Jump to content

ΕΦΥΓΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ THΣ VIVODI?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ (ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ) ΤΟΝ Κο ΠΑΠΑΔΟΠΟΛΟ , ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ VIVODI. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η VIVODI?

Το μόνο που ξέρω είναι ότι περιμένω κοντά στους 2 μήνες για να μου βάλουν adsl (Κ. Πατήσια) και όλο λένε ότι τους καθυστερεί ο ΟΤΕ που δεν περνάει γραμμές (πράγμα αληθές αλλά...) :mad: :mad: :mad:
Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

Eμένα μου ενεγοποίησαν ADSL σε ένα μήνα ακριβώς, ενώ μου είχαν πει για 1,5 το πολύ.

Εσύ τι ADSL έχεις παραγγείλει;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοβαρά; Σε ποια περιοχή; Την "απλή" 256/128 μέσω του δικτύου της Vivodi, εσύ ποιά έβαλες; Είμαι έτοιμος να τους κάνω φασαρία αλλά τελευταία στιγμή κρατιέμαι και είμαι ευγενικός στο τηλ. (βλέπεις δεν θέλω να μπλέξω καθόλου με ΟΤΕ)...
Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dr_Wankell ( 9 Ιούν. 2004 , 19:26)

Σοβαρά; Σε ποια περιοχή; Την "απλή" 256/128 μέσω του δικτύου της Vivodi, εσύ ποιά έβαλες; Είμαι έτοιμος να τους κάνω φασαρία αλλά τελευταία στιγμή κρατιέμαι και είμαι ευγενικός στο τηλ. (βλέπεις δεν θέλω να μπλέξω καθόλου με ΟΤΕ)...

Εννοείς τη shared LLU προφανώς. Και εγώ αυτήν έβαλα και είμαι κάτω Πατήσια, ΟΤΕ Αλυσίδας. Το κακό με αυτήν είναι ότι περνάει μέσω της γραμμής του πΟΤΕ, οπότε αν θέλει μπορεί να καθυστερήσει τη διαδικασία. Η full LLU αντίθετα δεν εξαρτάται καθόλου από τον πΟΤΕ.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος foukou ( 9 Ιούν. 2004 , 17:05)

ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ (ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ) ΤΟΝ Κο ΠΑΠΑΔΟΠΟΛΟ , ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ VIVODI. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η VIVODI?

Το ότι έφυγε ένας υπαλληλος δε σημαίνει κάτι για την εταιρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 9 Ιούν. 2004 , 19:12)

Το ότι έφυγε ένας υπαλληλος δε σημαίνει κάτι για την εταιρία.

Ο Παπαδόπουλος δεν είναι ένας απλός υπαλληλάκος, είναι διευθύνων σύμβουλος! :eek:

Μάθαμε που πήγε? :)

Entexnos Fm

Το νέο μουσικό ραδιόφωνο!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 9 Ιούν. 2004 , 21:09)

... Η full LLU αντίθετα δεν εξαρτάται καθόλου από τον πΟΤΕ.

Μικρή διόρθωση: Εξαρτάται από τον ΟΤΕ, αλλά μέχρι το σημείο που θα παραδώσει ο ΟΤΕ τη γραμμή στη Vivodi, η Vivodi δηλαδή παραγγέλνει στον ΟΤΕ τη γραμμή που επιθυμεί και μέσα σ' ένα χρονικό διάστημα, το οποίο δε γνωρίζω, ο ΟΤΕ είναι υποχρεωμένος να της την παραδώσει. Αυτή είναι η μοναδική και καθαρά τεχνικού χαρακτήρα "εμπλοκή" του ΟΤΕ στο full LLU. Από εκεί και μετά είναι αποκλειστικά Vivodi. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz (10 Ιούν. 2004 , 09:46)

Μικρή διόρθωση: Εξαρτάται από τον ΟΤΕ, αλλά μέχρι το σημείο που θα παραδώσει ο ΟΤΕ τη γραμμή στη Vivodi, η Vivodi δηλαδή παραγγέλνει στον ΟΤΕ τη γραμμή που επιθυμεί και μέσα σ' ένα χρονικό διάστημα, το οποίο δε γνωρίζω, ο ΟΤΕ είναι υποχρεωμένος να της την παραδώσει. Αυτή είναι η μοναδική και καθαρά τεχνικού χαρακτήρα "εμπλοκή" του ΟΤΕ στο full LLU. Από εκεί και μετά είναι αποκλειστικά Vivodi. :)

Άι γειά σου!! αυτό ακριβώς έχω ζητήσει να μου βάλουν και μένα και μου λένε ότι τους καθυστερέι ο πΟΤΕ που δεν περνάει τη γραμμή :angry: :angry:

ΜΗΠΘΣ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ?

ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ

FORTHNET, TELEPASSPORT, LANNET, TELLAS.

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ?

Όταν κάνει η Tellas το δικό της δίκτυο σίγουρα θα είναι ο κύριος ανταγωνιστής το ΟΤΕ αλλά και πάλι αντί να τα δίνουμε στον ΟΤΕ θα τα σκάμε στη ΔΕΗ... Μεγάλη πρόοδος...

Η Forthnet μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής με ασύρματες ζεύξεις και VoIP αλλά θέλει κεφάλαια... Όλο φήμες ακούγονται για στρατηγικό επενδυτή αλλά μέχρι τώρα ήταν φρούδες δυστυχώς!

Η Vivodi κάτι ξεκίνησε να κάνει αλλά θέλει ακόμη πολύ προσπάθεια και χρήμα για να το κάνει να 'τσουλήσει' αν και με τις ADSL που προσφέρει τραβάει κόσμο και ελπίζω να συνεχίσει τις μειώσεις των τιμών σύντομα όπως και επέκταση του δικτύου της που δυστυχώς καλύπτει ακόμη λίγες περιοχές!

Telepassport και Lannet έχουν μεγαλύτερο μερίδιο τηλεφωνίας αλλά δεν τις βλέπω να κάνουν σοβαρές κινήσεις... Η SDSL της Telepassport έχει θαφτεί εντελώς και από την Lannet δεν έχω δει λειτουργικές επενδύσεις! Θέλει πολύ χρήμα και δεν ξέρω αν θα κάνουν επενδύσεις δικές τους ή θα εξαρτώνται για πάντα από τον ΟΤΕ ή απλά αρκούνται στις αρπαχτές από την τηλεφωνία και ότι κάτσει...

Δε νομίζω να έχει πρόβλημα τουλάχιστον για την ώρα η Vivodi. Βλέπω ότι έχει αρκετή απήχηση το ADSL της, σε αντίθεση με της Telepassport που όπως προαναφέρθηκε έχει θαφτεί (και όχι άδικα αν δούμε τιμές και κάλυψη).

edit: οι συγχωνεύσεις φυσικά είναι μέσα στο παιχνίδι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wirelessly posted (Nokia 3510i: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Kata proton, poios sas eipe oti o D. Simvoulos tis Vivodi apolithike? Eiste toso sigouroi? Mporei na "apoxorise" o anthropos! Tha mas peis foukou pou "diavases" to neo? Kata deutero, i Vivodi "proxora" mprosta... stathera! DEN exei kanena provlima! :)

Wirelessly posted (Nokia 3510i: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Simplirono... H Vivodi de stamatise pote & de tha stamatisei pote na "ependiei"! EPENDUSEIS... XORIS ORIA! :p To DSLnet tis Vivodi paei poli kala! Treme OTE - TREME! :p Enimerotika... kathikonta D. Simvoulou sti Vivodi analamvanei i Proedros tis etairias. H Vivodi "etoimazei" & alla kainotoma "proionta"! Meinete sintonismenoi sto myPhone... SUNTOMA, perissoteres plirofories, se proti "metadosi" :!: ;) ;)

Αρχικό Μήνυμα από foukou

MAKARI NA PANE OLA KALA GIA THN VIVODI. EINAI ASXHMO NA KLEINOYN ETARIES.

De mou apantises, omos! Pou diavases to neo tis ipotithemenis apolisis tou D. Simvoulou! Mporeis na steileis & p.m. an de theleis na grapseis sto forum! Sas diavevaiono apo 100% egkuri pigi... oti den apolithike! :)