ταξιδιωτης22 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Δεν το εχει κανεις για να σου πει αλλα κρινιντας απο ολα τα αλλα sony (ericsson) τοτε, ναι, εχει Το έχω εγώ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Το έχω εγώ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει Βαλτο κατω απο την λαμπα να δεις τις γωνιες τις οθονης. Εκει θα φαινεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos2 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 To sp που το έχει ο ξάδερφος μου τον έχει βολέψει πολύ για την καθημέρινη του χρήση και παίζει και αρκετα games και σερφάρει χώρις κολήματα και του αρέσει πολύ η κάμερα και ότι η μπαταρία του είναι δυνατή και του κρατάει αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Το έχω εγώ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει Το έλαβες κιόλας; "Μεγιές"! Από που το παρήγγειλες, εξωτερικό-εσωτερικό, και πότε; Τι χρώμα; Πως σου φαίνεται μέχρι τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Το έχω εγώ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει Έχει screen protector. Είναι αυτό που βάζει η Sony, δεν είναι οι μεμβράνες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Το S ειχε καλη καμερα,εγω παραπονα δεν ειχα,αλλα βλεποντας τα χαρακτηριστικα χρησιμοποιει την ιδια του Z απλως στα 8mp. Πιστευω ελαφρως καλυτερη θα ειναι. Αλλα το μεγαλο συν ειναι η μεγαλη του μπαταρια 2300 οσο το Z και μαλιστα σε μικροτερη οθονη 4.6' και 720p αναλυση αρα σε σχεση με το S με την 1700 μπαταρια θα εχει αρκετη διαφορα στην αυτονομια της συσκευης. Βαλε και την πολυ καλη τιμη κατω απο 400 ευρω,πολυ ομορφο ντιζαιν,το led notification που ειναι ολα τα λεφτα,συν μια χαρα χαρακτηριστικα πιστευω θα καλυψει στις περισσοτερες περιπτωσεις ανετα. Εγω παντως ψυθηκα και με βλεπω να το παιρνω.:) 200 ευρω πανω που ειναι το Z/ZL δεν αξιζει η διαφορα τους μονο για 1gb ram παραπανω και τη full hd οθονη που ειναι τα βασικα που διαφερει ετσι μην τρελαθουμε τωρα. Μονο η παραπανω μνημη ζητημα να κοστιζει 10 ευρω στη Sony και καθε Sony για να την χρυσοπληρωνουμε. Ρε παιδιά, ο επεξεργαστής ρε παιδιά! Μην το ξεχνάμε! Ξέρω ότι δεν αξιοποιούνται ακόμα οι 4 πυρήνες, αλλά όσο και να το κάνεις σε λίγο καιρό η διαφορά θα είναι αισθητή..snapdragon 600 είναι αυτός :lol: Δεν ξέρω, κι εγώ θέλω να το τσιμπήσω, αλλά λίγο ο 2πύρηνος που με φοβίζει για το αν θα κρατήσει διετία(ψυχολογικός παράγων, τόσο κρατάω τις συσκευές), λίγο το xperia ZR που έχει ανακοινωθεί επίσης στις 4.6 με HD, τετραπύρηνο, αδιάβροχο και με το design του Z (αν και ZR ακούμε και ZR δε βλέπουμε..ούτε ένα review, ούτε ένα νέο για την κυκλοφορία!) το σκέφτομαι πολύ για το κινητάκι. Στα 360 όμως που το βρίσκεις σήμερα, τίμια συσκευή! Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Ρε παιδιά, ο επεξεργαστής ρε παιδιά! Μην το ξεχνάμε! Ξέρω ότι δεν αξιοποιούνται ακόμα οι 4 πυρήνες, αλλά όσο και να το κάνεις σε λίγο καιρό η διαφορά θα είναι αισθητή..snapdragon 600 είναι αυτός :lol: Δεν ξέρω, κι εγώ θέλω να το τσιμπήσω, αλλά λίγο ο 2πύρηνος που με φοβίζει για το αν θα κρατήσει διετία(ψυχολογικός παράγων, τόσο κρατάω τις συσκευές), λίγο το xperia ZR που έχει ανακοινωθεί επίσης στις 4.6 με HD, τετραπύρηνο, αδιάβροχο και με το design του Z (αν και ZR ακούμε και ZR δε βλέπουμε..ούτε ένα review, ούτε ένα νέο για την κυκλοφορία!) το σκέφτομαι πολύ για το κινητάκι. Στα 360 όμως που το βρίσκεις σήμερα, τίμια συσκευή! Κοίτα εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα επειδή 360 τα θεωρώ πολλά, όταν σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις άριστο μεταχειρισμένο Xperia Z. Επιπλέον δεν το έχω δει και από κοντά και έτσι δεν έχω σχηματίσει προσωπική άποψη. Αυτό που με ξετρελαίνει είναι light strip που έχει και είναι πολύ εντυπωσιακό σαν τις ambilight τηλεοράσεις της Philips!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Κοίτα εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα επειδή 360 τα θεωρώ πολλά, όταν σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις άριστο μεταχειρισμένο Xperia Z. Επιπλέον δεν το έχω δει και από κοντά και έτσι δεν έχω σχηματίσει προσωπική άποψη. Αυτό που με ξετρελαίνει είναι light strip που έχει και είναι πολύ εντυπωσιακό σαν τις ambilight τηλεοράσεις της Philips!!! Μπορώ να σου πω ότι είναι το μόνο που με χαλάει:/ Μου φαίνεται όμορφο, αλλά καθόλου διακριτικό. Και αισθητικά με χαλάει λίγο, και στόχος ψιλογίνεται! Γι αυτό και καταφεύγω στις 4.6 με τα soft keys, προσπαθώ να γλιτώσω όσο πιο πολύ χώρο το μέγεθος χωρίς να θυσιάσω specs, γιατί πρόσφατα πήγαν να με σουφρώσουν και αν δεν έτρεχα θα έκλαιγα το παλιό αλλά πολυαγαπημένο Optimus Black! Μου έχει γίνει φόβος βλέπεις, καθώς μου έτυχε σε κεντρικό δρόμο και εν ώρα αιχμής (πολύ θράσος) οπότε σίγουρα παίζω σε κάτι το ΠΟΛΥ 4.6" με όσο μικρότερα περιθώρια γίνεται! Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Μπορώ να σου πω ότι είναι το μόνο που με χαλάει:/ Μου φαίνεται όμορφο, αλλά καθόλου διακριτικό. Και αισθητικά με χαλάει λίγο, και στόχος ψιλογίνεται! Γι αυτό και καταφεύγω στις 4.6 με τα soft keys, προσπαθώ να γλιτώσω όσο πιο πολύ χώρο το μέγεθος χωρίς να θυσιάσω specs, γιατί πρόσφατα πήγαν να με σουφρώσουν και αν δεν έτρεχα θα έκλαιγα το παλιό αλλά πολυαγαπημένο Optimus Black! Μου έχει γίνει φόβος βλέπεις, καθώς μου έτυχε σε κεντρικό δρόμο και εν ώρα αιχμής (πολύ θράσος) οπότε σίγουρα παίζω σε κάτι το ΠΟΛΥ 4.6" με όσο μικρότερα περιθώρια γίνεται! Πως/που έγινε αυτό; Στην έπεσαν έτσι στο ντούκου; Για πες 1-2 πράγματα φίλε για να προστατευθούν και άλλοι άμα αυτό είναι καινούργια τακτική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Έχει screen protector. Είναι αυτό που βάζει η Sony, δεν είναι οι μεμβράνες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Είναι αυτό με το λογότυπο της ΣΟΝΥ πάνω μάλλον. Αυτό ΔΕΝ είναι να βγει (αν και πολλοί ανόητοι στο youtube πάνε και το βγάζουν.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Πως/που έγινε αυτό; Στην έπεσαν έτσι στο ντούκου; Για πες 1-2 πράγματα φίλε για να προστατευθούν και άλλοι άμα αυτό είναι καινούργια τακτική.. Κατ'αρχάς να ξεκινήσουμε με το ότι είμαι 17. Άλλη προσέγγιση στους πιτσιρικάδες!Έγινε στο Ηράκλειο, κοντά στο σταθμό. Απλά με την πρόφαση της ερώτησης με προσέγγισαν, πιτσιρικάδες κι εκείνοι, 18-19, αλλά 3 μαζί. Με το που πήγα πιο κοντά με άρπαξε απ'το χέρι και μου έλεγε κρυφά για το κινητό για να μην κάνει θέμα στον κόσμο. Εγώ του έλεγα "εντάξει,ηρέμησε, τώρα" κλπ για να κερδίσω χρόνο, τον ξάφνιασα, τράβηξα το χέρι μου και δεν έτρεξα, αλλά πέταξα! Γενικά προσπαθούν να σε προσεγγίσουν αν είσαι μόνος σου με διάφορους τρόπους. (επείγουσα κλήση, οδηγίες, να δουν τις επαφές σου γιατί ψάχνουν κάποιον μήπως τον ξέρεις) και εσύ δε μπορείς να πεις και πολύ σθεναρά όχι, γιατί μπορεί να δείξεις ότι τους προσβάλλεις και δεν θέλουν και πολλά.. Ακόμα και η αστυνομία προτείνει να μη δείχνεις πολύ το κινητό σου σε κοινή θέα όταν είσαι μόνος και να κρατάς απόσταση από αγνώστους! Το φοβάμαι πλέον λίγο.Σκέφτομαι ότι εκεί που περπατάω μες στον κόσμο θα μου ξανατύχει. Μεγάλο πακέτο!:/ Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Γιάννη τώρα ξέρεις πλέον, έκανες πολύ καλά που μας ενημερωσες, ας τα ακούμε όλοι ,οι συνομήλικοί σου περισσότερο Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Ωχ! Μεγάλο παλούκι άμα στην έπεσαν έτσι απροκάλυπτα. Καλά έπραξες όπως έπραξες. Μακάρι να μην σου ξανατύχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Πρώτες εντυπώσεις. Ποιότητα κατασκευής απλά εξαιρετική,μακράν καλύτερη από Xperia s και από Sony Xperia t,ειδικά από το δεύτερο. Εξαιρετικό το αλουμίνιο όπως και το καπάκι στην κάμερα αλλά και το κουμπάκι του power on/off. Οθόνη,αρκετά καλή,θα έλεγα στα πλαίσια του ion,ίδια είναι βασικά. Τα buttons μέσα στην οθόνη με ξενισαν λίγο καθώς τα έχω συνηθίσει εκτός οθόνης. Γωνίες θέασης μέτριες,φυσικά δεν έχω σκοπό να κοιτάζω την οθόνη με το κεφάλι στο πλάι. Συγκρίνοντας το βέβαια με την οθόνη του optimus g είναι αρκετά κατώτερη του sp και σε φωτεινότητα αλλά και σαν χρώματα,όπως επίσης και καμία σχέση το λευκό της σε σχέση με του g,μέρα με νύχτα τόσο απλά. Camera,δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμα,κατώτερη από Xperia s νομίζω. Video,επίσης δεν έχω ακόμα άποψη,θα ανεβάσω και sample μόλις μπορέσω. Ηχείο,αρκετά καλό μπορώ να πω αν και θα μπορούσε και λίγο καλύτερα.δεν το θεωρώ αδύναμο αλλά ούτε και δυνατό,κάτι ενδιάμεσο ίσως. Ποιότητα κλήσης εξαιρετική. Κανένα πρόβλημα με Bluetooth,WiFi επίσης. Θερμοκρασία μπαταρίας μέχρι 35.6 βαθμούς κελσίου. Πολύ ωραίο στο χέρι,άνετο,Η κουρμπα που κάνει βολεύει πολύ. Ταχύτατο επίσης σε όλα,μηδέν καθυστέρηση προς το παρόν. Άψογη η απόκριση οθόνης αλλά και η αίσθηση της δόνησης κατά την πληκτρολόγηση. Το light στο κάτω μέρος απλά all the money,όποιος δεν γουστάρει να γίνεται επίκεντρο με το κινητό του στο τραπέζι απλά ας προσπεράσει το κινητό αυτό. Πανέμορφος απλά ο φωτισμός και με ωραίες ρυθμίσεις. Από μπαταρία τώρα,δεν μπορώ να έχω κάποια ολοκληρωμένη άποψη καθώς είναι πρώτη φόρτιση ακόμα,η μπαταρία στο 52% με 2:32 ώρες ανοιχτή οθόνη,με κανένα μισάωρο κλήσεις,καμία 20αρια μηνύματα και μπόλικο σκάλισμα.δείχνει καλή πάντως η αυτονομία και μάλλον θα εξελιχθεί σε πολύ καλή. Αξίζει τα 399;όπως φαίνεται ναι,καλή τιμή τελικά καθώς όπως όλα δείχνουν φαίνεται ότι είναι ένα κινητό που δε θα δυσαρεστήσει τον κάτοχο του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim56 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Στα 356 ευρώ είναι πολύ τίμιο κινητό με τις επιδόσεις που έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginta Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Φιλε ταξιδιωτη (κ οποιος αλλος εχει παρει το κιν) μπορειτε να μας πειτε λιγο πιο συγκεκριμενα για το wifi? Γιατι οπως ανεφερε κ ενα παιδι πιο πανω κ σε αλλα φορουμς εξω φαινεται οτι υπαρχουν οντως αρκετα θεματα με το range του κ disconnections... Τοσο καιρο ειμαι αναμεσα στο SP και το Galaxy S3. Και τωρα που κατεληξα στο SP μαθαινω για το wifi... Πραγματικα ειμαι ενα κλικ πριν το παρω κ κολλαω μονο σε αυτο... Λενε οτι γενικως τα τελευταια SONY εχουν θεμα με το wifi. Αλλοι λενε οτι ειναι μια παραμετρος στον κωδικα που λεει οτι κατω απο καποια db σηματος να γινεται diconnect κ αυτη ειναι πολυ ψηλα σεταρισμενη. Την αλλαζεις αμα γινεις root κ βελτιωνεται καπως λενε αλλα τρεχα γυρευε... δεν σκοπευω να κανω rooting ετσι κ αλλιως. Οποτε περιμενω να ακουσω σχολια. Ευχαριστω εκ των προτερων ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Μολις συνεδεσα το κινητο με τον υπολογιστη και μου εβγαλε αναβαθμιση σε .141 Την περναω και αναμεινατε με εντυπωσεις ή αλλαγες.... UPDATE Ουτε stamina mode ουτε καμμια εμφανης αλλαγη εκ πρωτης οψεως... δεν ξερω αν βελτιωθηκε η αυτονομια της μπαταριας,παντως μου φαινεται ελαφρως πιο γρηγορο στις μεταβασεις στα μενου.... Edited June 7, 2013 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Δεν έχω κανένα θέμα με το wifi,σε αντίθεση με το s4 και το one πού μου έκαναν πολλές αποσυνδέσεις. Και δεν το λέω έτσι,κατεβάζω μεγάλα αρχεία πολλές φορές κι ενώ στα 2 κινητά έχω αποσυνδέσεις στο sp δεν ζώό προς το παρόν καμία. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Καλοριζικο ταξιδιωτη...η καλυτερα καλοδοκιμαστο :D Μπορεις να του κανεις ενα antutu να μας πεις ποσο βγαζει; Με αυτον τον επεξεργαστη και την gpu περιμενω να ειναι στα επιπεδα του s3 Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Θα στο βγάλω βίντεο και θα το ανεβάσω YouTube:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Εισαι ωραιος βαλε και κανα σφακιανακη να φτιαχτουμε :lol: Για την μπαταρια πιστευω πρεπει ανετα να βγαζετε πανω απο 3 ωρες οθονη και αν ειναι με wifi πατε πανω απο 4,5 Αυτος ο επεξεργαστης και συνδυασμος cpu+ gpu ειναι πραγματικα πολυ καλος. Μην ξεχνατε ειναι ο 8960Τ Edited June 7, 2013 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Εισαι ωραιος βαλε και κανα σφακιανακη να φτιαχτουμε :lol: Για την μπαταρια πιστευω πρεπει ανετα να βγαζετε πανω απο 3 ωρες οθονη και αν ειναι με wifi πατε πανω απο 4,5 Αυτο ο επεξεργαστης και συνδυασμος ειναι πραγματικα πολυ καλος. Μην ξεχνατε ειναι ο 8960Τ τοσο ακριβως μου εβγαλε χτες με υπολειπομενη μπαταρια στο 18% Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 τοσο ακριβως μου εβγαλε χτες με υπολειπομενη μπαταρια στο 18% Σε ήλιο πως τα βλέπεις τα πράγματα;Τα πάει καλά η οθόνη; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Σε ήλιο πως τα βλέπεις τα πράγματα;Τα πάει καλά η οθόνη; ναι μια χαρα ειναι φιλε μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Πες μας για το gps κλειδώνει γρήγορα; υπάρχει πρόβλημα από το περίβλημα αλουμινίου; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts