sakiss Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Σ´ευχαριστώ πολύ.. Να ´σαι καλά Η θετεις το autolock στο never. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Εγώ πάντως με καρτούλα Cosmote στο iPad 3, όχι μόνο έχω την επιλογή για hotspot, αλλά μου δίνει και φόβερές ταχύτητες (μέχρι και 4MB/sec στο κατέβασμα!) σε αντίθεση με το iPhone 4s, που δίνει με τον ίδιο τρόπο περί τα 700Kb/sec. Πάντως στο iPhone 4s, με κάρτα Voda και πρόγραμμα 3GB/μήνα, έχω κανονικά τη δυνατότητα να το κάνω hotspot, χωρίς πληρωμή. Το ίδιο κάνω και από το Samsung S3 με την ίδια κάρτα και ας είναι το πρόγραμμα της Voda ειδικά για iPhone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Καλημέρα, Μου έκαναν ένα iPad 3 16GB Wifi +4G δώρο. Έβαλα μέσα του μια microSIM της Vodafone 5GB data card. Δηλαδή εάν κατάλαβα καλά, πρέπει να μιλήσουμε μαζί τους ώστε να μας ανοίξουν τοWiFi Hotspot γιατί τώρα δεν το βλέπω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλημέρα, Μου έκαναν ένα iPad 3 16GB Wifi +4G δώρο. Έβαλα μέσα του μια microSIM της Vodafone 5GB data card. Δηλαδή εάν κατάλαβα καλά, πρέπει να μιλήσουμε μαζί τους ώστε να μας ανοίξουν τοWiFi Hotspot γιατί τώρα δεν το βλέπω; Ευχαριστώ. Κανείς δεν ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Κανείς δεν ξέρει; Έχει επιλογή μέσα στις ρυθμισεις να το κάνεις HotSpot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Έχει επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις να το κάνεις HotSpot! Δεν νομίζω.... έπρεπε να το αναβαθμίσω στην 6.0.1 για να εμφανιστεί η επιλογή του HotSpot....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis172 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Παιδιά καλησπέρα σας. Ίσως είμαι off topic αλλά πιστεύω ότι ενδέχεται να με βοηθήσετε. Έχω ένα ipad 3rd gen+4G. Με το hotspot δεν έχω πρόβλημα. Μου το εμφανίζει κανονικά. Αυτό που έχω αντιληφθεί έιναι ότι δεν συνδέεται με τίποτα στο wifi hotspot που δημιουργώ με το LG OPTIMUS 3D. Αρνείται πεισματικά. Ωστόσο το ipod touch 4th gen (επίσης με ios 6.0.1) συνδέεται κανονικά. Έχει κάποιος άποψη για το θέμα? Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν σημαντική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλησπερα Iphone 5 με ios 6.0.1, εχει κανονικα επιλογη για personal hotspot, αλλα οταν το παταω για σετταρισμα, λεει οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον παροχο!! Νεο φρουτο ειναι αυτο? στο 4s δεν εχω προβλημα! Help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts