vaggpatr7733 Δημοσιεύτηκε August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 7, 2012 Είναι μια εφαρμογή που έφτιαξα εγώ που αναζητάς λέξεις ελληνικές ή βλάχικες και σου βγάζει το αποτέλεσμα. έχει 1200 περίπου λέξεις και πιστεύω να μπορέσω να βρω και άλλες. την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε εδω για να την κατεβάσεις απλά πρέπει να κάνεις εγγραφή στο σαιτ μου.περιμένω τα σχολια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Κρίμα που δεν έχω Android να τη δοκιμάσω! Θα έβγαζε πολύ γέλιο!!! :lol::lol::lol: Είδα λίγο τα sceenshots, ωραία προσπάθεια! :up: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Φίλε μου πάρα πολύ καλή ιδέα! Γιατί δεν την βάζεις στο play? Αν είναι θέμα χρηματικό την ανεβάζω εγώ (εννοείται με το δικό σου όνομα). Όχι τίποτα αλλά έχω και βλάχικες ρίζες και δεν ξέρω ούτε μία λέξη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggpatr7733 Δημ. August 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. όσο για το play.είπα να ξεκινήσω με την διαφήμιση της εφαρμογής και αν δω πως είναι ενδιαφέρον εφαρμογή στο Κοίνο, θα την βάλω. τώρα αν είναι για 10 άτομα δεν αξίζει καν ο κόπος πιστεύω γιατί για νέα εφαρμογή αυτό το διάστημα δεν με βλέπω έχω πολύ διάβασμα και γενικά χρόνος δεν υπάρχει αυτό το διάστημα. όσο φίλε για της ρίζες μια από τα ίδια είμαι βλάχος και δεν ξέρω βλάχικα αλλά μονάχα μερικές λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggpatr7733 Δημ. August 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπέρα. Η εφαρμογή Ελληνοβλάχικο Λεξικό είναι τώρα και στο Google Play μπορείτε να την δείτε και να την κατεβάσετε από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts