Jump to content

Alcatel OT-997 / 997D

snapp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι stand by. Αν λάβω μήνυμα στην κάρτα που δεν χρησιμοποιώ τι γίνεται;

Και κάτι άλλο σε περίπτωση αγοράς που το μενού είναι αγγλικό, γίνεται να βάλουμε ελληνικά;

Αν σου ερθει μηνυμα στην καρτα που δε χρησιμοποιεις, θα σου ερθει κανονικοτατα. Κληση δεν μπορεις να δεχτεις οταν μιλας με την αλλη καρτα, κατα τα αλλα δεν υπαρχει κανενα θεμα.

Μπορεις να πας στην ελληνικη αντιπροσωπεια και με καποιο αντιτιμο να σου περασουν ελληνικη ρομ νομιζω.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα ειχα το εξης <<φαινομενο>>!!!εστειλα ενα μηνυματακι...και πηγε...13 φορες!!!!προγραμματα πληκτρολογησης greek for smart keyboard pro και για το θεμα των χαρακτηρων για να ειναι 160 το handcent sms...Εχει κανεις ιδεα what goes wrong?!!Tι εγινε ρε παιδιαααα????καρτες μια wind μια cosmote....Ευχαριστωωω!!!!

Βαλε Jelly bean pro keyboard να βρεις την υγεια σου.

χρειαζεται αυτο και μετα περνας και το greek dictionary?Και διαχειριζεσαι και γραφεις με αυτο sms κλπ ετσι?Μιλαμε παντα για το αγγλικο μενου στο τηλεφωνο... ;-)

Edited by osakis79

Τελικά επελεξα το handcent sms...κάποια λύση για το πως επιλέγεις σε αυτό το πρόγραμματακι από ποια κάρτα θα στείλει το sms?δυστυχώς δεν ρωτάει...και ας το έχω βάλει σαν επιλογή στην διαχείριση καρτών ...ευχαριστώ!

Λοιπον.....τελικά το αγόρασα το κινητό.

Προς όσους διαβάζουν αυτό το νήμα για να αποφασίσουν αν θα το πάρουν ή όχι, ένα έχω να πω :

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΑΦΟΒΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Θα λέτε "τί γα%$το ήταν εκείνο το alcatel που είχα πάρει τότε...."

Λοιπόν έχω ένα θέμα και δεν ξέρω αν το έχετε και άλλοι .Όταν φορτίζει το κινητό και παράλληλα σερφάρω στο ιντερνέτ ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία(43 βαθμούς στην μπαταρία) .Επίσης όταν δουλεύω Gps ανεβάζει πολύ υψηλή θερμοκρασία είτε το φορτίζω παράλληλα είτε όχι .Μου εμφανίζει το μήνυμα πολύ υψηλή θερμοκρασίας μπαταριάς αφαιρέστε μπαταρία .Με Gps και φορτιστή έφτασε τους 49 βαθμούς !!!
Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !!

ναι αν παρατηρησεις ομως θερμαινεται το κατω μερος της οθονης στο πισω μερος του κινητου και απο κει θερμαινεται η μπαταρια και σου δειχνει το μηνυμα αυτο

οταν φορτιζει γενικα χωρις να το δουλευεις ειναι κρυο το κινητο

Εμενα μια φορα το εκανε οταν το φορτιζα και τα ειχα ολα ανοιχτα

Απο τοτε φροντιζω οταν φορτιζει να μη το δουλευω

Edited by adi32

Λοιπόν έχω ένα θέμα και δεν ξέρω αν το έχετε και άλλοι .Όταν φορτίζει το κινητό και παράλληλα σερφάρω στο ιντερνέτ ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία(43 βαθμούς στην μπαταρία) .Επίσης όταν δουλεύω Gps ανεβάζει πολύ υψηλή θερμοκρασία είτε το φορτίζω παράλληλα είτε όχι .Μου εμφανίζει το μήνυμα πολύ υψηλή θερμοκρασίας μπαταριάς αφαιρέστε μπαταρία .Με Gps και φορτιστή έφτασε τους 49 βαθμούς !!!

Και μενα μου το εχει κανει αυτο. Προσεξε μονο να μη σου ανεβαινει συχνα η θερμοκρασια της μπαταριας. Στους 45 βαθμους ηδη μπορει να επηρεασει τη ζωη της μπαταριας. Επισης, εμενα οταν μου το εβγαλε αυτο, αφου εβγαλα την μπαταρια, περιμενα να κρυωσει και την ξαναεβαλα, παρατηρησα πως η καταναλωση της γινοταν σε πολυ (απελπιστικα πολυ) μικροτερο χρονο σε σχεση με πριν. Ενα battery calibration μετα απο ενα τετοιο περιστατικο, εφερε την μπαταρια στα ισια της.

Για σενα και για οποιον αλλο εχει τετοιο θεμα (με γρηγορη αποφορτιση) μετα απο ενα τετοιο μηνυμα, καλο ειναι να αφησεις το τηλεφωνο 3-4 φορες να αποφορτιστει μεχρι το 5% και μετα να το φορτισεις πληρως.

Καλο θα ειναι να το ρωτησεις αυτο στην αντιπροσωπεια να σου πουν και πιο σιγουρα μιας και το κινητο εχει εγγυηση ακομη.

Οπότε αφού το κάνει και σε άλλους ή ελαττωματική παρτίδα ή πρόβλημα γενικό κατασκευαστικό .Το δικό μου είναι ελληνικής αντιπροσωπείας . Μου φαίνεται πολύ κακό να έχω σύγχρονο κινητό και να μην μπορώ να δουλέψω το Gps του για λογούς υπερθέρμανσης !!!Μεγάλο φάουλ άμα δεν διορθώνετε .
Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !!

Για το gps που λες δεν ειχα ποτε καποιο θεμα. Οταν ειμαι στο δρομο κ το ανοιγω ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα με την πλοηγηση. Η υπερθερμανση γινεται οταν το φορτιζω ή οταν κανω συνεχη κ εντονη χρηση για πολυ ωρα. Επισης ενας ευκολος τροπο να ριχνετε τη θερμοκρασια του κινητου οταν δεν το φορτιζετε ειναι να βαζετε το πισω, κατω μισο του κινητου, κατω απο τη βρυση (καλο θα ειναι οι υποδοχες να μην ερχονται σε επαφη με το νερο). Σε λιγα δευτερολεπτα η θερμοκρασια θα εχει πεσει 4-5 βαθμους.

Επισης, το jellybean που υποτιθεται πως θα παρει η συσκευη μας αυτο το καλοκαιρι συμφωνα με αλκατελ, κανει πολυ καλυτερη διαχειρηση μπαταριας κ ισως να μειωθουν τετοιου ειδους προβληματα.

Edited by eimai_kala

ξερει κανεις πως μπορω να κανω full backup τα παντα σε περιπτωση που το επαναφερω στις εργοστασιακες ρυθμισεις ?

δεν ειναι root αλλα θελω να σωθουν επαφες sms ρυθμισεις saves games ολα γενικα

Και μενα μου το εχει κανει αυτο. Προσεξε μονο να μη σου ανεβαινει συχνα η θερμοκρασια της μπαταριας. Στους 45 βαθμους ηδη μπορει να επηρεασει τη ζωη της μπαταριας. Επισης, εμενα οταν μου το εβγαλε αυτο, αφου εβγαλα την μπαταρια, περιμενα να κρυωσει και την ξαναεβαλα, παρατηρησα πως η καταναλωση της γινοταν σε πολυ (απελπιστικα πολυ) μικροτερο χρονο σε σχεση με πριν. Ενα battery calibration μετα απο ενα τετοιο περιστατικο, εφερε την μπαταρια στα ισια της.

Για σενα και για οποιον αλλο εχει τετοιο θεμα (με γρηγορη αποφορτιση) μετα απο ενα τετοιο μηνυμα, καλο ειναι να αφησεις το τηλεφωνο 3-4 φορες να αποφορτιστει μεχρι το 5% και μετα να το φορτισεις πληρως.

Μπορείς να μου θυμίσεις πως κάνουμε battery calibration?

Αφηνεις την μπαταρια να πεσει σε πολυ χαμηλα επιπεδα (5 εως και 0%) και το φορτιζεις πληρως (κρατα το κ λιγο παραπανω αν θες). Το κανεις αυτο 3-4 φορες κ εισαι οκ.

Θυμάμαι πως και το Htc wildfire που έχω όταν το είχα πάρει στις αρχές ήταν και καλοκαίρι και με χρήση ιντερνετ, το κινητό ζεμάταγε αλλά δεν έβγαζε κάποιο μήνυμα. Έχουν περάσει 2 χρόνια και δεν το έχει ξαναπαρουσιάσει. Πιστεύω να είναι κάτι παρόμοιο και να μην έχει θέματα το τηλέφωνο με τη θερμοκρασία μιας και ενδιαφέρομαι να το αγοράσω.

Εγω τοσο καιρο, μονο μια φορα το εχω παθει αυτο. Και δεν ειναι οτι εκανα κατι χαλαρο. Multitasking κατεβαζοντας τορρεντ, παιζοντας κ φορτιζοντας το παραλληλα! :p

Ειναι πολυ καλο στο multitasking παρεπιπτοντως. Απο τοτε, η θερμοκρασια ναι μεν θα ανεβει στους 41-42 max αλλα μεχρι εκει. Ασε που το βρεχεις λιγο κι αμεσως πεφτει η θερμοκρασια του! :lol:

Αν σε ενδιαφερει το δικαρτο ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Σε αυτα τα λεφτα, θα ελεγα η καλυτερη. Εκτος αν δεν παρει jelly bean τωρα το καλοκαιρι που ειπανε. Για μενα θα ειναι μεγαλο μειον αυτο.

Στο δικο μου δεν ειχα ποτε προβλημα θερμοκρασιας. Γενικα το κινητο για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο. Για 175 ευρω περνεις ,μεγαλη και καλη οθονη, αρκετα γρηγορο λογο 1gb ram k dual core, μετρια προς καλη καμερα και αριστη μπαταρια. Οτι καλυτερο σε μπαταρια για αυτα τα λεφτα.

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

μετρια προς καλη καμερα και αριστη μπαταρια.

Η καμερα με ProCapture ή Camera MX ειναι πολυ καλη. Τα 8mp αποδιδουν πολυ καλα κ σιγουρα καλυτερα απο την στοκ εφαρμογη καμερας.

• The title was changed to Alcatel OT-997 / 997D