eimai_kala Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 εχει κανεις προβλημα με το gps; οταν επιλεγω μονο δορυφοροι δεν δουλευει κανενα προγραμμα πλοηγησης... εκτος αν δεν εχει τετοια δυνατοτητα και δεν το ξερω.. Με το Sygic μονο με δορυφορους ειμαι, χωρις data, internet ή κατι και δουλευει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_petsotis Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 ουτε η 13 ουτε η 12 εκδοση sygic δουλευε. ουτε τομ τομ, ουτε οι μανατες εφαρμογες που εχει μεσα πλοηγηση και χαρτες. αναμονη για σημα βγαζουν ή κατι παρομοιο κ δεν γινεται τιποτα. ποτε αναβοσβηνει η ενδειξη του gps πανω κ ποτε εξαφανιζεται τελειως. αλλο προβλημα που εχω ειναι μετα το ρεμπουτ δεν εχει ως προεπιλογη το swiftkey κ πρεπει να το γυριζω χειροκινητα. επισης χανει το ringtone που εχω κ καθε φορα παω κ το επιλεγω. αυτο δημιουργει κ προβλημα αν θελω να βαλω διαφορετικο ηχο κλησης σε καποιες επαφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Βάλε τους ηχους κλήσης στο φάκελο ringtones του κινητού σου και όχι στο φάκελο ringtones της κάρτας sd αν εχεις. Έτσι δεν θα σου ξανά σβηστουν. Για το σήμα gps εγώ δοκιμασία με igo myway και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εχεις κανει την τελευταια αναβάθμιση στο κινητό;Όσο για το keyboard εγώ έχω περάσει το jellybean keyboard pro και δουλεύει άψογα. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Εγω χρησιμοποιω τον APEX launcher και ειναι πολυ καλος Το GPS παιζει μια χαρα με το SYGIC που εχω βαλει Την εικονα που εχεις για wallpaper που μπορω να την βρω? Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 οριστε το wallpaper http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=33055&d=1370202230 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ευχαριστω φιλε μου. ;) Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Τελικα το μονο μειονεκτημα που βλεπω στο κινητο αυτο ειναι το βιντεο και οι φωτο σε σκοτεινο περιβαλλον Για καλυτερα αποτελεσματα τι χρησιμοποιειτε για HD βιντεο και φωτο ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros787777 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως βγαίνει η μπάρα αναζήτησης απο το alcatel 997d:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως βγαίνει η μπάρα αναζήτησης απο το alcatel 997d:) Ποια μπάρα αναζήτησης? Αν εννοείς αυτή της google στη home screen τότε για να τη βγάλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλο launcher πχ nova launcher που κατά τη γνώμη μου είναι και ο καλύτερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros787777 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 ευχαριστώ :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Τελικα το μονο μειονεκτημα που βλεπω στο κινητο αυτο ειναι το βιντεο και οι φωτο σε σκοτεινο περιβαλλον Για καλυτερα αποτελεσματα τι χρησιμοποιειτε για HD βιντεο και φωτο ? Δοκιμασε και το Camera MX που προτεινε ενας φιλος. Η διαφορα σε σχεση με τις αλλες εφαρμογες για βιντεο ειναι οτι μπορεις να τραβηξεις σε βιντεο με αναλογια 16:9 που ειναι (κατα τη γνωμη μου) καλυτερη απο την 4:3 μιας και αξιοποιειται ολη η οθονη + σε τηλεορασεις και λοιπες οθονες θα το δειχνει επισης full screen. ευχαριστώ :):) Δεν κανει τιποτα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Καλημερα σε ολους!!εχω ενα θεμα εδω και 10 Μερες,οταν απενεργοποιω το κινητο και μετα το ανοιγω εχουν σβηστει οι κωδικοι απο facebook,twitter και οπΟυ αλλου εχω αποθηκευμενους κωδικους!υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε να τους κραταει?γιατι καθε φορα τους περναω παλι!μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Δοκιμασε και το Camera MX που προτεινε ενας φιλος. Η διαφορα σε σχεση με τις αλλες εφαρμογες για βιντεο ειναι οτι μπορεις να τραβηξεις σε βιντεο με αναλογια 16:9 που ειναι (κατα τη γνωμη μου) καλυτερη απο την 4:3 μιας και αξιοποιειται ολη η οθονη + σε τηλεορασεις και λοιπες οθονες θα το δειχνει επισης full screen. το Camera MX κανει καλη δουλεια πραγματι Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος όταν μου στέλνουν μήνυμα πως μπορώ να γνωρίζω σε πιο αριθμό μου έστειλαν το μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagkom Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Καλησπέρα,έχει παρατηρησει κανείς να λειτουργεί στα media μονο το ακουστικό κλήσης σαν μεγάφωνο και όχι το ίδιο το μεγάφωνο;Το κάνει ξαφνικά εδω και μια μέρα χωρίς να μπορώ να βρώ στο μενού κάποια παρόμοια ρύθμιση για να το αλλάξω,κατα τα άλλα 2 μήνες και κάτι που το δουλεύω αρκετά λόγω εργασίας πάρα πολυ ευχαριστημένος απο την συσκευή για τα λεφτά της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος όταν μου στέλνουν μήνυμα πως μπορώ να γνωρίζω σε πιο αριθμό μου έστειλαν το μήνυμα? Το λεει οταν πας messages και πατησεις τα μηνυματα αυτου που σου στειλε. αν πχ σου στειλε ο τακης, κατω απο το "received" θα σου λεει την καρτα στην οποια το εστειλε πχ κοσμοτε. Καλησπέρα,έχει παρατηρησει κανείς να λειτουργεί στα media μονο το ακουστικό κλήσης σαν μεγάφωνο και όχι το ίδιο το μεγάφωνο;Το κάνει ξαφνικά εδω και μια μέρα χωρίς να μπορώ να βρώ στο μενού κάποια παρόμοια ρύθμιση για να το αλλάξω,κατα τα άλλα 2 μήνες και κάτι που το δουλεύω αρκετά λόγω εργασίας πάρα πολυ ευχαριστημένος απο την συσκευή για τα λεφτά της! Στα media αν εννοεις παιχνιδια, μουσικη κλπ τοτε κανε ενα restart το τηλεφωνο και λογικα θα παιζει το μεγαφωνο. Δεν υπαρχει πραγματι καποια σχετικη ρυθμιση και μου εχει τυχει και μενα δυο φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osakis79 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Εχω το 997d δυο εβδομαδες τωρα και είμαι πολυ ευχαριστημενος!:)Ψάχνοντας στο site της alcatel είδα στο support downloads μια αναβαθμιση με ονομα 2.8.0 one touch upgrade...ξέρουμε περι τίνος προκειται?Αν την κανεις χανονται ολα?Τι γίνεται?Thank u!!!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Αυτο δεν ειναι αναβαθμιση. Ειναι το προγραμμα που κατεβαζεις για να κανεις αναβαθμιση στο κινητο αν θες η να του ξανα περασεις την official rom του και να ειναι σαν να το αγορασες και το ανοιξες τωρα. Ναι αν κανεις αναβαθμιση με αυτο χανεις τα παντα. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osakis79 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Αυτο δεν ειναι αναβαθμιση. Ειναι το προγραμμα που κατεβαζεις για να κανεις αναβαθμιση στο κινητο αν θες η να του ξανα περασεις την official rom του και να ειναι σαν να το αγορασες και το ανοιξες τωρα. Ναι αν κανεις αναβαθμιση με αυτο χανεις τα παντα. ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...μια χαρα ειναι ετσι...δεν προκειται να πειραξω τι-πο-τα!!!!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Το λεει οταν πας messages και πατησεις τα μηνυματα αυτου που σου στειλε. αν πχ σου στειλε ο τακης, κατω απο το "received" θα σου λεει την καρτα στην οποια το εστειλε πχ κοσμοτε. Καλημέρα δεν λέει τίποτα κάτω από το "received" . Και οι δύο σιμ είναι wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 εμενα λεει οτι ηρθε απο cosmote ή wind Μηπως επειδη εχεις 2 wind δε στο λεει ? Αν ναι ισως αν μπορεις να αλλαξεις το ονομα της μιας wind Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Settings-->sim management και άλλαξε το όνομα της μια sim. Λογικά αυτό φταίει. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 παιδιά αλαξα το όνομά της σιμ αλλα τιποτα το ιδιο ειναι. βασικα το προβλημα ειναι οτι μου εστειλε η wind δωρο ιντερνετ και δεν ξερω σε πιο νουμερο ειναι αλλιος δεν εχω θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 ξερει κανεις πως μπορω να κανω μια συντομευση για το power off ? Δοκιμασα καποια προγραμματα αλλα δεν κανουν τιποτα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Το κινητό από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι stand by. Αν λάβω μήνυμα στην κάρτα που δεν χρησιμοποιώ τι γίνεται; Και κάτι άλλο σε περίπτωση αγοράς που το μενού είναι αγγλικό, γίνεται να βάλουμε ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts