Superuser Δημ. November 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Αν στο κάνει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή κάνε της έναν καθαρισμό δεδομένων και προσπάθησε πάλι. Αν θες κάνε και ένα wipe cache/dalvik cache στο κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 με wipe cache/dalvik cache δεν χάνω κάτι σωστά;;; Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 με wipe cache/dalvik cache δεν χάνω κάτι σωστά;;; Σωστοτατα... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Λοιπόν παιδιά.. Έκανα wipe cache/dalvik cache αλλά τίποτα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Αν δεν είναι πρόβλημα της εφαρμογής και δεν έστρωσε ούτε με τα wipe δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να φταίει. Το κάνει με όλες τις εφαρμογές αυτό; Με τους Google Maps βρίσκει στίγμα έχοντας κλειστό το GPS; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 ουτε το google maps ουτε αλλη εφαρμογη Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Αν δεν βαριέσαι πάρε ένα Nandroid και μετά κάνε ένα wipe data/factory reset και δοκίμασε πάλι για να δεις μήπως και δεν έχει κάτσει κάτι καλά στην ROM. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Μια ψιλοχαζη ερωτηση... Να βαλω την stable ή την τελευταια nightly??? θεωρητικα η τελευταια ειναι η stable βελτιωμενη, αρα θα ειναι κ καλυτερη. Σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Βάλε την τελευταία. Όπως είπες είναι η εξέλιξη της Stable οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Ευχαριστω πολυ @Superuser. Τωρα ξεκιναω διαδικασιες flashing... Θα ρεπορταρω αργοτερα για τα αποτελεσματα!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Τέλος Καλό όλα καλά! Έκανα Ανάκτηση με το titanium ότι εφαρμογές είχα πριν, έβαλα και τον Semaphore, χωρίς over clocking. Φαίνεται να δουλεύει μια χαρά, με ελάχιστο lag και κλειδώνει ταχύτερα στο wifi! Κλήσεις μηνύματα email όλα κανονικά.:) Συνιστώ ανεπιφύλακτα Cm10!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Δοκιμασε κανείς το νέο semaphore; είμαι στο βουνό χωρίς WiFi/3G και τρελαίνομαι να δοκιμάσω το smart answer ala S III Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Το δοκίμασα και λειτουργεί άψογα!:D Τελικά με τον Semaphore το κινητό κάνει τα πάντα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Το smart stay είναι θέμα software ή hardware? Αν το αποκτήσουμε κι αυτό τότε με βλέπω να περιμένω το S V ;) Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Λογικά software θα είναι. Φαντάζομαι ότι η μπροστά κάμερα εντοπίζει το πρόσωπο και πιο συγκεκριμένα τα μάτια και κρατάει την οθόνη ανοιχτή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Δοκιμασε κανείς το νέο semaphore; είμαι στο βουνό χωρίς WiFi/3G και τρελαίνομαι να δοκιμάσω το smart answer ala S III Το δοκίμασα και λειτουργεί άψογα!:D Τελικά με τον Semaphore το κινητό κάνει τα πάντα! Ο νεος ποιος ειναι? Εχει ανεβει καπου? Ο νεοτερος που βρισκω εγω ειναι 2.5.0 30-10-12 ...αυτός είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ναι, γι' αυτόν μιλάμε. Μπες στην εφαρμογή Semaphore Manager (κατέβασε την τελευταία από το Play Store) και πήγαινε προς τα δεξιά στην καρτέλα που λέει SAI. Εκεί ενεργοποίησε το πρώτο και το "PICKUP PHONE". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ναι, γι' αυτόν μιλάμε. Μπες στην εφαρμογή Semaphore Manager (κατέβασε την τελευταία από το Play Store) και πήγαινε προς τα δεξιά στην καρτέλα που λέει SAI. Εκεί ενεργοποίησε το πρώτο και το "PICKUP PHONE". Έγινε.Σε ευχαριστώ πολύ άλλα θα το κάνω σε λίγες μέρες...Τώρα κρατάω τον στοκ κερνελ γιατί και η slimbean που δοκιμασα και η cm10 που έχω τώρα μου κάνανε 2-3 φορές τη ημερα reboot σε recovery (πχ.το έβγαζα από την τσέπη να κοιτάξω τι ώρα είναι και το πετυχαινα σε recovery) άσε που δεν με είχε ξυπνήσει το ξυπνητήρι μερικές φορές γιατί είχε μπει μονο του σε recovery....Είπα και εγώ να μείνω για λίγο με στοκ και όντως 4 ημέρες τώρα δεν μου έχει κάνει το παραμικρό....(Βέβαια να πω την αλήθειά μου λείπουν κάποια πραγματάκια όπως πχ.το bln αλλά κάνω λίγο υπομονή και βλέπουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 παιδιά σε εμένα ο τελευταίος semaphore manager που εμφανίζει το play store είναι ο 2.2.0 16/11/2012 (και το πρόβλημα με την τοποθεσία δεν λύθηκε ούτε μετα από wipe data/factory reset) Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 παιδιά σε εμένα ο τελευταίος semaphore manager που εμφανίζει το play store είναι ο 2.2.0 16/11/2012 (και το πρόβλημα με την τοποθεσία δεν λύθηκε ούτε μετα από wipe data/factory reset) Αυτη ειναι η τελευταια εκδοση, δεν σου εχει την επιλογη SAI ; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) την έχει αυτήν την καρτέλα αλλα δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα... και κάτι ακόμα Semaphore JB 2.5.0 ή Semaphore JB 2.5.0s κατεβάζουμε;;; Edited November 18, 2012 by sofo988 Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ο Semaphore JB 2.5.0 είναι για την CM10. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 την έχει αυτήν την καρτέλα αλλα δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα... και κάτι ακόμα Semaphore JB 2.5.0 ή Semaphore JB 2.5.0s κατεβάζουμε;;; Πρωτα ενεργοποιησε την πρωτη επιλογη που λεει "ena.." και μετα θα μπορεις να ενεργοποιησεις και την επιλογη "pick up the phone without touch the screen" :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ευτυχώς που είστε και εσείς ρε παιδιά γιατί με έβλεπα να κοπανάω πουθενά το κινητό Ευχαριστώ!!!!!!!! :D:D:D Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
podpowerbest Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 παιδια εχω κανει και αλλα post γιατι εχω πρoβλημα με τo gps κλειδωνει υπερβoλικα δυσκoλα και πoλλες φoρες δεν βρισκει oυτε εναν δoρυφωρo. oταν ειχα stock επιανε στα 20-30sec απo τoτε πoυ ξεκινησα με custom παει..εχει κανεις να μoυ δειξει τιπoτα γιατι τo χρειαζoμαι. ευχαριστω πoλυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts