petros_78 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Φίλε μου για να καταλάβω....σωστά τα έβαλα στην εσωτερική...? Και πως ξαναβάζω semaphore τώρα...? Με odin..? jw5.... είναι ακόμα μέσα αυτό....? μπορώ να κάνω restore το nandroid...? Edited October 23, 2012 by petros_78 Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Ναι, στην εσωτερική τα βάζεις. Γράψε μου ποιο Firmware έχεις και δοκίμασε αυτά που σου είπα πιο πάνω. Φαντάζομαι έχεις πάρει όλα τα απαραίτητα Backup. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Sorry που σε ζαλίζω αλλά για να καταλάβω την διαδικασία.... τα αρχεία είναι μέσα αλλά δεν τα βλέπει το recovery...? Και πως ξαναβάζω semaphore τώρα...? Με odin..? jw5.... είναι ακόμα μέσα αυτό....? μπορώ να κάνω restore το nandroid...? Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Αν τα έχεις περάσει τότε λογικά είναι και για κάποιο λόγο δεν τα βλέπει το CWM. Το πρόβλημα αυτό ήταν γνωστό στον 2.5.0 αλλά στον 2.7.4 πρώτη φορά το ακούω. Άνοιξε το κινητό σου και δες με έναν File Explorer αν είναι μέσα στην εσωτερική SDCard τα αρχεία. Απλά υπέθεσα ότι είναι επειδή μου το είπες. Αν θες δοκίμασε να τα περάσεις άλλη μία φορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Μέσα είναι.... αλλά μήπως έχω κάνει λαλακία...? Τα έχω μέσα σε φάκελο....μήπως δεν πρέπει...? Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Δεν έχει σημασία αν είναι σε φάκελο, απλά διαλέγεις τον φάκελο μέσα από το CWM. Κάνε αυτά που σου είπα πιο πάνω μήπως και δουλέψει κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Ξαναπερνάω τον semaphore δηλαδή...? Ξαναπέρασα semaphore.... Μπήκα recovery και πήγα κατευθείαν στο install zip>choose zip....και τα έβλεπε τα αρχεία μιά χαρά...! Αλλά χωρίς να ξέρω αν χρειάζεται ξαναέκανα wipe τα πάντα.... Και μόλις ξαναπήγα για install δεν έβλεπε τίποτα πάλι...!!! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή κάνω κάτι λάθος εγώ..? Να προχωρήσω στο φλασάρισμα κατευθείαν χωρίς wipe...? Edited October 23, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Αφού σου δημιουργεί πρόβλημα το wipe βάλε την χωρίς wipe αλλά κάνε μόλις εγκατασταθεί. Ελπίζω να μην έχεις άλλα προβλήματα στην πορεία.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Ok σ'ευχαριστώ πάρα πολύ..!!! Όλα καλά..!! Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο... ο φάκελος με τα αρχεία που είναι...? Δηλαδή όταν θα κατεβάζω κάτι που θα πηγαίνει...? Edited October 23, 2012 by petros_78 Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Ok σ'ευχαριστώ πάρα πολύ..!!! Όλα καλά..!! Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο... ο φάκελος με τα αρχεία που είναι...? Δηλαδή όταν θα κατεβάζω κάτι που θα πηγαίνει...? Κατεβασε ενα file explorer απο το μαρκετ... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Καλημέρα Εχω δοκιμάσει διάφορες CM 10 αλλά και την RemICS 3.0.1 και παρατήρησα ότι η απο μνήμη μένουν ελεύθερα 30-40 mb με αποτέλεσμα κατά την χρήση του να έχει καθυστερήσεις λόγω έλειψης μνήμης. Το κυριότερο όμως είναι η κακή απεικόνιση των γραφικών στην οθόνη. Επαιξα με τα χρώματα, εβαλα και τις στοκ ρυθμίσεις τους, αλλά τίποτε. Καμία σχέση με τις stock Rom. Τα παραπάνω είναι χαρκτηριστικό των ICS ή δεν έκανακάτι σωστά; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Καλημέρα Εχω δοκιμάσει διάφορες CM 10 αλλά και την RemICS 3.0.1 και παρατήρησα ότι η απο μνήμη μένουν ελεύθερα 30-40 mb με αποτέλεσμα κατά την χρήση του να έχει καθυστερήσεις λόγω έλειψης μνήμης. Το κυριότερο όμως είναι η κακή απεικόνιση των γραφικών στην οθόνη. Επαιξα με τα χρώματα, εβαλα και τις στοκ ρυθμίσεις τους, αλλά τίποτε. Καμία σχέση με τις stock Rom. Τα παραπάνω είναι χαρκτηριστικό των ICS ή δεν έκανακάτι σωστά; Ευχαριστώ 30-40mb ραμ; Εμενα ειναι συνεχεια πανω απο τα 100mb...:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Sta 330 -340 δουλευει συνέχεια. Με τα γραφικά τιγίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Sta 330 -340 δουλευει συνέχεια. Με τα γραφικά τιγίνεται; Πολλα ειναι. Δεν εχω προβλημα με τα γραφικα εχω βαλει κατα σειρα τις τιμες: 879,879,949 ,-15,-15,-18 και ειναι τελειο :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Εχω δοκιμάσει σχεδον όλους τους συνδιασμούς χρωμάτων αλλά τα εικονίδια σε όλες CM 10 που δοκίμασα φαίνονται ποιό θαμπά και όχι τόσο καθαρά όσο στις στοκ. Το πρόβλημα είναι η διαύγεια και όχι τα χρώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Εχω δοκιμάσει σχεδον όλους τους συνδιασμούς χρωμάτων αλλά τα εικονίδια σε όλες CM 10 που δοκίμασα φαίνονται ποιό θαμπά και όχι τόσο καθαρά όσο στις στοκ. Το πρόβλημα είναι η διαύγεια και όχι τα χρώματα Καταλαβαινω τι λες, με γυμνο ματι εγω παντως δεν βλεπω διαφορες, ή τουλαχιστον σε βαθμο που να εχω προβλημα διαυγειας οπως λες, σιγουρα δεν εχουμε τα ιδια ματια :p αλλα σχεδον ολοι μας εδω μεσα δεν εχουμε τετοιο θεμα :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Δουλεύει μια χαρά. Γιατί το κατέβασες; δε περιλαμβάνεται στα gapps; Όχι, το youtube δεν μου το πέρασε με τα gapps (gapps-jb-20121011-signed) Μήπως πέρασες τον Semaphore_JB_2.4.4s ; Αν ναι καλά έκανες (γιατι θα έχεις περισσότερη ram) απλά πρέπει να φλασάρεις και το patch που σου επιτρέπει την αναπαραγωγή των βίντεο. Σε αυτήν την περίπτωση το link είναι το εξής: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30725734&postcount=61 Αυτόν πέρασα. Είναι γνωστό θέμα? Έχει συμβεί και σε άλλους? Μου κάνει εντύπωση ότι είναι κενό το θέμα στο xda:confused: Πολλα ειναι. Δεν εχω προβλημα με τα γραφικα εχω βαλει κατα σειρα τις τιμες: 879,879,949 ,-15,-15,-18 και ειναι τελειο :rolleyes: Που βρίσκουμε αυτές τις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Αυτόν πέρασα. Είναι γνωστό θέμα? Έχει συμβεί και σε άλλους? Μου κάνει εντύπωση ότι είναι κενό το θέμα στο xda:confused: ο semaphore που έχει το "s" είναι για ρομς όπως η slim που σου προσφέρουν περισσότερο ραμ αλλά έχουν ένα patch για τα βίντεο ώστε να λειτουργουν σωστά με αυτόν τον κέρνελ. Αν εσύ τον έβαλες στην cm10 που δεν έχει αυτό το patch ίσως αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα αν δε περάσεις το patch. Δεν είναι κενό το θέμα στο xda. Απλά το λινκ σε πηγαίνει σε 1 συγκεκριμένο ποστ και δεν εμφανίζονται τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Που βρίσκουμε αυτές τις ρυθμίσεις? Τις βαζεις εσυ απο το μενου ρυθμισεις->device options->color tuning... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 ο semaphore που έχει το "s" είναι για ρομς όπως η slim που σου προσφέρουν περισσότερο ραμ αλλά έχουν ένα patch για τα βίντεο ώστε να λειτουργουν σωστά με αυτόν τον κέρνελ. Αν εσύ τον έβαλες στην cm10 που δεν έχει αυτό το patch ίσως αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα αν δε περάσεις το patch. Δεν είναι κενό το θέμα στο xda. Απλά το λινκ σε πηγαίνει σε 1 συγκεκριμένο ποστ και δεν εμφανίζονται τα υπόλοιπα. Προφανώς το φλασαρουμε κανονικά μέσω cwm? Τις βαζεις εσυ απο το μενου ρυθμισεις->device options->color tuning... Στραβομάρα... οκ, όντως δίνει μια ποιο ''ζωντανή'' αίσθηση στα χρώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Προφανώς το φλασαρουμε κανονικά μέσω cwm? Στραβομάρα... οκ, όντως δίνει μια ποιο ''ζωντανή'' αίσθηση στα χρώματα Το .zip φλασαρεται μεσω cwm και το .tar μεσω odin, διαλεγεις και περνεις :rolleyes: Βοηθανε οι ρυθμισεις αρκετα, βαζει ο καθενας οτι τον βολευει :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Προφανώς το φλασαρουμε κανονικά μέσω cwm? Αν εννοείς για το bigmem patch ναι και αυτό έτσι περνιέται, αλλά πάντα με δική σου ευθύνη και κράτα backup καλού κακού πριν το περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Περασα και εγω με τη σειρα μου CM10 με το νεο partition layout(η cm10 που φορουσα μεχρι τωρα την ειχα βαλει πριν περιπου 3-4 βδομαδες) Εκανα πεντακαθαρο installation(odin κτλ κτλ), περασα εφαρμογες απτην αρχη(οχι titanium κτλ) και στα καπακια εβαλα και semaphore :) Αυτο που εχω παρατηρησει μεχρι τωρα(50+ εφαρμογες) ειναι οτι η rom ειναι πραγματικα smooth!Στην ταχυτητα δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορα αλλα η αισθηση ειναι εντελως διαφορετικη! Μπορει να εχει μεινει μονο ενας developer στο SGS αλλα δινει ρεστα το παλικαρι! Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lagoudisio Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Καλημερα παιδες. Εχω το εξης προβλημα. Το home button ξαφνικα σταματησε να λειτουργει χωρις να πειραξω τπτ. Δεν ειναι τεχνικο μιας και μπορω να μπω σε recovery και download. Εβαλα την τελευταια nightly και τον semaphore, αλλα δεν εφτιαξε. Ο nikospot μου προτεινε ενα button remapper, αλλα το αφηνω σαν τελευταια λυση. Τι μπορει να δημιουργησε το προβλημα? Εχετε καμια ιδεα για την επιλυση του? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Αφού δεν είναι χαλασμένο το κουμπί τότε κοίτα μήπως φταίει κάποια εφαρμογή. Αν δεν βρεις άκρη κάνε ένα Nandroid και μετά ένα factory reset απλά για να δεις αν θα διορθωθεί το πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts