sv7jke Δημοσιεύτηκε August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 15, 2012 (edited) καλησπερα σας.. Εχω τραβηξει καποιες οικογενιακες στιμες με την καμερα μου.. Ειναι ομως πολλα capture (κομματια) ..εχω προραμμα μετροπης για dvd ομως οταν το βαζω να παιξει λογικο μεν ενοχλητικο δε, μου εμφανιζει τα κομματια στην οθονη της τηλεορασης ..και σε καθε κομματι μου ζταει να παταω το play του βιντεο. Οποτε μηπως ξερει καποιος ...καποιο προραμματακι που να ενωνω τα κομματια και οταν παιζει να να εχει ομαλη μεταβαση απο το ενα κομματι στο αλλο κατα συνεπεια να υπαρχει μια συνεχης ροη της ταινιας; Δηλαδη τα 40 κομματια βιντεο να γινουν ενα.. Ευχαριστω Edited August 15, 2012 by sv7jke Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Για δες τον Movie Maker των Windows... 'Ισως χρειαστεί όμως να τα μετατρέψεις πρώτα σε άλλο video format. Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobbDeep Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Για δες τον Movie Maker των Windows... 'Ισως χρειαστεί όμως να τα μετατρέψεις πρώτα σε άλλο video format.Συμφωνώ, o Windows Movie Maker θα σου κάνει τη δουλειά!:) Από εκεί και πέρα αν θες να δοκιμάσεις κάτι άλλο προτείνω αυτό ή αυτό. Και τα δυο είναι δωρεάν και αξιόπιστα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts