geofil Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Εσεις καθε ποτε αλλαζετε τηλεφωνο???Αν δεν τον ανοιξετε για πολυ καιρο χαλαει η μπαταρια,ετσι δεν ειναι? Κάθε χρόνο περίπου. Και ναι, αν δεν δουλεύει η μπαταρία χαλάει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Κάθε χρόνο περίπου. Και ναι, αν δεν δουλεύει η μπαταρία χαλάει. Ποτέ δεν αντιμετόπισα πρόβλημα με τη μπαταρία. Είχα κινητό κλειστό πάνω από 2 χρόνια και το μόνο ήταν πως αρχικά ήθελε κανένα τέταρτο για να βγάλει ένδειξη στη μπαταρία. Μετά λειτούργησε άψογα... :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Ποτέ δεν αντιμετόπισα πρόβλημα με τη μπαταρία. Είχα κινητό κλειστό πάνω από 2 χρόνια και το μόνο ήταν πως αρχικά ήθελε κανένα τέταρτο για να βγάλει ένδειξη στη μπαταρία. Μετά λειτούργησε άψογα... :) Θα μου πεις δηλαδή ότι είχε την αυτονομία που είχε πριν το κλείσεις για 2 χρόνια; Θα πρέπει να το εκθέσουμε αυτό το κινητό. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Ποτέ δεν αντιμετόπισα πρόβλημα με τη μπαταρία. Είχα κινητό κλειστό πάνω από 2 χρόνια και το μόνο ήταν πως αρχικά ήθελε κανένα τέταρτο για να βγάλει ένδειξη στη μπαταρία. Μετά λειτούργησε άψογα... :) αποκλειεται να ειχε η μπαταρια αυτονομια οπως πριν 2 χρονια.....:!: .Εδω εγω χθες ανοιξα το 1.5(δεν ειμαι και σιγουρος παει πολυς καιρος!!!!!!!) χρονων μου NOKIA 8210 (ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ πεταξει στο ντουλαπι μου φορτισμενο εκανε γυρω στο 15 να ''παρει μπρος'' εμεινε κανα 45λεπτο ανοιχτο και εκλεισε μονο του......Φυσιολογικα πραγματα δηλαδη για 1.5 χρονων αδουλευτη μπαταρια............. Τωρα το δικο σου...........:blink: :blink: :blink: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Θα μου πεις δηλαδή ότι είχε την αυτονομία που είχε πριν το κλείσεις για 2 χρόνια; Θα πρέπει να το εκθέσουμε αυτό το κινητό. Σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Α και ασχετο πολυ ωραια η Χαλκιδικη...Εχω εξοχικο στο πρωτο ''ποδι'' μου φαινεται στην ΝΕΑ ΦΩΚΑΙΑ που ειναι κοντα στην Καλλιθεα υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p :p :p :p :p :p Καθε καλοκαιρι εκει:D .Ειναι διπλα και το Κ.Α.Α.Υ για τους αξιωματικους ......τρελα τρελα!!!!!!!!!!!!!Εσυ απο που εισαι(αν επιτρεπεται)?????:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 αποκλειεται να ειχε η μπαταρια αυτονομια οπως πριν 2 χρονια.....:!: .Εδω εγω χθες ανοιξα το 1.5(δεν ειμαι και σιγουρος παει πολυς καιρος!!!!!!!) χρονων μου NOKIA 8210 (ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ πεταξει στο ντουλαπι μου φορτισμενο εκανε γυρω στο 15 να ''παρει μπρος'' εμεινε κανα 45λεπτο ανοιχτο και εκλεισε μονο του......Φυσιολογικα πραγματα δηλαδη για 1.5 χρονων αδουλευτη μπαταρια............. Τωρα το δικο σου...........:blink: :blink: :blink: :shifty: το nokia 8210 ποτε δεν ηταν "τερας" της αυτονομιας.εγω εχω ακομη το τ39 και το χρησιμοποιω οποτε μενω και μετα απο 5 χρονια συμβιωσης μαζι του και 100αδες φορτισματα το κινητο αρπαζει με την μια και ξεχναω να το φορτισω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Α και ασχετο πολυ ωραια η Χαλκιδικη...Εχω εξοχικο στο πρωτο ''ποδι'' μου φαινεται στην ΝΕΑ ΦΩΚΑΙΑ που ειναι κοντα στην Καλλιθεα υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p :p :p :p Καθε καλοκαιρι εκει:D .Ειναι διπλα και το Κ.Α.Α.Υ για τους αξιωματικους ......τρελα τρελα!!!!!!!!!!!!!Εσυ απο που εισαι(αν επιτρεπεται)?????:O :rolleyes: :wacko: υπαρχουν γι'αυτες τις περιπτωσεις και τα pm:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Θα μου πεις δηλαδή ότι είχε την αυτονομία που είχε πριν το κλείσεις για 2 χρόνια; Θα πρέπει να το εκθέσουμε αυτό το κινητό. Η αυτονομία του σύμφωνα και με το δείκτη που έχει το ίδιο το κινητό και λέει πόσος χρόνος ομιλίας και αναμονής απομένει έχει πέσει ελάχιστα. Και μου κρατάει 3 μέρες, όσο σχεδόν και πρώτα που το είχα... Για έκθεση είναι σίγουρα, γιατί είναι πανέμορφο... ;) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 :rolleyes: :wacko: υπαρχουν γι'αυτες τις περιπτωσεις και τα pm:!: :!: SORRY ΡΕ παιδια μια πληροφορια ρωτησα και δεν το ηξερα τα pm:O :O !!!!!! ηθελα να ξερω αν εχω επισκεφτει την περιοχη η αν δεν εχω παει και ειναι καλη να κανω κανα tour :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Η αυτονομία του σύμφωνα και με το δείκτη που έχει το ίδιο το κινητό και λέει πόσος χρόνος ομιλίας και αναμονής απομένει έχει πέσει ελάχιστα. Και μου κρατάει 3 μέρες, όσο σχεδόν και πρώτα που το είχα... Για έκθεση είναι σίγουρα, γιατί είναι πανέμορφο... ;) Πριν αφησεις το κινητο σου ειχες αλλαξει μπαταρια η κατι τετοιο???????Γενικα του εχεις αλλαξει ποτε μπαταρια?????? Εγω στο 8210 3 φορες και να τα αποτελεσματα:cry: :cry: :cry: :cry: ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Πριν αφησεις το κινητο σου ειχες αλλαξει μπαταρια η κατι τετοιο???????Γενικα του εχεις αλλαξει ποτε μπαταρια?????? Εγω στο 8210 3 φορες και να τα αποτελεσματα:cry: :cry: :cry: :cry: ....... Όχι, έχει την πρώτη του μπαταρία... Και τότε που το πήρα το χρησιμοποιούσα πάρα πολύ... Στην αρχή, πλήρως φορτισμένη, μου έγραφε ο δείκτης του αναμονή 150 ώρες, μετά από τρελή χρήση και πριν πάρω το άλλο, είχε πέσει και έδειχνε 120, τώρα μου γράφει κάπου 110. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Όχι, έχει την πρώτη του μπαταρία... Και τότε που το πήρα το χρησιμοποιούσα πάρα πολύ... Στην αρχή, πλήρως φορτισμένη, μου έγραφε ο δείκτης του αναμονή 150 ώρες, μετά από τρελή χρήση και πριν πάρω το άλλο, είχε πέσει και έδειχνε 120, τώρα μου γράφει κάπου 110. Τι να πω εγω με το 8210...........αλλα η χειροτερη μπαταρια ηταν στο PANASONIC GD92 ελεος καθε φορα που το ανοιγω τραβαω τα μαλλια μου:cry: :cry: :cry: Να παλι προσφατα πηγα να το ανοιξω τιποτα.Παω Γερμανο για μπαταρια την συνεδεσε με κατι καλωδια κανα 20λεπτο και πηρε μπρος......εεεε αυτη η μπαταρια που μου φορτισαν το κρατησε (με συνεχη φορτιση καθε μερα) 2 εβδομαδες και μετα καπουτ........ΕΕΕΕ τοτε ηταν που δεν ξαναπηρα PANASONIC!!!!!!!!!!! ασε που εσβηνε συνεχεια η οθονη λογω θερμοκρασιας!: αλλα μου φαινεται οτι εχουμε αλλαξει τελειως θεμα....................:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Για να'χουμε καλό ρώτημα, ποιά είναι η "ενδεδειγμένη" συμπεριφορά για κινητά που πέφτουν σε αχρησία, προκειμένου να έχει την λιγότερη δυνατή επιβάρυνση η μπαταρία? Είναι καλύτερο να βάλουμε το κινητό στο συρτάρι με άδεια ή φορτισμένη μπαταρία? Είναι μήπως προτιμότερο να βγάλουμε τελείως την μπαταρία από το κινητό, ή δεν έχει καμμία διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Για να'χουμε καλό ρώτημα, ποιά είναι η "ενδεδειγμένη" συμπεριφορά για κινητά που πέφτουν σε αχρησία, προκειμένου να έχει την λιγότερη δυνατή επιβάρυνση η μπαταρία? Είναι καλύτερο να βάλουμε το κινητό στο συρτάρι με άδεια ή φορτισμένη μπαταρία? Είναι μήπως προτιμότερο να βγάλουμε τελείως την μπαταρία από το κινητό, ή δεν έχει καμμία διαφορά? Αυτο ειναι κλασσικο θεμα λοιπον οταν αφηνουμε ενα κινητο καιρο (με μπαταρια αφορτιστη) κα μετα το βαζουμε να φορτισει απο την αχρηστια βεβαια η μπαταρια εχει πιθανοτητα να καταστραφει(αναλογα με τον καιρο που το αφηνεις) η 2ο απο τον καιρο που την εχεις αφησει ο ''χωρος'' της μπαταριας ''μικρανει'' και φτανει σε ενα σημειο που μενει ανοιχτο το κινητο και 30 λεπτο...... απο την αλλη και φορτισμενο να τοβαλεις στο ντουλαπι και να το αφησεις καιρο το ιδιο πραγμα θα γινει πανω κατω απλα θα παρει πιο πολυ καιρο για να καταστραφει τελειως η μπαταρια....... Γι αυτο να ανοιγεται τα παλια τηλεφωνα σας και να τα φορτιζεται και να τα αφηνεται ανοιχτα μεχρι να ξεφορτησουν ας πουμε 4 φορες τον χρονο Η μπαταρια θα ιεναι πολυ υγειης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) :) :) :) ο μονος τροπος............. η παρτε αλλη μπαταρια:p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Συνεχιζω να πιστευω οτι αλλαξαμε θεμα για τα καλα............................................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Παιδια να πω κατι ασχετο υπαρχει καποιο forum (του myphone) για πωληση κινητων??????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Πάντως εγώ που άφησα το κ700 για 8 μηνες σε αχρηστια λόγω αγορας w800 το οποιο μετα πουλησα και ετσι ενεργοποίησα ξανα το κ700, η μπαταρία του τα ειχε παίξει εντελώς. Εδειχνε φορτισμένη και μόλις επαιρνα κλήση έκλεινε. Στην αναμονή καλά πήγαινε, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώση καμια κλήση. Αποτέλεσμα. Αγορά νεας μπαταρίας και όλα ΟΚ. Πιστεύω ότι το σωστό είναι μαλλον να μενει ανοικτο το τηλέφωνο και να φορτιζεται που και που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Πάντως εγώ που άφησα το κ700 για 8 μηνες σε αχρηστια λόγω αγορας w800 το οποιο μετα πουλησα και ετσι ενεργοποίησα ξανα το κ700, η μπαταρία του τα ειχε παίξει εντελώς. Εδειχνε φορτισμένη και μόλις επαιρνα κλήση έκλεινε. Στην αναμονή καλά πήγαινε, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώση καμια κλήση. Αποτέλεσμα. Αγορά νεας μπαταρίας και όλα ΟΚ. Πιστεύω ότι το σωστό είναι μαλλον να μενει ανοικτο το τηλέφωνο και να φορτιζεται που και που. Το σωστοτερο οπως ειπα ειναι να ανοιγετε το κινητο σας μια φορα το 3 μηνο να ξεφορτιζει αν ειναι φορτισμενο και μετα να το φορτιζετε και να το ξαναφηνετε........κ.ο.κ:) :) Τωρα εσενα δεν ξερω τι να πω...........:O :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Παιδια να πω κατι ασχετο υπαρχει καποιο forum (του myphone) για πωληση κινητων??????????????? Για Buy and Sell (Mobiles) εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Όσο για την καταγωγή μου είμαι ένα ... πόδι πιο μακριά από σένα. Σιθωνία. Και όσο για τις μπαταρίες σε κινητά που είναι σε αχρηστία ισχύει αυτό που ισχύει για όλες τις συσκευές που έχουν μπαταρίες. Αφαίρεση της μπαταρίας αν πρόκειται να μένει παροπλιστένη η συσκευή. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Για Buy and Sell (Mobiles) εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Όσο για την καταγωγή μου είμαι ένα ... πόδι πιο μακρυά από σένα. Σιθωνία. Και όσο για τις μπαταρίες σε κινητά που είναι σε αχρηστία ισχύει αυτό που ισχύει για όλες τις συσκευές που έχουν μπαταρίες. Αφαίρεση της μπαταρίας αν πρόκειται να μένει παροπλιστένη η συσκευή. ευχαριστω για την απαντηση αλλα μου αναφερει: Λυπούμαστε, Th3_Rock_is_here. Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους: 1. Είναι πιθανόν να μην έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα, ώστε να σας επιτραπεί η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα. Μήπως επιχειρήσατε να τροποποιήσετε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε κάποια εργαλεία διαχείρισης; 2. Αν επιχειρήσατε να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει ακόμη ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι αμέσως μετά την εγγραφή σας λαμβάνετε ένα νέο email, στο οποίο περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας. 3. Σημειώνεται ότι στις περιοχές που σχετίζονται με το ειδησεογραφικό μέρος του myPhone.gr επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης μόνο από τα μέλη, που έχουν τη σχετική εξουσιοδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Πραγματι μακρια!!!!!!αν και εχω κανει βολτα και απο Σιθωνια............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Πραγματι μακρια!!!!!!αν και εχω κανει βολτα και απο Σιθωνια............ Ένα πόδι της Χαλκιδικής πιο ανατολικά εννοούσα. Εντάξει δεν είναι και τόσο μακριά. Όσο για τις αγοραπωλησίες δεν ξέρω γιατί δεν έχεις δικαίωμα να μπεις. Βάλανε όριο στα posts? δεν είδα κάτι τέτοιο. [edit. Ναι. Είναι ένας από τους όρους. Κάνω copy: "3) Η πρόσβαση στο Buy and Sell επιτρέπεται μόνο σε άτομα τα οποία έχουν δημιουργήσει ικανοποιητικό αριθμό μηνυμάτων."] Είμαστε μόνιμα εκτός θέματος πάντως στα τελευταία posts. :) Συγνώμη παιδιά Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ένα πόδι της Χαλκιδικής πιο ανατολικά εννοούσα. Εντάξει δεν είναι και τόσο μακριά. Όσο για τις αγοραπωλησίες δεν ξέρω γιατί δεν έχεις δικαίωμα να μπεις. Βάλανε όριο στα posts? δεν είδα κάτι τέτοιο. [edit. Ναι. Είναι ένας από τους όρους. Κάνω copy: "3) Η πρόσβαση στο Buy and Sell επιτρέπεται μόνο σε άτομα τα οποία έχουν δημιουργήσει ικανοποιητικό αριθμό μηνυμάτων."] Είμαστε μόνιμα εκτός θέματος πάντως στα τελευταία posts. :) Συγνώμη παιδιά Πραγματι!!!!!!:) SORRY!!!!!!!!;) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ένα πόδι της Χαλκιδικής πιο ανατολικά εννοούσα. Εντάξει δεν είναι και τόσο μακριά. Όσο για τις αγοραπωλησίες δεν ξέρω γιατί δεν έχεις δικαίωμα να μπεις. Βάλανε όριο στα posts? δεν είδα κάτι τέτοιο. [edit. Ναι. Είναι ένας από τους όρους. Κάνω copy: "3) Η πρόσβαση στο Buy and Sell επιτρέπεται μόνο σε άτομα τα οποία έχουν δημιουργήσει ικανοποιητικό αριθμό μηνυμάτων."] Είμαστε μόνιμα εκτός θέματος πάντως στα τελευταία posts. :) Συγνώμη παιδιά Καλα δεν ειπα οτι ειναι τελειως μακρια απλα δεν πηγαινω για βολτα οπως παω στην Καλλιθεα η Ποτιδαια.........:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Και ποσο ειναι το οριο????????? 1000+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πλακα κανω δεν ξερω ποσο αν ξερει καποιος και μιας και αλλαξε τελειως το θεμα.......................... Ευχαριστω εκ των προτερων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts