konstantinidis Δημοσιεύτηκε June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 5, 2004 Α)Μετα την αντιγραφη dvd και στο τελος της αναπαραγωγης του εργου σχεδον παντα κολλαει γιατι?.Τα προγραμματα εγραφης ειναι nero 6 & srhink 3.1 με το matshita uj 811 του Η/Υ Β)Γιατι δεν μπορω να γραψω σε dvd+rw με το matshita uj 811 του Η/Υ? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konstantinidis ( 5 Ιούν. 2004 , 18:45) Γιατι δεν μπορω να γραψω σε dvd+rw με το matshita uj 811 του Η/Υ? :!: Με ένα search που έκανα είδα ότι είναι DVD-R, όχι DVD+R, οπότε DVD+RW σίγουρα δεν γράφει. DVD-RW γράφει. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 To sygekrimeno recorder grafei KAI DVD-RAM ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lion ( 5 Ιούν. 2004 , 20:04) To sygekrimeno recorder grafei KAI DVD-RAM ;) :confused: Να φανταστώ ότι το λες απλά πληροφοριακά γιατί δεν έχει σχέση με την ερώτηση. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 λοιπον απο εναν aspire 1603ml σου γραφω τωρα! Εγω χρησιμοποιω το προγραμμα που ειχε το λαπτοπ μαζι το ΝΤΙ cd and dvd maker και δεν ειχα κανενα προβλημα φιλε μου...matshita drive και εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts