giachtas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Γνωρίζει κάποιος, εαν γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, σε ποια εκδόση θα επανέλθει το κινητο; Αν δεν κάνω λάθος, δεν επηρεάζεται η έκδοση του λειτουργικού από factory reset. Έχω κάνει δύο εργοστασιακές επαναφορές και εκτός του ότι διαγράφονται όλα τα δεδομένα, όπως επαφές, φωτογραφίες, εφαρμογές/ενημερώσεις που έχω κατεβάσει, το λειτουργικό του τηλεφώνου δεν επηρεάζεται, έχει την ίδια έκδοση και μετά. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpats Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Σ' ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Γνωρίζει κάποιος, εαν γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, σε ποια εκδόση θα επανέλθει το κινητο; Αν δεν κάνω λάθος, δεν επηρεάζεται η έκδοση του λειτουργικού από factory reset. Έχω κάνει δύο εργοστασιακές επαναφορές και εκτός του ότι διαγράφονται όλα τα δεδομένα, όπως επαφές, φωτογραφίες, εφαρμογές/ενημερώσεις που έχω κατεβάσει, το λειτουργικό του τηλεφώνου δεν επηρεάζεται, έχει την ίδια έκδοση και μετά. Ακριβώς! Δεν αλλάζει το λειτουργικό... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) Παιδια με ποιο app να κανω backup ωστε να μην χασω τιποτα απο το τηλ.(εφαρμογες και τις ρυθμισεις τους,φοτο,τραγουδια,γενικα τα παντα να ειναι οπως ηταν).Θελω να κανω και εγω την μετατροπη.Ευχαριστω αποτι ειδα πρεπει να πληρωσω για να κατεβασω το toolkit? Edited October 28, 2013 by artemios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts