Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως με ενα pm μου ελεγες κανα δυο για να κατεβασω κανενα στο κινητο?

φιλος εδω θα βρεις τα παντα ;) λιγο ψαχτηρι και εισαι ok :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:w00t: :w00t: ΒΟΗΘΕΙΑ παιδες εχω το κ700ι και μου επεσε μεσα στην λεκανη κοινως ως χesτρ@ χωρις σκ@τ@ ομως μεσα και μου εσβησε!!!Το πηγα σε ενα καταστημα και μου ειπαν οτι δεν γινεται...πριν μια βδομαδα ειδα εναν γνωστο μου που εχει και αυτος καταστημα με κινητα και μου ειπε να του το παω και οτι μπορει να γινει!!!Τι μπορει να κανει δηλαδη που δεν μπορει να κανει το αλλο καταστημα...??? :w00t: :w00t:

Ερωτηση: πως θα μπορεσει να το διορθωσει και ποσα θα μου παρει???

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

:w00t: :w00t: ΒΟΗΘΕΙΑ παιδες εχω το κ700ι και μου επεσε μεσα στην λεκανη κοινως ως χesτρ@ χωρις σκ@τ@ ομως μεσα και μου εσβησε!!!Το πηγα σε ενα καταστημα και μου ειπαν οτι δεν γινεται...πριν μια βδομαδα ειδα εναν γνωστο μου που εχει και αυτος καταστημα με κινητα και μου ειπε να του το παω και οτι μπορει να γινει!!!Τι μπορει να κανει δηλαδη που δεν μπορει να κανει το αλλο καταστημα...??? :w00t: :w00t:

Ερωτηση: πως θα μπορεσει να το διορθωσει και ποσα θα μου παρει???

επρεπε να βγαλεις την μπαταρια και να το σκουπησεις,τωρα μετα απο τοσες ωρες δεινω ζωη στο κινητο 2%.παει το κινητο βραχυκυκλωσε και εισαι για αλλο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αξίζει η αναβάθμισει από R2AE033 στην τελευταία? θα δω καμια ουσιαστική διαφορά εκτός απο την ταχύτητα του BT? Θα ήθελα απάντηση και οχι παραπεμψη στα firmwares ;]

Επίσης έχω ένα πρόβλημα.. αγόρασα σήμερα έναν bluetooth adaptor Ε.CYCLONE ,ADS-273. Με αυτόν λοιπόν, ύστερα απο την διαδικασία εγκατάστασης συνδέομαι με το κινητό και μου έχει την επιλογή send data κλπ. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα στο να στείλω αρχεία, το πρόβλημα είναι στο οτι μου βγάζει έναν explorer τους φακέλους του κινητού και τα στέλνω εκεί, όμως δεν εμφανίζει τους φακέλους Παιχνίδια και Εφαρμογές ! Οπότε όταν στέλνω ένα παιχνίδι ή μια εφαρμογή που είναι αρχεία .jar αναγκαστηκά τα στέλνω στον φάκελο Άλλα (βασικά από την αρχή ήθελα να τα έχω εκεί ωστε να μπορώ μέσω του κινητού να τα στείλω και σε άλλα κινητά) όμως απο αυτό τον φάκελο ?! δεν μπορώ να τα τρέξω, η μόνη επιλογή που μου έχει είναι αποστολή αλλά ούτε να τα στείλω στους άλλους φακέλους.. :confused: :mad:

για να στα πηγαινει εκει σημαινει οτι δεν μπορει να διαβασει τα αρχεια που στελνεις.ειναι σιγουρα .jar?

απο οσο ξερω δεν μπορεις να στειλεις ουτε παιχνιδια ουτε εφαρμογες,

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Αξίζει η αναβάθμισει από R2AE033 στην τελευταία? θα δω καμια ουσιαστική διαφορά εκτός απο την ταχύτητα του BT? Θα ήθελα απάντηση και οχι παραπεμψη στα firmwares ;]

Επίσης έχω ένα πρόβλημα.. αγόρασα σήμερα έναν bluetooth adaptor Ε.CYCLONE ,ADS-273. Με αυτόν λοιπόν, ύστερα απο την διαδικασία εγκατάστασης συνδέομαι με το κινητό και μου έχει την επιλογή send data κλπ. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα στο να στείλω αρχεία, το πρόβλημα είναι στο οτι μου βγάζει έναν explorer τους φακέλους του κινητού και τα στέλνω εκεί, όμως δεν εμφανίζει τους φακέλους Παιχνίδια και Εφαρμογές ! Οπότε όταν στέλνω ένα παιχνίδι ή μια εφαρμογή που είναι αρχεία .jar αναγκαστηκά τα στέλνω στον φάκελο Άλλα (βασικά από την αρχή ήθελα να τα έχω εκεί ωστε να μπορώ μέσω του κινητού να τα στείλω και σε άλλα κινητά) όμως απο αυτό τον φάκελο ?! δεν μπορώ να τα τρέξω, η μόνη επιλογή που μου έχει είναι αποστολή αλλά ούτε να τα στείλω στους άλλους φακέλους.. :confused: :mad:

Για μενα αξιζει να το αναβαθμισεις στην τελευταια version,

πλεονεκτηματα ειναι 1.οτι η χρηση του bluetooth δεν κολλαει πουθενα,ακομη και στελνωντας αρχεια και σε vodafone live κινητα.

2.η καμερα του κινητου το βραδυ εχει φταιξει αισθητα.

3.παιζεις σχεδον ολα τα παιχνιδια..και δεν σου κολλαει καθολου---π.χ. οταν σου ερθει ενα μυνημα!

4.νομιζω οτι εχει φτιαξει αισθητα και η αποδοση της μπαταριας!

Οταν στελνεις μια εφαρμογη jar αυτοματα την αναγνωριζει το κινητο και σε ρωταει που θελεις να αποθυκευτει-->εφαρμογες>η παιχνιδια.αυτο που στελνεις εσυ δεν ειναι jar.

στον φακελο AΛΛΑ μπαινουν οι εφαρμογες που δεν ειναι συμβατες με το κινητο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε πως δεν είναι jar στραβός είμαι ? ;p . Το θέμα είναι οτι όταν τα στέλνω δεν με ρωτάει που θέλω να τα βάλω.. διότι έχω επιλέξει ήδη. Το πρόγραμμα που συνοδεύει τον adaptor μου ανοίγει έναν explorer με τους φακέλους του κινητου εκτός όμως απο τον φάκελο παιχνίδια και εφαρμογές . Οπότε δεεν μπορώ να στείλω τπτ εκεί :/

τελικά βρέθηκε η λύση .. οι δύο αυτοί φακέλοι ήταν κλειδωμένοι οπότε και δεεν μπορούσα να τους δω. Οπότε έστειλα τα αρχεία jar αυτή την φορά χωρίς να επιλέξω σε ποιό φάκελο να πάνε και έτσι το κινητό μου έδωσε επιτέλους την επιλογή να διαλέξω αν θέλω να το βάλω στα παιχνίδια ή στις εφαρμογές.

Τώρα μια ερώτηση άλλης φύσεως .. Ξέρει κανείς από εσας κανένα "καλό" μαγαζί να πάς να κάνω αναβάθμηση άφοβα και όσο το δυνατόν πιο φτηνά? Θεσσαλονίκη

Παιδια στο κινητο μου υπαρχει η εκδοση R2Y004.Ειναι η τελευταια και ειναι εκεινη που εχει διορθωθει ''υποτιθεται'' η διαρκεια ζωης της?

Επισης σε εκινο το κρυφο μενου λεει καπου διαμορφωση.Τι εννοει?

Παιδια στο κινητο μου υπαρχει η εκδοση R2Y004.Ειναι η τελευταια και ειναι εκεινη που εχει διορθωθει ''υποτιθεται'' η διαρκεια ζωης της?

Επισης σε εκινο το κρυφο μενου λεει καπου διαμορφωση.Τι εννοει?

nναι αυτη ειναι η τελευταια version.η μπαταρια οπως σου εχω πει δεν διορθωνεται αμεσως,αλλα με την παροδο του χρονου.αποψη μου ειναι οτι με αυτην την εκδοση το δκο μου κινητο "αναπνεει" καλυτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσοψεις που μπορω να βρω?Μονο απο ξενα e-shop?Αλλα ειναι βλακεια αν γινεται να παραγγειλω μια απλη προσοψη.

Προσοψεις που μπορω να βρω?Μονο απο ξενα e-shop?Αλλα ειναι βλακεια αν γινεται να παραγγειλω μια απλη προσοψη.

ναι ετσι ειναι,ακομη δεν το πηρες και θελεις να του αλλαξεις και προσοψη!!

ασε που δεν συμφερει και σε λεφτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ιδέα για να δώσετε τουλάχιστον! μισή μέρα ζωής στην μπαταρία είναι πολύ απλά να απενεργοποιήσετε το GPRS. Πολλοί από εσάς ίσως το έχουν κάνει αλλά πάλι κάποιοι ίσως όχι, εγώ όφειλα να το πω :)

Πάντως έχω διαβάσει τουλάχιστον το 70% του θέματος και δεν ε'ιδα πουθενά να λέγεται αυτό, εκτός και αν θεωρείται τόσο αυτονόητο :)

Απλα γιατι η οθονη αρχιζει και γρατσουνιεται.Επειδη θα παω Σερβια υπαρχει περιπτωση να βρω?Το Κ700 εκει κοστιζει περιπου 120 ευρω!!

Νομιζω πως το βρηκα γιατι εφυγε εκεινο το μπλε σηματακι πανω απο την κεραια..Πατησα απο το προτιμ.υπηρ. Μονο gsm και οχι gprs και gsm.Ετσι δεν ειναι?

Νομιζω πως το βρηκα γιατι εφυγε εκεινο το μπλε σηματακι πανω απο την κεραια..Πατησα απο το προτιμ.υπηρ. Μονο gsm και οχι gprs και gsm.Ετσι δεν ειναι?

Έτσι είναι...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Μια ιδέα για να δώσετε τουλάχιστον! μισή μέρα ζωής στην μπαταρία είναι πολύ απλά να απενεργοποιήσετε το GPRS.

Όταν όμως θέλω να στείλω ένα MMS ή να μπω στο intenet πρέπει να το ενεργοποιώ πάλι;;;

Q σου λεβέντη μου!!!

Όταν όμως θέλω να στείλω ένα MMS ή να μπω στο intenet πρέπει να το ενεργοποιώ πάλι;;;

ναι θα το ενεργοποιεις παλι.αλλα αν λαβεις εσυ ενα mms και δεν εχεις gprs ενεργο,δεν παιζει ρολο.θα ερθει κανονικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι θα το ενεργοποιεις παλι.αλλα αν λαβεις εσυ ενα mms και δεν εχεις gprs ενεργο,δεν παιζει ρολο.θα ερθει κανονικα.

OK!

Θα βοηθούσε όμως αν είχε και μια τρίτη επιλογή στο

Σύνδεση -> Επικοιν. δεδομεν. -> Προτιμ. υπηρ.

Δηλαδή εκτός από τα ...

• GPRS και GSM
  • Μόνο GSM

... να είχε και την ...

• GPRS όταν απαιτείται

Άσχετο: Έτσι το έχουν τα Nokia!

Q σου λεβέντη μου!!!

Μα δεν νομίζω οτι απαιτείται η εκ νέου ενεργοποίηση του GPRS για να στείλεις MMS ή για να συνδεθείς στο wap. Επειδή κι εγω το έχω απενεργοποιήσει εδω και μήνες, όποτε χρειαστεί να κάνω κατι απο τα παραπάνω, το τηλέφωνο ενεργοποιεί αυτόματα το GPRS, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα!

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

• The title was changed to Sony Ericsson K700i