρει μετά σε ανύποπτο χρόνο διαστρεβλώνοντας πλήρως τα λεγόμενα των άλλων χρηστών.

Αυτά :)

Καλά ρε, τι είπες; Ούτε βουλευτής να ήσουνα. :D :rolleyes:

Αν θυμάσαι, εγώ έδωσα πρώτος φωτογραφίες και λίνκ και είπα οτι θα δέχεται και MMC. Ποιανού χρήστη τα λεγόμενα να διαστρεβλώσω, του ίδιου μου του εαυτού; :cry: Έτσι και αλλιώς αστειευόμενος το είπα. Γι'αυτό χρησιμοποιούμε και τα smilies, για να δηλώνουμε διάθεση. Μην τα παίρνεις όλα της μετρητοίς. Δεν σου θίξαμε την κινητάρα. :lol: :lol: :D :p (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)

Απλά έχουν βγεί αρκετοί και έχουν πει οτι το S65, παίρνει MMC. Όμως αυτό είναι παραπληροφόρηση γιατί απλά, τις βάζεις, τις διαβάζει τις βγάζεις. Όταν κάποιος τα διαβάζει αυτά, θα νομίζει οτι δέχεται κανονικά κάρτες MMC, και θα τρελαθεί μόλις διαπιστώσει οτι του τά'παν λάθος. Το ίδιο θα ισχύει και στο 6260. Αν το πίσω καπάκι δεν κλείνει, απλά δεν παίρνει και χρησιμοποιεί κάρτες MMC. Μπορεί μόνο να τις διαβάσει. Αυτά.... ;)

γιατι στο demonstration της συσκευης (nokia.com) διχνει να μην εχει hot spot για τις mmc?

πραγματικα διχνει η καρτα να μπαινει εσωτερικα και οχι εξωτερικα.

ενω στο Phone Features λεει: Easy MMC exchange capability: change MMC cards without turning the phone off .

παραξενο !!

Όχι, δεν το είδες καθόλου καλά. Δεν μπαίνει καθόλου εσωτερικά. Μην κοιτάς που βγάζει πρώτα την μπαταρία και σε μπερδεύει. Η υποδοχή της κάρτας μπορεί να σηκωθεί και να ανοίξει χωρίς να κουνηθεί η μπαταρία. Ίσα ίσα, που κλείνει και απο πάνω της, χωρίς βέβαια να την ακουμπάει. Έχει hotswap, Μην ανησυχείς γι'αυτό. Για το είδος της κάρτας να ανησυχείς. :cool:

tron, το λίνκ που μας έδωσες δε λέει ούτε αποδεικνύει απολύτως τίποτα. Είναι άλλο ένα preview απο τα εκατοντάδες που υπάρχουν στο δίκτυο. Oι μισοί λένε για MMC και οι υπόλοιποι για RSMMC. Όποιους θές πιστεύεις. Εγώ προς το παρόν, κανέναν. Περιμένω να πιάσω την συσκευή στα χέρια μου.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (22 Αύγ. 2004 , 21:56)

Ουτέ ενα μήνα δεν έχω το 7610 και αρχίζει να μου αρέσει το 6260... Αχχχχχ... :cool: :rolleyes: :worry:

μη βιαζεσαι και τοσο γιατι εχουμε πολυενθουσιαστει χωρις να το χουμε δει ακομα κι εμενα μου αρεσει απο τις φωτο ομως δε θα θυσιασω ετσι το 7610 μου γιατι πολυ φοβαμαι οτι μετα θα τρεχω να το ξαναπαρω και δε λεει να τα πεταω ετσι τα λεφτα κατσε να το δουμε πρωτα,παντως απο καποιον ακουσα οτι μαλλον mmc παιρνει χωρις ομως να ειναι και τοσο σιγουρος

Απο ποιόν το άκουσες; Δώσε πληροφορίες; Το έπιασε στα χέρια του; Αν δεν έχεις κάτι σίγουρο μην το λές καθόλου και μας ξεσηκώνεις. :) Σε αναμμένα καρφιά καθόμαστε. :) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (23 Αύγ. 2004 , 01:59)

μη βιαζεσαι και τοσο γιατι εχουμε πολυενθουσιαστει χωρις να το χουμε δει ακομα κι εμενα μου αρεσει απο τις φωτο ομως δε θα θυσιασω ετσι το 7610 μου γιατι πολυ φοβαμαι οτι μετα θα τρεχω να το ξαναπαρω και δε λεει να τα πεταω ετσι τα λεφτα κατσε να το δουμε πρωτα,παντως απο καποιον ακουσα οτι μαλλον mmc παιρνει χωρις ομως να ειναι και τοσο σιγουρος

ειναι πολυ καλο κινητακι.στην θεση σου θα αλλαζα το 7610 μονο για κανα 6630

γνωριζοντας το ποσο απετητικοι ειμαστε ολοι μας ,μηδενος εξερουμενου, ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως ορισμενοι θα κανουν την κινηση να αγορασουν το 6260 ενω γνωριζουν οτι 2 μηνες μετα βγαινει το 6630 !

που εχει πολυ περισσοτερες δυνατοτητες.

και το ποιο παραξενο απο ολα ειναι οτι ορισμενοι εχετε ηδη στα χερια σας μια φρεσκια συσκευη (7610)

μπορει καποιος να μου αναλισει τους λογους?

υπαρχουν σοβαρα επιχειρηματα?

δεν μου αρεσει σαν επιχειρημα.

τι θα πει 200 ευρω λιγοτερα?

θα τσιγκουνευτει καποιος 200 ευρω για να μην παρει αυτο που πραγματικα θελει?

γιατι αν τους ρωτησεις ολους ...θελεις καμερα 1,3μπ ? θελεις 1 ωρα βιδεοσκοπηση στα 15 frames? θελεις bt 1.2 ? θελεις usb 2.0?

ΝΑΙ θα σου πουν!!!

ε λοιπον?

και μιλαμε για 2 μηνες διαφορα!!! οχι 6 ή 8 ...

:)

και μπορει στην τελικη να κανει 2 μηνες υπομονη και να μαζεψει αυτα τα 200 ευρω αν δεν τα εχει ... και να κρατησει το 7610 ή το 6600 λιγο παραπανω ....θα παθει τιποτα?

δεν ειναι λογικη η σκεψη μου?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...