cybersledge Δημοσιεύτηκε June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 9, 2004 Έχω στα χέρια μου ένα laptop toshiba satellite SA30-504, το οποίο πρέπει να έχει κάποιο αρχείο μέσα στο My Music της κοπέλας, [31GB παρακαλώ] το οποίο προκαλεί άμεσο τερματισμό του υπολογιστή. Και όταν λέμε άμεσο τερματισμό, ούτε windows is shutting down, ούτε 60 δευτερόλεπτα ούτε τίποτα. Σαν να τραβηξες την πρίζα.. Έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο? Εν τω μεταξύ το ίδιο μηχάνημα, όταν κλείσει θέλει κανένα δεκάλεπτο να 'ηρεμήσει' και μετα ανάβει κανονικά. Άμα δεν του αφήσεις resting time μένει σε μαύρη οθόνη.. Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 mallon gia io to kovw... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thibaios Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 File mou exei symbei kati paromoio ston forhto ton Compaq mou... ME akribws ta idia symptwmata... Anagkastika k to phga sthn antiproswpeia...K akou ti eixe symbei...Den douleue swsta to anemisthraki k mou ekapse thn mhtrikh. O upologisths sbhnei epeidh shkwnei thermokrasia....k den ksananabei an den erthei sthn thermokrasia leitourgias...Prosekse to...Den einai thema software..einai thema hardware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Πώς γίνεται ένα Laptop me 40GB σκληρό δίσκο να έχει αρχείο 31GB αποθηκευμένο όλα τα άλλα αρχεία πόσο χόρο πιάνουν? και τί αρχείο είναι και είναι τόσο μεγάλο?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Εμένα μου φαίνεται περισσότερο για πρόβλημα στον δίσκο παρά για οτιδήποτε άλλο. Καλό θα είναι να κάνεις έναν έλεγχο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. June 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NikTG ( 9 Ιούν. 2004 , 11:26) Πώς γίνεται ένα Laptop me 40GB σκληρό δίσκο να έχει αρχείο 31GB αποθηκευμένο όλα τα άλλα αρχεία πόσο χόρο πιάνουν? και τί αρχείο είναι και είναι τόσο μεγάλο?????????? Είναι το 'My Music' folder της κοπέλας.. Και εγώ έμεινα όταν είδα το μέγεθος.. Κάτι με το δίσκο πρέπει να είναι. Αποκλείω να είναι κάτι με το CPU γιατι κλείνει πάντα ενώ διαβάζει κάποιο συγκεκριμμένο αρχείο.. Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts