stefanos_79 Δημοσιεύτηκε June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 7, 2004 Γεια χαρα παιδια θελω να συχρονισω το yahoo mail μου με το outlook express.το προσπαθησα βεβαια αλλα δεν καταφερα και τιποτα μονο το hotmail καταφερα γιατι οι ρυθμισεις ειναι ηδη μεσα ως επιλογες.Υπαρχει η δυνατοτητα και πως?Ευχαριστω. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 pop.mail.yahoo.com = εισερχομενη POP3 smtp.mail.yahoo.com =εξερχομενη SMTP :cool: Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος makis_thess ( 7 Ιούν. 2004 , 23:19) pop.mail.yahoo.com = εισερχομενη POP3 smtp.mail.yahoo.com =εξερχομενη SMTP :cool: οκ σε ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 KAI EGO GR ΕΧΩ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 ΠΗΓΕ απο το outlook express "εργαλεια" μετα "λογαριασμοι" μετα "αλληλογραφιας" αλλα δεν στην καρτελα "Για προχωρημενους" να ειναι θυρα 25 και 110 Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 εβαλα τις ρυθμισεις οπως ειπες και απλα μετα δηλωσα στις επιλογες μαιλ οτι θελω να δεχομαι τα μαιλ μου και μεσω pop3 outlook thanks again Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Εγώ γιατί δεν μπορώ να λάβω στο Outlook Express το Hotmail παρά τις σωστές ρυθμίσεις??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 GΙΑ hotmail δεν ξερω!!! :( Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 ma pos boro na to kano auto apo to Yahoo? ebala ta POP3 kai SMTP alla otan pao na checkaro ta e-mails mou bgazei ena parathiro opu prepei na balo username kai password,ta bazo alla tipota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 το e-mail Στο yahoo! είναι @yahoo.gr ή @yahoo.com? Στο hotmail νομίζω ότι μόλις βάλεις την διεύθυνση σου @hotmail.com συμπληρώνει μόνο του τους σερβερ (στο ΟΕ τουλάχιστον έτσι γίνεται) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim22378 ( 8 Ιούν. 2004 , 07:49) ma pos boro na to kano auto apo to Yahoo? ebala ta POP3 kai SMTP alla otan pao na checkaro ta e-mails mou bgazei ena parathiro opu prepei na balo username kai password,ta bazo alla tipota Και σε μένα το ίδιο γίνεται! :cry: Tο mail μου είναι @yahoo.com Τί φταίει? :( Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 ρε παιδιά πήγαιντε στο mail στα στο yahoo! mail options --> POP access and forwarding και έχει οδηγίες.. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος noiz ( 8 Ιούν. 2004 , 11:56) Και σε μένα το ίδιο γίνεται! :cry: Tο mail μου είναι @yahoo.com Τί φταίει? :( Δες αυτό το post μου σε παρόμοιο thread... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Το yahoo έχω την εντύπώση ότι όπως και το Hotmail είναι ΗΤΤΡ mail και όχι ΡΟΡ3.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Άκυρο το Yahοο είναι όντως POP3 αλλά πρέπει να πληρώννεις για να δικαοιούσαι το POP3... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 oxi oxi kaneis lathos,molis to ekana :D :D :D :D :D :D :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 δες αυτο!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 KANETE FOVERO LATHOS!!! Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Δεν έχω καταφέρει να πάρω τα email του yahoo από το outlook ακόμα... Κάποιος να μου πει ακριβώς τι πρέπει να κάνω? Κατέβασα και ένα προγραμματάκι από το yahoo για ΡΟΡ3 αλλά δε βοήθησε. Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος makis_thess ( 9 Ιούν. 2004 , 01:56) δες αυτο!!!!!!!!!!!!!!!! Ποιό να δούμε?????????? Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac ( 9 Ιούν. 2004 , 10:20) KANETE FOVERO LATHOS!!! Τι λάθος κάνουμε??? Ρε παιδιά όταν απαντάτε μην γράφετε μια ατάκα και να περιμένετε πως όλοι οι άλλοι θα καταλάβουν τι εννοείτε.Μια επεξήγηση βοηθάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Loipon osoi exoun Yahoo mail prepei na kanoun auto: 1)kante login sto grammatokibotio sas sto Yahoo kanonika 2)sto grammatokibotio patiste ekei pou leei EPILOGES MAIL (einai pano dexia gonia) 3)meta sti nea selida patiste POP prosbasi kai proothisi 4)sto neo parathiro patiste apothikeusi 5)meta pigente ekei pou leei POP settings kai akolouthiste tis odigies kai eiste etimoi :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 loipon ti egine?to ekane kai kanenas allos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Τελικά το σταμάτησαν το ΡΟΡ3 mail στο yahoo, μου έστειλαν και μου το είπαν. Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Και εγώ αυτό ήξερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 εγω παντος λαμβανω κανονικα εμαιλ χωρις να ανοιξω το yahoo. Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts