Jump to content

Απαράδεκτα χαμηλές ταχύτητες στο "νέο" 3G δίκτυο της WIND

dolce7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έτσι είναι, αν το δεις συνολικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές στο σήμα...Ολοι κάπου χλανουν κ κάπου κερδίζουν.Αλλά το θέμα της οικονομίας είναι αδιαμφισβήτητο και γι' εμένα εντέλει το βασικότερο κριτήριο....;)

Ακριβώς και αυτή την στιγμή αντικειμενικά η Wind προσφέρει τα καλύτερα πακέτα σε συνάρτηση με τα χρήματα που ζητάει από τους καταναλωτές.

ck

• Απαντήσεις 153
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έτσι είναι, αν το δεις συνολικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές στο σήμα...Ολοι κάπου χλανουν κ κάπου κερδίζουν.Αλλά το θέμα της οικονομίας είναι αδιαμφισβήτητο και γι' εμένα εντέλει το βασικότερο κριτήριο....;)

H πλάκα είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι αυτό είναι μοναδικο κριτήριο για όλους όσους επέλεξαν Wind. Τα ίδια πίστευα και εγώ μέχρι που έγινα συνδρομητής της εταιρίας και τώρα βλέπω το έργο σφαιρικά: δεν αλλάζω πάροχο με τίποτα ;)

Ακριβώς και αυτή την στιγμή αντικειμενικά η Wind προσφέρει τα καλύτερα πακέτα σε συνάρτηση με τα χρήματα που ζητάει από τους καταναλωτές.

+1 και από εμένα :)

• 3 months later...
Αν και με καθυστερηση μερικων μηνων σε σχεση με το προηγουμενο post,ηθελα να πω οτι αυτη τη στιγμη στο νησι της Λεσβου δεν εχει πουθενα 3G η wind,ουτε καν στην πρωτευουσα τη Μυτιληνη!!Για τη διαδρομη Μυτιληνη-Χιο-Πειραια ουτε καν κουβεντα..3G μονο μεσα στο λιμανι του Πειραια!Το καλυτερο 3G το εχει η vodafone και ακολουθει ο cosmote στη Λεσβο.Ακομα και τουρκικες εταιριες εχουν 3G σε καποια σημεια του νησιου,αλλα οχι η Wind!