lemonis Δημοσιεύτηκε June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 8, 2004 Kalispera! Exo to i-mate kai thelo na rotiso to eksis: 1)Pio einai to pio kalo na agoraso; SD i MMC card; 2) Pia i xrisi tous? Tha mporousan na xrisimopioithoun kai pouthena allou; (fotografiki klp.;) 3) Poso na einai to megethos tis kartas (256 i 512); Ti mou simferei telika na paro; Thelo parakalo ta epixeirimata sas! Efxaristo ek ton proteron! Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. June 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Kai kati allo. Gia CF cards; Einai simvata me to i-mate; Pia i diafora tous me sd kai mmc cards; Sigkrisi metaksi tous; Efxaristo. Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Σου προτείνω να πάρεις sd γρήγορη Όσο για την cf το i-mate δεν την υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 SD. Eίναι πιο γρήγορες. Κλειδώνουν (όπως οι δισκέτες). Σημαντικό πλεονέκτημα για μηχανήματα που έχουν την τάση να παίρνουν πρωτοβουλίες και να φορμάρουν την κάρτα μνήμης (όπως το δικό μου, ναι έχω Toshiba e570 :D ) Κοίτα για 256mb ή 512 αν έχεις τα χρήματα. Είναι καλό να έχεις χώρο για mp3, foto, video.... Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 αν θες cf πάρε το backpack που έχει θύρα για cf. απλά μετά το i-mate γίνεται τεράστιο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Ένα καλό των MMC πέρα του ότι είναι φυσικά φτηνότερες (μέχρι τα 256, μετά αντιστρέφονται οι όροι) είναι ότι παίζουν σε πολύ περισσότερες συσκευές, που δεν υποστηρίζουν SD λόγω royalties, (πνευματικών δικαιωμάτων), όπως τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα της αγοράς (πλήν Sony Ericsson), πολλές φωτογραφικές μηχανές κτλ... Είναι κρίμα να δώσεις ένα μεγάλο ποσό χρημάτων για να πάρεις μια μεγάλη SD κάρτα και μετά να μην μπορείς να την χρησιμοποιήσεις κάπου αλλού... ενώ οι MMC παίζουν παντού, έχουν όμως τα μειονεκτήματα που είπε ο Muck Smith. Πιο αργές-δεν κλειδώνουν. Και καλά στο πρώτο πες ότι κάνεις τα στραβά μάτια, στο δεύτερο; Διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 mmc ke sd exun peripu tin idia timi nomizw. :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Στις μικρές χωρητικότητες οι MMC είναι σαφώς φτηνότερες. Στις μεγαλύτερες (256 και άνω) ισχύει σαφώς το αντίστροφο. Λογικό αφού στην αγορά μέχρι μισό γκίγκα υπάρχει σε MMC και είναι και δυσεύρετο... Μια βόλτα στα μαγαζιά της Αθήνας ανέκαθεν επιβεβαίωνε αυτή την ισορροπία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. June 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αρχίσατε να με βάζετε στο θέμα.... Εχω όμως να ρωτήσω και κάτι άλλο όμως. Ονόματα καλών κατασκευαστών? Και η Expansys φτιάχνει δικές της κάρτες αλλά πια είναι τα καλύτερα της αγοράς? Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. June 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αρχίσατε να με βάζετε στο θέμα.... Εχω όμως να ρωτήσω και κάτι άλλο όμως. Ονόματα καλών κατασκευαστών? Και η Expansys φτιάχνει δικές της κάρτες αλλά πια είναι τα καλύτερα της αγοράς? Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemonis ( 9 Ιούν. 2004 , 08:51) Ονόματα καλών κατασκευαστών? Και η Expansys φτιάχνει δικές της κάρτες αλλά πια είναι τα καλύτερα της αγοράς? Ευχαριστώ και πάλι. εδω να σου πω οτι οι sd που πουλαει το expansys με την επωνυμια του ειναι της pretec. ειχα αγορασει μια οταν πηρα και το ipaq. δεν εχω κανενα παραπονο απο την καρτα, απλα να σου πω οτι ειναι μαλλον απο τις λιγες sd που δεν εχουν ασφαλεια για κλειδωμα. γνωμη ειναι οτι δεν αξιζει να αγορασεις απο expansys αν εχεις σκοπο να αγορασεις μονο καρτα, γιατι τα μεταφορικα ειναι πολλα και ανεβαζει το κοστος. οσο για καλες μαρκες, lexar και transcend ειναι καλες επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill ( 9 Ιούν. 2004 , 11:08) εδω να σου πω οτι οι sd που πουλαει το expansys με την επωνυμια του ειναι της pretec. ειχα αγορασει μια οταν πηρα και το ipaq. δεν εχω κανενα παραπονο απο την καρτα, απλα να σου πω οτι ειναι μαλλον απο τις λιγες sd που δεν εχουν ασφαλεια για κλειδωμα. γνωμη ειναι οτι δεν αξιζει να αγορασεις απο expansys αν εχεις σκοπο να αγορασεις μονο καρτα, γιατι τα μεταφορικα ειναι πολλα και ανεβαζει το κοστος. οσο για καλες μαρκες, lexar και transcend ειναι καλες επιλογες Να συμπληρώσω ότι οι κάρτες του expansys έχουν εγγύηση "μέχρι να πεθάνεις" (εφ' όρου ζωής... :p ) Επίσης καλές συστάσεις έχουν και οι Sandisk :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 αν πάρεις sd να δεις να έχει το Lock function. ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (10 Ιούν. 2004 , 10:25) αν πάρεις sd να δεις να έχει το Lock function. ;) ...... @##$%%^@@@@!!! ξέχασα να την κλειδώσω μετά από μία εγκατάσταση και φόρμαρε. Πώς δεν το έχω σπάσει ακόμα? Κάποιος πρέπει να μου κάνειν πλάκα. :cry: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts