ταξιδιωτης22 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Δεν ξέρω τι θήκη να πάρω. Να πάρω το bumper η μία mercury θήκη? Το bumper είναι καλό?του δίνει πολύ φάρδος? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Δεν ξέρω τι θήκη να πάρω. Να πάρω το bumper η μία mercury θήκη? Το bumper είναι καλό?του δίνει πολύ φάρδος? Νομιζω οτι η Mercury του παει περισσοτερο γυρισες ξανα ή το πηρες για 1η φορα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 2η φορά το παίρνω κι αυτή την φορά σε λευκό. Είναι λεπτή η mercury? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 2η φορά το παίρνω κι αυτή την φορά σε λευκό. Είναι λεπτή η mercury? δυστυχως δεν την εχω , την ειδα σε ενα φιλο πιστευω πως ειναι καλη σε παχος αλλα του πηγαινει ειναι ομορφο Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Όντως από φωτογραφίες που ειδα και εγώ είναι πολύ όμορφη η mercury. Το θέμα είναι που την βρίσκουμε ..... Απο casefanatics εχει ψωνισει κανενας; Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Η Mercury είναι ποιό λεπτή σε πάχος από τις συνηθισμένες σιλικόνης που πωλούνται στο εμπόριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) Ωραία,να παραγγείλω σε λευκό χρώμα άραγε? Edit. Παράγγειλα σε λευκό.πιο άλλο χρώμα άραγε του πάει? Edited August 10, 2013 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 μια βοηθεια παιδια.παω με το Framaroot να κανω root και αφου το κανω εγκατασταση και το ανοιγω δεν μου εμφανιζει ολες τις επιλογες να τσεκαρω.μου δινει τις επιλογες install superuse -aragorn-Gandalf.λειπουν αλλες δυο απο οτι ειδα σε βιντεο και δεν μπορω να κανω root.καμια λυση υπαρχει παιδια η να τα παρατησω... Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Ωραία,να παραγγείλω σε λευκό χρώμα άραγε? Edit. Παράγγειλα σε λευκό.πιο άλλο χρώμα άραγε του πάει? το μαυρο νομιζω Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Το μαυρο, αλλα που να το βρεις...παρεπιπτοντως ποιο σκρουτζομαγαζο ρε παιδια παιρνει πιστωτικη ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 μια βοηθεια παιδια.παω με το Framaroot να κανω root και αφου το κανω εγκατασταση και το ανοιγω δεν μου εμφανιζει ολες τις επιλογες να τσεκαρω.μου δινει τις επιλογες install superuse -aragorn-Gandalf.λειπουν αλλες δυο απο οτι ειδα σε βιντεο και δεν μπορω να κανω root.καμια λυση υπαρχει παιδια η να τα παρατησω... Ποια εκδοση κατεβασες; Μηπως μπερδευτηκες και κατεβασες την πρωτη πρωτη; Εχει φτασει στο 1.6.0 Εγω ρουταρα κανονικα με την 1.5.3 και ειχε επιλογες "Install Superuser,Install SuperSu,Unroot" και τα υπολοιπα ιδια με σενα. (aargorn & Gandalf) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 την 1.5.3 κατεβασα και εγω αλλα τιποτα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Δηλαδη δε σου δινει την επιλογη π.χ Unroot? Εμενα δουλεψε κανονικα επιλεγοντας "Gandalf" και "Install Superuser" και σε 7-8 sec , μου ζητησε reboot και ημουν Root. Περιεργο παντως! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Κατεβασα τωρα και την 6.1.0 και παλι τα ιδια δεν δινει τις αλλες επιλογες Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 πατησα και το Gandalf περιμενα αλλα τιποτα.την επιλογη Unroot μου την δινει αλλα δεν κανει root Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 εκανε τελικα root xωρις επανεκινηση της συσκευης περιεργα πραματα.εκανα ελκχο με μια εφαρμογη και μου λεει οτι ειμαι root. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Το μαυρο, αλλα που να το βρεις...παρεπιπτοντως ποιο σκρουτζομαγαζο ρε παιδια παιρνει πιστωτικη ? παιρνουν αρκετα , αν εννοεις με δοσεις εχουν πολυ λιγα... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 εκανε τελικα root xωρις επανεκινηση της συσκευης περιεργα πραματα.εκανα ελκχο με μια εφαρμογη και μου λεει οτι ειμαι root. φιλε και εγω ετσι εκανα root ...με την 4η-5η προσπαθεια αν θυμαμαι καλα.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Ωραία,να παραγγείλω σε λευκό χρώμα άραγε? Edit. Παράγγειλα σε λευκό.πιο άλλο χρώμα άραγε του πάει? Από ebay την παρήγγειλες ή από ελληνικό μαγαζί γιατί ψήνομαι και εγώ αλλά για την flip case... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 στον ελεκχο που κανω μου λεει οτι το superuserδεν είναι διαθέσιμο οπως και το basybox.αυτα τα κατεβαζου απο καπου ρωταω γιατι σε root συσκευη ειμαι ανιδεος.καμια βοηθεια πως ξεκιναω παιδια ευπροσδεκτη Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 στον ελεκχο που κανω μου λεει οτι το superuserδεν είναι διαθέσιμο οπως και το basybox.αυτα τα κατεβαζου απο καπου ρωταω γιατι σε root συσκευη ειμαι ανιδεος.καμια βοηθεια πως ξεκιναω παιδια ευπροσδεκτη γιατι? αυτα τα κατεβαζεις απο το play Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) οκ τα βρηκα Edited August 10, 2013 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Και το μπλε σκούρο που έχω του πάει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 το basybox δεν βρισκω στο play το superuser το βρηκα Μήπως εννοείς busybox και οχι basybox? Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 ναι εκανα λαθος τα βρηκα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts