iznodur Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 έτσι είναι, αν το δεις συνολικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές στο σήμα...Ολοι κάπου χλανουν κ κάπου κερδίζουν.Αλλά το θέμα της οικονομίας είναι αδιαμφισβήτητο και γι' εμένα εντέλει το βασικότερο κριτήριο....;) Ακριβώς και αυτή την στιγμή αντικειμενικά η Wind προσφέρει τα καλύτερα πακέτα σε συνάρτηση με τα χρήματα που ζητάει από τους καταναλωτές. Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 έτσι είναι, αν το δεις συνολικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές στο σήμα...Ολοι κάπου χλανουν κ κάπου κερδίζουν.Αλλά το θέμα της οικονομίας είναι αδιαμφισβήτητο και γι' εμένα εντέλει το βασικότερο κριτήριο....;) H πλάκα είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι αυτό είναι μοναδικο κριτήριο για όλους όσους επέλεξαν Wind. Τα ίδια πίστευα και εγώ μέχρι που έγινα συνδρομητής της εταιρίας και τώρα βλέπω το έργο σφαιρικά: δεν αλλάζω πάροχο με τίποτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Ακριβώς και αυτή την στιγμή αντικειμενικά η Wind προσφέρει τα καλύτερα πακέτα σε συνάρτηση με τα χρήματα που ζητάει από τους καταναλωτές. +1 και από εμένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Αν και με καθυστερηση μερικων μηνων σε σχεση με το προηγουμενο post,ηθελα να πω οτι αυτη τη στιγμη στο νησι της Λεσβου δεν εχει πουθενα 3G η wind,ουτε καν στην πρωτευουσα τη Μυτιληνη!!Για τη διαδρομη Μυτιληνη-Χιο-Πειραια ουτε καν κουβεντα..3G μονο μεσα στο λιμανι του Πειραια!Το καλυτερο 3G το εχει η vodafone και ακολουθει ο cosmote στη Λεσβο.Ακομα και τουρκικες εταιριες εχουν 3G σε καποια σημεια του νησιου,αλλα οχι η Wind! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts