Jump to content

[ROM] CyanogenMod 10.1 / 10.2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού δεν είναι χαλασμένο το κουμπί τότε κοίτα μήπως φταίει κάποια εφαρμογή.

Αν δεν βρεις άκρη κάνε ένα Nandroid και μετά ένα factory reset απλά για να δεις αν θα διορθωθεί το πρόβλημα.

Εκανα factory reset και δεν λειτουργησε. Μου φενεται πολυ περιεργο ρε παιδια. Μηπως υπαρχει καποιο αρχειο που περιεχει τις ρυθμησεις για τα κουμπια και εχει πειραχτει? Αλλα και παλι, με το factory reset δεν θα επρεπε να φτιαξει? Εκτος και αν ειναι ανεξαρτητο απο την ρομ και δεν επειρεαζεται. Δεν ξερω τι να πω, θα δοκιμασω και το button remapper που ειπε ο νικος.

(Νομιζω οτι μολις τωρα λειτουργησε μια φορα και μετα τπτ)

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ούτε με επίσημο Firmware δεν γίνεται τίποτα;

Αν δεν το έχεις δοκιμάσει για κάνε το μήπως και φτιάξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Καινουργιο κουλο. Μια στο τοσο ανταποκρινετε στο πατημα. Δοκιμασα και το key test μεσω recovery και παρατηρησα οτι αν το πατησω αμεσως μετα το πατημα ενος αλλου κουμπιου εχει περισσοτερες πιθανοτητες να ανταποκριθει. Δηλαδη οτι να'ναι. Δεν μπορω να καταλαβω. Επισης κατεβασα το button remapper για sgs και η εφαρμογη κρασαρει.

Οποτε θα ακολουθησω την συμβουλη σου και οταν παω σπιτι θα βαλω καποιο επισημο firmware. Ποιο να βαλω? Επισης υπαρχει τροπος να σωσω τα apps για να μην τα ξαναπερναω οταν βαλω παλι cm10?

Ευχαριστω και παλι.

ε θα ακολουθησω την συμβουλη σου και οταν παω σπιτι θα βαλω καποιο επισημο firmware. Ποιο να βαλω? Επισης υπαρχει τροπος να σωσω τα apps για να μην τα ξαναπερναω οταν βαλω παλι cm10?

Ευχαριστω και παλι.

Backup με το Titanium κάνε τις εφαρμογές σου.

Ή ένας τρόπος που δεν προτείνεται (αλλά εγώ το κάνω μερικές φορές :p) είναι το nandroid backup και μετά αν θέλω μόνο τις εφαρμογές κάνω Advanced restore> Data. Αλλά αυτό δεν είναι εγγυημένο ότι θα δουλέψει :!: (ούτε προτείνεται, ειδικά με αυτο το μπάχαλο που έχει επικρατήσει με τα διαφορετικά partition στην cm10 με το datadata κλπ, αμφιβάλλω αν πλέον θα δουλεύει γιατί έχω καιρό να το δοκιμάσω)

Titanium backup είναι η καλύτερη λύση για τις εφαρμογές.

Edited by nikospot

Λοιπον, επειδη εψαξα για το προβλημα και βρηκα οτι εχει συμβει και σε αλλα ατομα και κανεις δεν εβγαλε ακρη, αναγκαστηκα θα πρεπει να το παω πισω να το στειλουν για επισκευη. Υπαρχει καποιος οδηγος για το πως να επαναφερω το κινητο στην κατασταση που το πηρα, ωστε να μην χασω την εγγυηση?

Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης

Ελπίζω να θυμάσαι το Firmware που φόραγε η συσκευή σου όταν την αγόρασες ώστε να περάσεις το ίδιο ή κάποια αναβάθμιση αυτού!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης

Ελπίζω να θυμάσαι το Firmware που φόραγε η συσκευή σου όταν την αγόρασες ώστε να περάσεις το ίδιο ή κάποια αναβάθμιση αυτού!

Δεν θυμαμαι... αλλα αν βαλω το τελευταιο firmware που βγηκε για το κινητο δεν νομιζω να μου πουνε τπτ.

Αν βάλεις το τελευταίο Ελληνικό δεν νομίζω να κάτσουν να ψάξουν αν ήταν το αρχικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δεν θυμαμαι... αλλα αν βαλω το τελευταιο firmware που βγηκε για το κινητο δεν νομιζω να μου πουνε τπτ.

JVI 2.3.3 γυρνάς και το product code σε EUR κι αστους να κουρεύονται.

Παιδιά ερώτηση...

Είχε δοκιμάσει κανείς αν στην CM9 (ή σε οποιαδήποτε άλλη custom ICS/JB rom) δούλευε ποτέ το Wi-Fi direct?

Στην CM10 υπάρχει το σχετικό υπομενού αλλά δεν υποστηρίζεται προφανώς αφού όλες οι επιλογές είναι απενεργοποιημένες...

Για την ιστορία να σας θυμίσω ότι το Galaxy S ήταν η πρώτη συσκευή που πήρε πιστοποίηση για Wi-Fi direct τον Νοέμβριο του 2010 αλλά δυστυχώς η Samsung δεν υποστήριξε ποτέ την υπηρεσία στις επόμενες official roms.

Έψαξα λίγο και στο xda αλλά δεν βρήκα κάτι για ολοκληρωμένο port στη συσκευή μας από το SII για παράδειγμα..

Edit:

Είδα μόλις ότι στο changelog της nigtly 20121026 φαίνεται να έχει γίνει ένα σχετικό commit όπου μάλλον αφαιρείται η επιλογή...

Change Icc463e3e: aries: Remove Wi-Fi direct

Δεν μπορώ να το διασταυρώσω γιατί αυτή τη στιγμή έχω τη nigtly από τις 24/10...

Edited by _XrS_
Update

Έχω ένα SGS i9000 με stock rom 2.3.6 (XWJW5) το οποίο έχω κάνει root (Semaphore 2.7.4sc).

Θέλω να περάσω την CM10 αλλά πρώτα θέλω να κάνω στο τηλέφωνο Hardreset (*2767*3855#).

Μπορώ να το κάνω ή με εμποδίζει το γεγονός ότι το έχω κάνει root.

Αν όχι έχει καλός, αν ναί τότε πως μπορώ να το κάνω Hardreset; Πρέπει να περάσω το stock Kernel ξανά;

Samsung Galaxy S

CyanogenMod 10.2 Stable

Kernel.......: Stock

Modem......: XXJVT

Έχω ένα SGS i9000 με stock rom 2.3.6 (XWJW5) το οποίο έχω κάνει root (Semaphore 2.7.4sc).

Θέλω να περάσω την CM10 αλλά πρώτα θέλω να κάνω στο τηλέφωνο Hardreset (*2767*3855#).

Μπορώ να το κάνω ή με εμποδίζει το γεγονός ότι το έχω κάνει root.

Αν όχι έχει καλός, αν ναί τότε πως μπορώ να το κάνω Hardreset; Πρέπει να περάσω το stock Kernel ξανά;

Σε εμποδιζει επειδη εχεις custom kernel.Ομως δεν ειναι ο μονος τροπος αυτος για να κανεις φορματ, πολυ απλα κανε wipe data factory reset, wipe cache & wipe dalvik cache, και απο ρυθμισεις -χωρος αποθηκευσης usb- διαγραφη περιεχομενων για να διαγραφουν τα δεδομενα στην εσωτερικη μνημη.Πρωτα παρε τα απαραιτητα μπακ απ ετσι..;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Σε εμποδιζει επειδη εχεις custom kernel.Ομως δεν ειναι ο μονος τροπος αυτος για να κανεις φορματ, πολυ απλα κανε wipe data factory reset, wipe cache & wipe dalvik cache, και απο ρυθμισεις -χωρος αποθηκευσης usb- διαγραφη περιεχομενων για να διαγραφουν τα δεδομενα στην εσωτερικη μνημη.Πρωτα παρε τα απαραιτητα μπακ απ ετσι..;

Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορώ να περάσω ξανά το stock kernel (που μπορώ να το βρώ;). Αν το κάνω αυτό μπορώ να το κάνω το παραδοσιακό HardReset;

Samsung Galaxy S

CyanogenMod 10.2 Stable

Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορώ να περάσω ξανά το stock kernel (που μπορώ να το βρώ;). Αν το κάνω αυτό μπορώ να το κάνω το παραδοσιακό HardReset;

Γιατι να μπαινεις στην διαδικασια αυτη..;κανε αυτο που σου ειπα το ιδιο πραγμα ειναι...

Ηρακλής!

Ρωτώ γιατί έχω την εντύπωση ότι κατά την διαδικασία του HardReset κάνει κάτι σαν επαναεγκατάσταση της rom. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε όντως αρκούν αυτά που μου είπες. Ευχαριστώ :)

Samsung Galaxy S

CyanogenMod 10.2 Stable

Ρωτώ γιατί έχω την εντύπωση ότι κατά την διαδικασία του HardReset κάνει κάτι σαν επαναεγκατάσταση της rom. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε όντως αρκούν αυτά που μου είπες. Ευχαριστώ :)

Δεν γινεται απεγκατασταση της ρομ..

Ηρακλής!

Και κάτι τελευταίο.

Εγκαθιστώντας την CM10 θα ήθελα να περάσω το Swype και το ThinkFree Office.

Αν το κάνω μέσω Titanium θα έχω πρόβλημα ή χρειάζεται να γίνει κανονική εγκατάσταση σαν apk;

Samsung Galaxy S

CyanogenMod 10.2 Stable

Δεν θα έχεις πρόβλημα να περάσεις τις εφαρμογές με το Titanium (εγώ τουλάχιστον δεν είχα).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Μήπως δεν έχει περαστεί το Modem; Πήγαινε στο πρώτο μήνυμα και περνά το JVT.

Επίσης έλεγξε αν το IMEI σου είναι εντάξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

έβαλα το modem αλλα τίποτα

radio-cm-7-GalaxyS-JVT-signed.zip

τι άλλο να κάνω?

τι να κάνω με το ΕΙΜΉ?

Όλα καλά τα κατάφερα.

Τώρα με πιο πρόγραμμα να βάλω γιατί δεν μπορώ να δω την εξωτερική μου sd κάρτα?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Όλα καλά τα κατάφερα.

Τώρα με πιο πρόγραμμα να βάλω γιατί δεν μπορώ να δω την εξωτερική μου sd κάρτα?

Εννοεις file explorer;

Κατεβασε το oi file manager...

Ηρακλής!

Καλησπερα παιδια, ακολουθησα τον οδηγο κατα γραμμα και αφου εκανα το reboot στο τελος, κολλησε σε boot loop. Εβγαλα τη μπαταρια για 1 λεπτο, πηγα να ξαναμπω στο CWM, αλλα δεν μπαινει. Οσο κραταω τα volume up - home - power πατημενα, αναβοσβηνει η "Galaxy S GT - I9000" οθονη. Οταν τα αφηνω, εναλασσονται αυτη και η " Galaxy S - Cyanogen(mod)" οθονη. Σε download mode μπαινει κανονικα. Πριν ειχα JW1 με semaphore 2.4. Ξερει κανεις τι παιχτηκε ή τι πρεπει να κανω?

Κάτι δεν πήγε καλά κατά την εγκατάσταση. Μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις τον Semaphore σε μορφή .tar από το Odin μήπως και καταφέρει να εκκινήσει διαφορετικά περνάς πάλι ένα επίσημο Firmware και δοκιμάζεις πάλι από την αρχή να βάλεις την CM10.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος