kostas-k Δημοσιεύτηκε September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 4, 2003 Παιδιά έχω το Zone Alarm αλλά έχω ένα πρόβλημα.Όταν είναι ενεργοποιημένο δε μου δείχνει κάποιες εικόνες στις σελίδες όπως εδώ στο forum δε δείχνει τις εικόνες από την υπογραφή κάποιου ενώ αν το απενεργοποιήσω φαίνονται κανονικά.Και (2) δεν μπορώ να έχω δίκτυο με δυο υπολογιστές όταν αυτό είναι ενεργοποιημένο. Ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνω? Μήπως να αλλάξω firewall?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Αν έχεις το 4, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το ad-blocking κάνει πολλές τέτοιες βλακείες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsar Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Για το 1) δεν μπορω να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Για το 2) πρέπει να κανεις διπλο κλικ στο εικονίδιο το zone alarm να επιλέξεις Firewall και μετά να πας στην καρτέλα Zones Εκεί πατάς το κομπί Add και επιλέγεις IP range. Τότε βγαίνει ένα νέο παράθυρο όπου στο πεδίο Zone επιλέγεις trusted, στο πρώτο πεδίο ip address βαζεις 192.168.0.1, στο δεύτερο 192.168.0.255 και στο τελευταίο πεδίο βάζεις μια περιγραφή. Μετά πάς στην καρτέλα Μain και βάζεις το security level της trusted zone σε medium. Πάει καιρός που έκανα αυτές τις ρυθμίσεις οπότε ίσως να έχω ξεχάσει κάτι, ελπίζω να μην συναντήσεις πρόβλημα. Παράθεση Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Πέτα το και βάλε Tiny Personal Firewall 4.5 να σωθείς. gtsar: που ξέρεις εσύ ποιές ip έχει το κάθε pc στο lan του; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsar Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 gtsar: που ξέρεις εσύ ποιές ip έχει το κάθε pc στο lan του; :confused: Συνήθως σε lan μπαινουν είτε από 192.168.0.1 έως 192.168.0.255 είτε πιο σπάνια 10.0.0.1 έως 10.0.0.255 (αν θυμάμαι καλά). Είπε ότι έχει 2 μόνο μηχανήματα αλλά αν έχει ενεργοποιήσει το DHCP (dynamic ip) τότε το δεύτερο μηχάνημα μπορεί να πάρει ip από όλο το εύρος 0-255. Παράθεση Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gtsar Συνήθως σε lan μπαινουν είτε από 192.168.0.1 έως 192.168.0.255 είτε πιο σπάνια 10.0.0.1 έως 10.0.0.255 (αν θυμάμαι καλά). Κι εγώ αυτό ξέρω. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gtsar Συνήθως σε lan μπαινουν είτε από 192.168.0.1 έως 192.168.0.255 είτε πιο σπάνια 10.0.0.1 έως 10.0.0.255 (αν θυμάμαι καλά). Είπε ότι έχει 2 μόνο μηχανήματα αλλά αν έχει ενεργοποιήσει το DHCP (dynamic ip) τότε το δεύτερο μηχάνημα μπορεί να πάρει ip από όλο το εύρος 0-255. Α οκ. Δεν το έχω προσέξει γιατί βάζω δικές μου ip's. Στο δικό μου έχω βάλει 10.0.0.1 και 10.0.0.2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts