Jump to content

ZTE ICE

malcolmthe4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.hotimg.org/images/91019713933588131555.jpg

κάπως έτσι φαίνεται... αυτό που έχω εγώ είναι πιο μαύρο...δεν έχει το γκρίζο.Το μενού ειναι android ics και όχι αυτό που φαίνεται στην εικόνα

Έχουμε και λέμε,

προς στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμα τα data sheet του κινητού (ουτε στη ΖΤΕ ουτε σε κάποιο άλλο σάητ) στο Ίντερνετ.

Σήμερα το πήρα απο τη wind.

specs:

cpu:: 800Mhz arm7

gpu:adreno 200

ram::512MB

rom:: 4 GB (ελέυθερα προς τον χρήστη, γύρω στα 2.5)

battery:: 1400 mAh

screen::3.5' (320χ480)

camera:: 5mpx, χωρίς φλάς (η wind λέει οτι έχει 3.2, το κινητο βγαζει 5... είναι όμως 5 κινέζικα)

os:: Android 4.0.4 ICS (δεν το περιμενα ομολογουμένως) και είναι καθαρή χωρίς πρόσθετα χαζά (launchers κτλπ)

έχει NFC και WIFI direct (εδώ κουφάθηκα :lol:)

battery:: 1400 mAh

τιμή : 139 ευρώ

πρώτες εντυπώσεις θετικότατες, αν και είναι αρκετά πλαστικό

Edited by malcolmthe4

• Απαντήσεις 68
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.hotimg.org/images/24101314788346421018.jpg

http://www.hotimg.org/images/91089441441291433362.jpg

http://www.hotimg.org/images/18352796781479575001.jpg

http://www.hotimg.org/images/63858343237483405163.jpg

http://www.hotimg.org/images/04994369277583238485.jpg

έβαλα κ μερικές φωτογραφίες απο το κινητο....

Πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά της. Θυμίζει πολύ το Blade II, αλλά σε τεχνικά είναι καλύτερο. Πιστεύω θα πουλήσει - ιδίως αν το δει κάποιος από κοντά σε κατάστημα της Wind.

Πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά της. Θυμίζει πολύ το Blade II, αλλά σε τεχνικά είναι καλύτερο. Πιστεύω θα πουλήσει - ιδίως αν το δει κάποιος από κοντά σε κατάστημα της Wind.

ναι, ειναι συσκευη με προοπτικες ! μου κανει παντως εντυπωση που κ η wind κ η ιδια η ΖΤΕ ειναι στον κοσμο τους....

εγω την εχω την συσκευη εδω κ καιρο κ αυτοι ειναι τωρα να την ανακοινωσουν.... στο ιντερνετ αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν στοιχεια για τα τεχνικα χαρακτηριστικα της συσκευης...

• 2 weeks later...

Πολύ καλή πρόταση. Το είδα σήμερα από κοντά και νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του. Σωστή κίνηση από τη ΖΤΕ και τη Wind ;)

Φίλε malcolmthe4, μπορείς να μου πεις αν η συσκευή σου έχει μαγνητόμετρο και ποια είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας; Ευχαριστώ!

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Φίλε malcolmthe4, μπορείς να μου πεις αν η συσκευή σου έχει μαγνητόμετρο και ποια είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας; Ευχαριστώ!

Μαγνητομετρο? Αν με ρωτας εαν εχει πυξιδα.... τοτε ΝΑΙ :happy: (αν καταλαβα καλα, μιας κ δουλευει το Sky maps, αν κ δεν το πολυ δοκιμασα,για να ειμαι ειληκρινης)

Απο μπαταρια ειναι αρκετα καλο, 1400 mAh, με την φωτεινοτητα στο αυτοματο, πιστευω πως βγαζει 2-3 μερες ανετα (δεν ειναι το κυριο μου κινητο, οποτε δεν μπορω να πω οτι το κουρασα κ το ζορισα πολυ....),εχω το HTC EVO 3D

Πιστευω πως λογω ανταγωνιστικης τιμης θα αρχισει να παιζει μπαλα στην αγορα κ εκτιμω πως θα αρχισουν οι developers να το σκαλιζουν μιας κ εχει αρκετα καλες προοπτικες

Οτι αλλο θελετε με ρωτατε ;)

Μαγνητομετρο? Αν με ρωτας εαν εχει πυξιδα.... τοτε ΝΑΙ :happy: (αν καταλαβα καλα, μιας κ δουλευει το Sky maps, αν κ δεν το πολυ δοκιμασα,για να ειμαι ειληκρινης)

Το μαγνητόμετρο είναι εκείνο το κομμάτι του hardware που επιτρέπει στις εφαρμογές πυξίδας να λειτουργούν.

Προσωπικά, το θεωρώ απαραίτητο σε κάθε κινητό που αγοράζω!

Κάνε ένα κόπο και δες αν το ZTE ICE μπορεί να κάνει

. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Το μαγνητόμετρο είναι εκείνο το κομμάτι του hardware που επιτρέπει στις εφαρμογές πυξίδας να λειτουργούν.

Προσωπικά, το θεωρώ απαραίτητο σε κάθε κινητό που αγοράζω!

Κάνε ένα κόπο και δες αν το ZTE ICE μπορεί να κάνει

. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ναι, βρισκει που ειναι ο βορρας, οποτε κανει κ τα αλλα τα κολπα του google maps ;)

ναι, βρισκει που ειναι ο βορρας, οποτε κανει κ τα αλλα τα κολπα του google maps ;)

Ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να το δω και από κοντά σε κάποιο κατάστημα, με την προοπτική να το πάρω!!! :)

• 2 weeks later...
μου κανει εντυπωση παντως που στο ιντερνετ δεν υπαρχουν πληροφοριες για το κινητο... ειναι αρκετα αξιολογο

Παιδια εγω το εχω 2 βδομαδες το εχψ ξεπατωσει (Navikon-internet-maps-wi fi-games)κλπ καμια απολητος διαμαρτυρια πιστεβω χωρις να ειμαι ο ιδικοτερος οτι με 139 ε τι αλο μπορεις να παρεις και να σου δινει τοσα πολα

υγ.στο wi fi του σπιτιου μου χανεται η συνδεση και πρεπει να κλεισω το ρουτερ και να το ανοιξω προφανως καποια ρυθμιση θα θελει

Παιδια εγω το εχω 2 βδομαδες το εχψ ξεπατωσει (Navikon-internet-maps-wi fi-games)κλπ καμια απολητος διαμαρτυρια πιστεβω χωρις να ειμαι ο ιδικοτερος οτι με 139 ε τι αλο μπορεις να παρεις και να σου δινει τοσα πολα

υγ.στο wi fi του σπιτιου μου χανεται η συνδεση και πρεπει να κλεισω το ρουτερ και να το ανοιξω προφανως καποια ρυθμιση θα θελει

μαλλον πρεπει να ειναι φταιξιμο του ρουτερ σου... το δικο μου το δοκιμασα σε αρκετα δικτυα κ μπορω να πω πως δεν εκανε καμια αποσυνδεση κ οτι γενικα εχει κ καλη εμβελια η κεραια του...

το δοκιμασες σε αλλο ρουτερ ? ισως κατι παιζει με το δικο σου :happy:

και εγω πολυ ευχαριστημενος τιμιο κινητο. μια ερωτηση πως βγαινει απο την καθε οθονη το google voice επανω που εχει?

Guest pazios13
μαλλον πρεπει να ειναι φταιξιμο του ρουτερ σου... το δικο μου το δοκιμασα σε αρκετα δικτυα κ μπορω να πω πως δεν εκανε καμια αποσυνδεση κ οτι γενικα εχει κ καλη εμβελια η κεραια του...

το δοκιμασες σε αλλο ρουτερ ? ισως κατι παιζει με το δικο σου :happy:

Μαλλον εχεις δικιο γιατι σε αλλο rooter δεν μου το κανει

αλλα ενα htc evo που εχω δεν τη χανει ποτε τη συνδεση

Μαλλον εχεις δικιο γιατι σε αλλο rooter δεν μου το κανει

αλλα ενα htc evo που εχω δεν τη χανει ποτε τη συνδεση

η πλακα ειναι οτι το δικο μου το εβο μετα απο την αναβαθμιση που κ που κολαει το ασυρματο...χαχααχαχαχ

• 2 weeks later...

Λοιπον για αρχη η γκαντεμια μου δεν εχει ορια!

Σημερα πηγα για να δωσω ενα huawei X5 pro για service...

Και εδω αρχιζει η κωμωδια... το παραπανω κινητο μου εκανε συνεχεια επανεκκινησεις κ επειδη μου εσπασε τα νευρα ειπα να παρω ενα ΖΤΕ μπας κ ειμαι πιο τυχερος! Αλλα που να ξερα... Τα ιδια μου κανει κ αυτο!!! (καλο ε?)

το φορτιζω που λετε και το ανοιγωωωω κ εκει που ολα ειναι ωραια κ νομιζω οτι εχω κινητο της προκοπης φααααπ παρε να χεις!

το αφηνα λιγο κλειδωνε αυτοματα κ οταν πηγαινα να το ξεκλειδωσω εκανε επανακκινηση!!! εβγαλα τη καρτα μνημης τα ιδια.... αγορασα νεα sim κ παλι το χαβα του! εκανα κ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων χεεεεστηκε το ΖΤΕ!!! εκει συνεχιζε να μου σπαει τα νευρα!

Πηγα στη wind και μου ειπαν για αντικατασταση μιας και τα κκανει αυτα στην πρωτη βδομαδα

Εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι ρε ξεφτερια??? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Edited by tsakaloua

Λοιπον για αρχη η γκαντεμια μου δεν εχει ορια!

Σημερα πηγα για να δωσω ενα huawei X5 pro για service...

Και εδω αρχιζει η κωμωδια... το παραπανω κινητο μου εκανε συνεχεια επανεκκινησεις κ επειδη μου εσπασε τα νευρα ειπα να παρω ενα ΖΤΕ μπας κ ειμαι πιο τυχερος! Αλλα που να ξερα... Τα ιδια μου κανει κ αυτο!!! (καλο ε?)

το φορτιζω που λετε και το ανοιγωωωω κ εκει που ολα ειναι ωραια κ νομιζω οτι εχω κινητο της προκοπης φααααπ παρε να χεις!

το αφηνα λιγο κλειδωνε αυτοματα κ οταν πηγαινα να το ξεκλειδωσω εκανε επανακκινηση!!! εβγαλα τη καρτα μνημης τα ιδια.... αγορασα νεα sim κ παλι το χαβα του! εκανα κ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων χεεεεστηκε το ΖΤΕ!!! εκει συνεχιζε να μου σπαει τα νευρα!

Πηγα στη wind και μου ειπαν για αντικατασταση μιας και τα κκανει αυτα στην πρωτη βδομαδα

Εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι ρε ξεφτερια??? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

μαλλον εχεις φαει μουντζα.... γκαντεμια

• 3 weeks later...

Σε κάποια ονλάιν καταστηματα το δινει με 3.2 οθόνη και σε κάποια με 3.5 οθόνη.

Τι ισχύει;

Και αν γνωρίζετε, πειτε μου και το sar του, επειδη δεν το βρισκω σαν κινητο στο gsmarena.

Edited by highpriest

Τι ισχύει;

Και αν γνωρίζετε, πειτε μου και το sar του, επειδη δεν το βρισκω σαν κινητο στο gsmarena.

οθονη εινναι 3.5 ιντσες.

ναι δεν το εχει το gsm arena :wacko:

• 2 weeks later...

Τι ισχύει;

0.658W/kg Κατά το link

http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/Greece/Greece_Instruction/201208/P020120820618806209231.pdf

Doctor...!

• 3 weeks later...
λοιπον σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο απλα θα θελα να ξερα αν ειναι αξιοπιστο γενικα αν παρουσιαζει προβληματα κτλ....αυτα που δινει για την τιμη που πωλειται μου φαινονται παραπανω απο ικανοποιητικα.....προβληματιζομαι μονο που δεν βρηκα πληροφοριες στο gsmarena και γενικα περα απτη wind δεν το χω δει καπου αλλου....οποιος το χει εχει αντιμετοπισει το οποιοδηποτε προβλημα??

• The title was changed to ZTE ICE