Jump to content

[ROM] CyanogenMod 10.1 / 10.2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πρόλαβα και κατέβασα την "cm-10-20121215-NIGHTLY-galaxysmtd"...το θέμα είναι πως σου την δίνω..

Μην αγχώνεσαι κατάφερα και το άνοιξα, έκανα τα backup μου και 8α περάσω την stable

Ευχαριστώ πολύ πάντως

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι εννοείς δεύτερο partition;

Οι οδηγίες είναι σαφής:wipe data,cache,dalvink cache.Γενικά θα διαγράψεις τα πάντα από το κινητό εκτός φυσικά από την εξωτερική sd.

Μόνο έτσι θα γίνει καλά η εγκατάσταση. Αλλιώς θα έχεις θέματα. .Για το voice search δε το έχω δουλέψει ποτέ οπότε δεν ξέρω αν λειτουργεί.

Ακολούθησα τη διαδικασία κατά γράμμα χωρίς να έχω κάρτα μνήμης και Sim μέσα. Παρόλα αυτά υπήρχαν μέσα φάκελοι από προγράμματα του gingerbread. Την επόμενη φορά θα τα διαγράψω χειροκίνητα αν χρειαστεί πριν αρχίσω την εγκατάσταση προγραμμάτων.

Ακολούθησα τη διαδικασία κατά γράμμα χωρίς να έχω κάρτα μνήμης και Sim μέσα. Παρόλα αυτά υπήρχαν μέσα φάκελοι από προγράμματα του gingerbread. Την επόμενη φορά θα τα διαγράψω χειροκίνητα αν χρειαστεί πριν αρχίσω την εγκατάσταση προγραμμάτων.

Δεν σβηστηκαν επειδη με τα 3 wipes διαγραφονται ολα εκτος απο τον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης...

Αρα ειναι λογικο να βλεπεις τους φακελους που δημιουργησαν σε αυτον το χωρο οι εφαρμογες σου οπως επισης τους φακελους της Μουσικης τον φακελο της καμερας κτλ....

Για να διαγραφουν αυτα υπαρχει απο custom recovery η επιλογη format μεσα στο mound and storage....;);)

Πες το ετσι.Μέσα στη συσκευή θα έχουν μείνει μερικοί φάκελοι,λογικό.μπορείς να τους διαγράψεις χειροκίνητα.

Xiaomi 12 Pro

Δεν το πρόσεξα από την αρχή και τώρα έχω ήδη εγκαταστήσει νέα προγράμματα. Γίνεται ένα μικρό μπάχαλο... Θα ξανακάνω τη διαδικασία σύντομα γιατί θα το πάρει η γυναίκα μου.

Ευχαριστώ

Καλημέρα,

Επιχείρησα να επιστρέψω σε GB jw9, συνδεθηκα με odin, εγραψε τα πιό κάτω και κόλλησε

<ID:0/013> Added!!

<ID:0/013> Odin v.3 engine (ID:13)..

<ID:0/013> File analysis..

<ID:0/013> SetupConnection..

Να το αποσυνδέσω;

Ακυρο, βαρέθηκα και το αποσύνδεσα :)

Ο επιμένων νικά. Στη δευτερη προσπάθεια δούλεψε!

Μ'εχει πιάσει μια συγκίνηση τώρα ;) Επιστρέφω σε στοκ μετα απο 1 1/2 χρονο!

Edited by mico

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Καλημέρα,

Επιχείρησα να επιστρέψω σε GB jw9, συνδεθηκα με odin, εγραψε τα πιό κάτω και κόλλησε

<ID:0/013> Added!!

<ID:0/013> Odin v.3 engine (ID:13)..

<ID:0/013> File analysis..

<ID:0/013> SetupConnection..

Να το αποσυνδέσω;

Ακυρο, βαρέθηκα και το αποσύνδεσα :)

Ο επιμένων νικά. Στη δευτερη προσπάθεια δούλεψε!

Μ'εχει πιάσει μια συγκίνηση τώρα ;) Επιστρέφω σε στοκ μετα απο 1 1/2 χρονο!

Αν επιτρέπεται, γιατί να γυρίσεις σε στοκ;

Xiaomi 12 Pro

Αν επιτρέπεται, γιατί να γυρίσεις σε στοκ;

Καλημέρα Χρυσόστομε,

Μου την εχει δώσει τελευταία η 10.1 (βασικά μου την έδωσε απο την αρχή:lol:), μικρά bugs που κάνουν δύσκολη τη χρήση της συσκευής.

Δε βιάστηκα να την περάσω ισα ισα για να αποφύγω τα early bugs, μέχρι τα χριστούγεννα είχα τη 10 ( μας έριξαν μια stable για να πουν οτι τελείωσαν και ξεκίνησαν την 10.1, κατανοητό αλλα όχι αρεστό)

Αρχικά ήταν τα reboots, μετα το wifi με τα on/off και τώρα το bluetooth που δούλευε υποδειγματικά μεχρι την προτελευταία nihtly.

Το πρόβλημα που ανάφερε και κάποιος φίλος που κολλάει στην αναγνώρηση κλήσης μου σπάει τα νεύρα γιατι περαν αυτού κολλαει και ο dialer στην αναζήτηση επαφής όταν πατάς τα πρώτα 3-4 νουμερα. Ασε που οι εφαρμογες ανοίγουν πολυ πιο αργα απο την CM9

Επίσης μου την έδωσε που χριάστηκε full wipe να την περάσω. Μαζί με όλα αυτά βάλε και την κατανάλωση μπαταρίας και το γλυκό έδεσε:lol:

Μπορούσα να περάσω οτιδίποτε άλλο, αλλα εκτιμώ ιδιαιτερα αποψεις των παλιών και είπα να ακολουθήσω τον Ηρακλή.

Τελος πάντων, πέρασα JW9 αλλα μου κολλάει το titanium στο 40% και βαρίεμαι το στήσιμο απ'την αρχή οπόταν βουρρρρρ για 10.1

Το 'πα και το ξαναλέω, η CM9 ήταν ότι καλύτερο για το γαλαξία μου. Αχ ρε Γαλαξία δυόμιση χρονια beta είσαι:lol:

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Καλημέρα Χρυσόστομε,

Μου την εχει δώσει τελευταία η 10.1 (βασικά μου την έδωσε απο την αρχή:lol:), μικρά bugs που κάνουν δύσκολη τη χρήση της συσκευής.

Δε βιάστηκα να την περάσω ισα ισα για να αποφύγω τα early bugs, μέχρι τα χριστούγεννα είχα τη 10 ( μας έριξαν μια stable για να πουν οτι τελείωσαν και ξεκίνησαν την 10.1, κατανοητό αλλα όχι αρεστό)

Αρχικά ήταν τα reboots, μετα το wifi με τα on/off και τώρα το bluetooth που δούλευε υποδειγματικά μεχρι την προτελευταία nihtly.

Το πρόβλημα που ανάφερε και κάποιος φίλος που κολλάει στην αναγνώρηση κλήσης μου σπάει τα νεύρα γιατι περαν αυτού κολλαει και ο dialer στην αναζήτηση επαφής όταν πατάς τα πρώτα 3-4 νουμερα. Ασε που οι εφαρμογες ανοίγουν πολυ πιο αργα απο την CM9

Επίσης μου την έδωσε που χριάστηκε full wipe να την περάσω. Μαζί με όλα αυτά βάλε και την κατανάλωση μπαταρίας και το γλυκό έδεσε:lol:

Μπορούσα να περάσω οτιδίποτε άλλο, αλλα εκτιμώ ιδιαιτερα αποψεις των παλιών και είπα να ακολουθήσω τον Ηρακλή.

Τελος πάντων, πέρασα JW9 αλλα μου κολλάει το titanium στο 40% και βαρίεμαι το στήσιμο απ'την αρχή οπόταν βουρρρρρ για 10.1

Το 'πα και το ξαναλέω, η CM9 ήταν ότι καλύτερο για το γαλαξία μου. Αχ ρε Γαλαξία δυόμιση χρονια beta είσαι:lol:

χαχαχαχα για δοκίμασε και την slim,μπορεί να σου αρέσει.Το έχω σκεφτεί πολλές φορές και εγώ να γυρίσω σε στοκ,αλλά λίγο που συνήθισα τον γαλαξία έτσι,λίγο που είναι πιο γρήγορο απο της ρομ της samy όλο το αναβάλω και δύσκολα το βλέπω να γίνεται....

Xiaomi 12 Pro

χαχαχαχα για δοκίμασε και την slim,μπορεί να σου αρέσει.Το έχω σκεφτεί πολλές φορές και εγώ να γυρίσω σε στοκ,αλλά λίγο που συνήθισα τον γαλαξία έτσι,λίγο που είναι πιο γρήγορο απο της ρομ της samy όλο το αναβάλω και δύσκολα το βλέπω να γίνεται....

Εννοείται οτι την έχω δοκιμάσει:lol: ολα τα δοκίμασα!

Πέραν της πλάκας η JW9 κάνει το κινητό να μοιάζει προιστορικό (άποψη) και το titanium να μήν κολλούσε δε νομίζω να την άντεχα για πολύ. Ναι είναι πιό σταθερή και με καλύτερη μπαταρία (όπως ολες οι καλές στοκ) αλλα αυτό δεν είναι αρκετό για μένα.

Εχω ενα πολυ ωραίο nandroid της CM9 αλλα εχει χαθεί μεσα στα πολλα που έχω κάνει. Προς το παρόν επέστρεψα στη 10.1.

Η όλη περιπετειούλα σήμερα μέ 'κανε να ξεθυμάνω λιγάκι:lol::lol: Cyanogen λοιπόν μέχρι τον απρίλη και βλέπουμε. Αν δεν εντυπωσιασει το Galaxy S IV με βλεπω με το xperia Z.

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Εννοείται οτι την έχω δοκιμάσει:lol: ολα τα δοκίμασα!

Πέραν της πλάκας η JW9 κάνει το κινητό να μοιάζει προιστορικό (άποψη) και το titanium να μήν κολλούσε δε νομίζω να την άντεχα για πολύ. Ναι είναι πιό σταθερή και με καλύτερη μπαταρία (όπως ολες οι καλές στοκ) αλλα αυτό δεν είναι αρκετό για μένα.

Εχω ενα πολυ ωραίο nandroid της CM9 αλλα εχει χαθεί μεσα στα πολλα που έχω κάνει. Προς το παρόν επέστρεψα στη 10.1.

Η όλη περιπετειούλα σήμερα μέ 'κανε να ξεθυμάνω λιγάκι:lol::lol: Cyanogen λοιπόν μέχρι τον απρίλη και βλέπουμε. Αν δεν εντυπωσιασει το Galaxy S IV με βλεπω με το xperia Z.

Εγώ δε βλέπω να το αλλάζω :D

Xiaomi 12 Pro

Ακομη ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω με την 10.1 είναι ότι χάθηκε το profile picture μου. οι υπόλοιπες επαφές του gmail εχουν κρατήσει τις φωτογραφίες. Επίσης στο youtube στο PC και πάλι βλέπω το profile picture μου.

Αρχικά νόμιζα ότι σβηστηκε αλλα στα λίγα λεπτα που δοκίμασα την jw9 η εικόνα εμφανίστηκε στη gallery. Ξέρει κανείς που είναι η εικόνα; μήπως εχω βάλει κανένα .nomedia και δεν τη βλέπει;

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

γεια σας θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος?εχω περασει στο κινητο μου το jelly bean 4.2.1 στο οποιο δεν λειτουργει η καμερα και το bluetooth.νομιζω και το gps ,μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει καμια προτεινομενη λυση ? να επισημανω οτι το κινητο μου ειναι το samsung galaxy s plus gt-i9001

Καλησπέρα, επειδή δεν έχω πολύ χρόνο αυτό τον καιρό για flashαρισματα τι μου προτείνετε να βάλω?Την τελευταία nightly η την cm10 stable?

γεια σας θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος?εχω περασει στο κινητο μου το jelly bean 4.2.1 στο οποιο δεν λειτουργει η καμερα και το bluetooth.νομιζω και το gps ,μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει καμια προτεινομενη λυση ? να επισημανω οτι το κινητο μου ειναι το samsung galaxy s plus gt-i9001

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=349613 εδώ κοίτα,γιατί δεν είσαι στο σωστό θέμα.Στο είπαν πρίν και αλλού.

Καλησπέρα, επειδή δεν έχω πολύ χρόνο αυτό τον καιρό για flashαρισματα τι μου προτείνετε να βάλω?Την τελευταία nightly η την cm10 stable?

Την τελευταία πέρνα.Το ίδιο σταθερή με την stable είναι.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Xiaomi 12 Pro

ευχαριστω πολυ

Δεν ήταν απάντηση για σένα φίλε.Δε μπορείς να βάλεις ρομ απο το s στο plus.

Xiaomi 12 Pro

Καλησπέρα αδέρφια! Επειδή μου είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω όλες τις απαντήσεις να δω αν έχει και κάποιος άλλος το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, ρωτώ..

Ολοκληρώνω κανονικά την εγκατάσταση και όταν φτάνει η στιγμή να μου ζητήσει το pin μου γράφει πως η sim είναι κλειδωμένη! Επειδή είμαι σχετικά αρχάριος στο σπορ, πρέπει να κάνω κάτι στο cwm πριν ξεκινήσω την εγκατάσταση;

ok Διορθώθηκε!

Edited by Tomahawk25

Ερώτηση μπορεί να θεωρηθεί χαζή βέβαια.... Δεν έχω προσέξει task manager στην CM ... Ποιον προτείνετε;

Ευχαριστώ!

Ερώτηση μπορεί να θεωρηθεί χαζή βέβαια.... Δεν έχω προσέξει task manager στην CM ... Ποιον προτείνετε;

Ευχαριστώ!

Κανέναν!:D

Xiaomi 12 Pro

Η αλήθεια είναι πως δεν έβαλα κανέναν και προσπάθησα αρκετά για να αρχίσει να καθυστερεί το κινητό.

Κανέναν!:D

Δηλαδή έχει από μόνη της η CM task manager...? Είχα την υποψία ότι μου χάλαγε η μπαταρία πιο γρήγορα από εφαρμογές που έκλειναν... Αλλά μάλλον μου φαίνεται...

Δηλαδή έχει από μόνη της η CM task manager...? Είχα την υποψία ότι μου χάλαγε η μπαταρία πιο γρήγορα από εφαρμογές που έκλειναν... Αλλά μάλλον μου φαίνεται...

Γενικά δε χρειάζεται να έχεις task manager,τσάμπα μπαταρια σου τρώνε.και μη νομίζεις ότι κάνουν και καμιά σοβαρή δουλειά.Ενα ελαφρύ που είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή με cm ήταν ο go task manager

Xiaomi 12 Pro

Για να περάσω την τελευταία nightly, χρειάζεται να κάνω πάλι κάποιο wipe? Θα χαθούν δεδομένα έτσι?