toledo Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 εγω παντως δεν εχω :worry: κανενα k700i μαυρο.θα προκειτε για προσοψη ιμιτασιον και κακης ποιοτητας.καλυτερα παρηγγειλε καμια αυθεντικη γιατι παλιοτερα καποιος ειχε βαλει μια ιμιτασιον και δεν του καθοταν καθολου καλα! epeidi thelo na allakso ki ego prosopsi tha eithela tin diefthinsi tou eshop pou poulousan alla den tin thimamai tin diefthinsi an tin thimatai kanenas as tin dosei!!!!!! http://www.eshop kapos etsi einai alla den thimamai Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 αν εννοεις αυτο τοτε...στο διορθωνω.. http://www.e-shop.gr :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 αν εννοεις αυτο τοτε...στο διορθωνω.. http://www.e-shop.gr :) oxi oxi file eimai sxedon sigouros oti eixe kataliksi com alla den tin thimamai tin rimada!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamosss Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Η διεύθυνση του eshop ειναι:http://www.e-shop.gr. Δεν ειναι com. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5th-mama-mou1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbrutz Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 θα μπορουσε να με βοηθεισει καποιος παρακαλω ετσι ωστε να βρω απο καπου να αλλαξω προσοψη? Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 θα μπορουσε να με βοηθεισει καποιος παρακαλω ετσι ωστε να βρω απο καπου να αλλαξω προσοψη? Original Cover για SonyEricsson K700. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το νεοπαραληφθέν μου καλώδιο DCU-11 και θα ήθελα βοήθεια.:wacko: Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ξανά στην ενότητα αυτή, 350+ σελίδες είναι πάρα πολλές!! Λοιπόν, κατά την σύνδεση και έναρξη του MyPhoneExplorer, δεν μπορεί να εισάγει τις επαφές (SIM + κατάλογο), δεν μπορεί να κάνει συγχρονισμό τηλεφωνικού καταλόγου+ανανέωση λίστας κλήσεων+ανανέωση φακέλων μηνυμάτων! Δηλαδή, από τις 5 εργασίες εκτελεί τις 2 (Συγχρονισμού Τηλεφωνικού καταλόγου+Συγχρονισμό ατζέντας) και μετά κολλάει στην τελευταία εργασία "ανανέωση λίστας αρχείων" και βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Το πρωτόκολο OBEX δεν είναι ρυθμισμένο!! ΟΒΕΧ Error" και βγάζει να πατήσω το ΟΚ μόνο. Κάνω αποσύνδεση & επανασύνδεση από το μενού "Αρχείο" του MyPhoneExplorer και προσπαθώντας να κάνει σύνδεση μου βγάζει το μήνυμα "Σφάλμα. Αδύνατη αναγνώριση τηλεφώνου"!! Τί γίνεται παιδιά?? Help.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του bluetooth προφανώς. Ποιόν αντάπτορα χρησιμοποιείς; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του bluetooth προφανώς. Ποιόν αντάπτορα χρησιμοποιείς; ???? Δέν έχω Bluetooth, με καλώδιο DCU-11 προσπαθώ να συνδέσω το τηλέφωνο Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Oops. Sorry. Το θεώρησα δεδομένο ότι όλοι πλέον χρησιμοποιούν bt. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το νεοπαραληφθέν μου καλώδιο DCU-11 και θα ήθελα βοήθεια.:wacko: Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ξανά στην ενότητα αυτή, 350+ σελίδες είναι πάρα πολλές!! Λοιπόν, κατά την σύνδεση και έναρξη του MyPhoneExplorer, δεν μπορεί να εισάγει τις επαφές (SIM + κατάλογο), δεν μπορεί να κάνει συγχρονισμό τηλεφωνικού καταλόγου+ανανέωση λίστας κλήσεων+ανανέωση φακέλων μηνυμάτων! Δηλαδή, από τις 5 εργασίες εκτελεί τις 2 (Συγχρονισμού Τηλεφωνικού καταλόγου+Συγχρονισμό ατζέντας) και μετά κολλάει στην τελευταία εργασία "ανανέωση λίστας αρχείων" και βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Το πρωτόκολο OBEX δεν είναι ρυθμισμένο!! ΟΒΕΧ Error" και βγάζει να πατήσω το ΟΚ μόνο. Κάνω αποσύνδεση & επανασύνδεση από το μενού "Αρχείο" του MyPhoneExplorer και προσπαθώντας να κάνει σύνδεση μου βγάζει το μήνυμα "Σφάλμα. Αδύνατη αναγνώριση τηλεφώνου"!! Τί γίνεται παιδιά?? Help.... Στο myphoneexplorer εχει πάνω αριστερα στην μπάρα Αρχείο,πάτα το και θα δει τις επιλογές F2,επέλεξε το και θα βγει ενα πινακάκι,εκεί πάτα το αυτόματη αναζήτηση (μήπως λυθεί έτσι) σε μένα παντως το obex ειναι 4096bytes Ή ξαναεγκατέστησε τους drivers για το καλώδιο γιατί αν θυμάμαι καλα,όταν τους εγκαθιστούμε λεέι αναζήτησει obex protocol κάτι τέτοιο! Μήπως δεν μπήκαν σωστα Ελπίζω να σε βοήθησα... Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Στο myphoneexplorer εχει πάνω αριστερα στην μπάρα Αρχείο,πάτα το και θα δει τις επιλογές F2,επέλεξε το και θα βγει ενα πινακάκι,εκεί πάτα το αυτόματη αναζήτηση (μήπως λυθεί έτσι) σε μένα παντως το obex ειναι 4096bytes Ή ξαναεγκατέστησε τους drivers για το καλώδιο γιατί αν θυμάμαι καλα,όταν τους εγκαθιστούμε λεέι αναζήτησει obex protocol κάτι τέτοιο! Μήπως δεν μπήκαν σωστα Ελπίζω να σε βοήθησα... Kαλημέρα. Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Στο myphoneexplorer εχει πάνω αριστερα στην μπάρα Αρχείο,πάτα το και θα δει τις επιλογές F2,επέλεξε το και θα βγει ενα πινακάκι,εκεί πάτα το αυτόματη αναζήτηση (μήπως λυθεί έτσι) σε μένα παντως το obex ειναι 4096bytes Ή ξαναεγκατέστησε τους drivers για το καλώδιο γιατί αν θυμάμαι καλα,όταν τους εγκαθιστούμε λεέι αναζήτησει obex protocol κάτι τέτοιο! Μήπως δεν μπήκαν σωστα Ελπίζω να σε βοήθησα... Kαλημέρα. Το έκανα το 1ο σκέλος της απάντησής σου και μου βγάζει ότι υπάρχει obex 4096bytes. Mάλλον θα ξαναεγκαταστήσω τους drivers για το καλώδιο και θα δώ εάν διορθώνεται.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Kαλημέρα. Το έκανα το 1ο σκέλος της απάντησής σου και μου βγάζει ότι υπάρχει obex 4096bytes. Mάλλον θα ξαναεγκαταστήσω τους drivers για το καλώδιο και θα δώ εάν διορθώνεται.... kakos file pires kalodio!!!! an den ta katafereis pane dose kana 20ariko kai pare ena bt na to exeis kai gia ola ta kinita pou tha pesoun sta xeria sou!!! :) Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Kαλημέρα. Το έκανα το 1ο σκέλος της απάντησής σου και μου βγάζει ότι υπάρχει obex 4096bytes. Mάλλον θα ξαναεγκαταστήσω τους drivers για το καλώδιο και θα δώ εάν διορθώνεται.... Εγκατέστησα τους drivers ξανά αλλά τίποτα δεν έγινε, πάλι το ίιο μήνυμα βγάζει.......:mad: Θα πάρω Bluetooth μου φαίνεται...... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Εγκατέστησα τους drivers ξανά αλλά τίποτα δεν έγινε, πάλι το ίιο μήνυμα βγάζει.......:mad: Θα πάρω Bluetooth μου φαίνεται...... Να παρεις bluetooth adaptor και να λυσεις μια και καλη το προβλημα.εγω ποτε δεν καταφερα να αλοκληρωσω εργασιες με το καλωδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Εγκατέστησα τους drivers ξανά αλλά τίποτα δεν έγινε, πάλι το ίιο μήνυμα βγάζει.......:mad: Θα πάρω Bluetooth μου φαίνεται...... Δεν υπάρχει κανείς εδώ που θα σου πει να προτιμήσεις το καλώδιο. Το κόστος του bt είναι μικρό και θα σου μείνει για το επόμενο κινητό σου. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Εγκατέστησα τους drivers ξανά αλλά τίποτα δεν έγινε, πάλι το ίιο μήνυμα βγάζει.......:mad: Θα πάρω Bluetooth μου φαίνεται...... Το έχουμε πει χιλιάδες φορές αυτό. Προτιμήστε το bluetooth! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Αν μπορει ας βοηθησει καποιος... Πως μπορω να περασω τις επαφες στο outlook απο το Κ700 μεσω bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Αν μπορει ας βοηθησει καποιος... Πως μπορω να περασω τις επαφες στο outlook απο το Κ700 μεσω bluetooth? απο το outlook δεν ξερω γιατι δεν το χρησιμοποιω καθολου.ομως μπορω να σε βοηθησω να τις περασεις πολυ πιο ευκολα χρησιμοποιωντας το myphone explorer. Extras ---> Create Backup ---> διαλέγεις τι θέλεις να κρατήσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Θελω να περαρω τις επαφες στο outlook, γιατι απο εκει μπορω να τις περασω πολυ ευκολα στο 6280. Το myphone explorer το εχω και με βολευει πολυ καλυτερα απο το outlook, αλλα δεν συνεργαζεται με το 6280. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Θελω να περαρω τις επαφες στο outlook, γιατι απο εκει μπορω να τις περασω πολυ ευκολα στο 6280. Το myphone explorer το εχω και με βολευει πολυ καλυτερα απο το outlook, αλλα δεν συνεργαζεται με το 6280. Δεν ξέρω τι Bluetooth drivers χρησιμοποιείς αλλά αυτοί που έχω, αφού ορίσεις ως πρόγραμμα συγχρονισμού το Outlook, με ένα απλό δεξί κλικ στο εικονίδιο του systray και επιλογή του Synchronize μου μεταφέρει αυτόματα τις επαφές μου στο Outlook. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Και αν δεν έχεις την επιλογή από το systray μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Sync Station της SE που το έχεις σίγουρα. Από το cd που ήταν στην συσκευασία του κινητού. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Επειδή αισιως το παρόν θέμα έχει φθάσει τις 358 σελίδες και είναι αδύνατον να το διαβάσω όλο θα ήθελα να μου απαντήσετε σε 2 απορίες μου οσον αφορά τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Στην αρχική σελιδα διάβασα οτι εχει ανάλυση 640*480. Ομως σε μερικές φωτογραφίες που μου έχουν στείλει στο e-mail μου η ανάλυση είναι 240*320. Αυτος είναι περιορισμός των mms ή πρέπει να επιλέξω αλλη ανάλυση στο κινητό? Επίσης τα βίντεο που τραβάει σταματάνε στα 7 sec. Any ideas για το τι φταίει? Μεγαλύτερη μνήμη ισως θα πρέπει να αγοραστεί? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Επειδή αισιως το παρόν θέμα έχει φθάσει τις 358 σελίδες και είναι αδύνατον να το διαβάσω όλο θα ήθελα να μου απαντήσετε σε 2 απορίες μου οσον αφορά τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Στην αρχική σελιδα διάβασα οτι εχει ανάλυση 640*480. Ομως σε μερικές φωτογραφίες που μου έχουν στείλει στο e-mail μου η ανάλυση είναι 240*320. Αυτος είναι περιορισμός των mms ή πρέπει να επιλέξω αλλη ανάλυση στο κινητό? Επίσης τα βίντεο που τραβάει σταματάνε στα 7 sec. Any ideas για το τι φταίει? Μεγαλύτερη μνήμη ισως θα πρέπει να αγοραστεί? Μας μπέρδεξες λίγο. Μήπως μιλάς για άλλο κινητό; το Κ700 δεν παίρνει κάρτες μνήμης. Τέσπα για το βίντεο υπάρχουν επιλογές. Βάλε το μέγιστο για λήψη χωρίς όριο. Για τις φωτό. Tελικά σε email τις πήρες ή με mms στο κινητό; Τα mms έχουν όριο 100 kb. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts