kostas2419 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Όταν το κάνουμε αυτό, διαγράφονται τα πάντα από το κινητό; Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Όταν το κάνουμε αυτό, διαγράφονται τα πάντα από το κινητό; Ναι διαγράφονται όλα γι' αυτό θα πρέπει να κάνεις backup με κάποιο τρόπο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Κώστα,ευχαριστούμε πολύ για τον πλήρη και κατατοπιστικότατο οδηγό !!!! Είμαι πλέον και εγώ google branded από Samsung με 4.2.1 !!! Ηθελα να ρωτήσω:1ον:τον bootloader δεν τον έχω κλειδώσει γιατί μόλις τελείωσα την διαδικασία το αφαίρεσα το κινητό από το PC και δεν έκατσα να ασχοληθώ να τον κλειδώσω. Τι διαφορές έχει οπτικά άμα τον κλειδώσω ;;; Περισσότερη ασφάλεια,κερδίζω την εγγύηση;;; 2ον:δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγω δεν λειτουργεί το <<swype>> ενώ τις έχω ενεργοποιήσει τις επιλογές μέσω του πληκτρολογίου για ολίσθηση μεταξύ γραμμάτων ????? !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 μολις ξεκλειδωσα το bootloader μεσω toolkit αλλα δεν χαθηκε τιποτα παιδια,πως εγινε αυτο? Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boca Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Παιδες εκανα ολη τη διαδικασια και περασα την 4.1.2. Δεν θα επρεπε να μου βγαλει ΟΤΑ update για την 4.2.1 ?? Τσεκαρω για update απο τις ρυθμισεις και δεν βγαζει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpats Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Σήμερα το πρωί, αναβάθμησα το Galaxy Nexus σε 4.2.2!!! Πιο γρήγορο και αφήνει καλύτερη αίσθηση, σαν να πας απο 4.0.4 σε 4.1.2!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Επειδή είμαι ακόμα με την 4.1.1 και δεν σκοπεύω να περιμένω εις αεί την Samsung, ο οδηγός στην πρώτη σελίδα είναι επικαιροποιημένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpats Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Επειδή είμαι ακόμα με την 4.1.1 και δεν σκοπεύω να περιμένω εις αεί την Samsung, ο οδηγός στην πρώτη σελίδα είναι επικαιροποιημένος; Μια χαρά είναι, μόνο να κάνεις back up πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Η επιλογή απο Νο7 έχει αλλάξει? Γιατί για gsm 4.1.1 αντιστοιχεί το Νο4 τώρα ενώ στο παράδειγμα στην αρχική σελίδα λέει: "Επιλέγουμε όποια επιλογή αντιστοιχεί στην έκδοση του κινητού μας.(π.χ. επιλογή 7 αν έχουμε 4.1.1 - Build JRO03C ή επιλογή 5 αν έχουμε 4.0.4 - Build IMM76K-I κλπ κλπ κλπ) και πατάμε Enter" Ρωτάω μήπως έκανα κάποιο λάθος, είμαι τελείως μαμά 4.1.1(για λίγο ακόμα:) ) edit:Το πέρασα αυτό το βήμα και τώρα κατεβάζω να φλασάρω την 4.1.2 γιατί το image της 4.2.0 ήταν άδειο κ κατέβηκε στο δευτερόλεπτο! Καμία βοήθεια κανείς??? Όλα τα παραπάνω οκ, τώρα κόλλησε στην εκκίνηση στο X της google κ δεν προχωράει! Να βγάλω μπαταρία?? Ok όλα τα παραπάνω:) Edited February 16, 2013 by nexus82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Μια χαρά είναι, μόνο να κάνεις back up πρώτα. Υπάρχει εύκολος τρόπος για το back up ώστε να έχεις τελικά το τηλέφωνο όπως το είχες? Η πρέπει να σώσεις και να ξαναβάλεις ξεχωριστά όλα τα αρχεία, φωτογραφίες εφαρμογές κλπ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Υπάρχει εύκολος τρόπος για το back up ώστε να έχεις τελικά το τηλέφωνο όπως το είχες? Η πρέπει να σώσεις και να ξαναβάλεις ξεχωριστά όλα τα αρχεία, φωτογραφίες εφαρμογές κλπ.? Μέσω του Toolkit έχει επιλογή να κάνεις backup την εικονική κάρτα μνήμης Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpats Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Μόλις αναβάθμισα το Galaxy Nexus μου σε 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Μέσω του Toolkit έχει επιλογή να κάνεις backup την εικονική κάρτα μνήμης TA SMS XANONTAI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 TA SMS XANONTAI? Τι σχέση έχει η εικονική κάρτα μνήμης με τα sms? Φυσικά και χάνονται Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 ADB drivers installed. I cannot install fastboot drivers! ADB is secure and bootloader is locked. I want to make a backup of my phone but fail because bootloader is locked. (No Greek keyboard) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 ADB drivers installed. I cannot install fastboot drivers! ADB is secure and bootloader is locked. I want to make a backup of my phone but fail because bootloader is locked. (No Greek keyboard) ??? Σε τι ακριβώς θες βοήθεια? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 (edited) Σημερα το πηρα αποφαση και εκανα μετατροπη και εγω το Nexus μου από yakjuxw σε yakju. Πολυ ευκολος οδηγος και και ειμαι ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ με το θεμα. Διαβαζεις και κανεις τοσο απλα. Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι μολις ξανα ανοιξα το κινητο αρχισε να ξαναεγκαθιστα ολα τα applications που ειχα. Μπραβο djkostas20 για το κατατοπιστικοτατο post σου Υ.Γ Εχει κανενας θεμα με τη μπροστινη καμερα?? Σαν να μην υπαρχει ειναι στην 4,2,2 Edited August 4, 2013 by GreekNick7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Σημερα το πηρα αποφαση και εκανα μετατροπη και εγω το Nexus μου από yakjuxw σε yakju. Πολυ ευκολος οδηγος και και ειμαι ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ με το θεμα. Διαβαζεις και κανεις τοσο απλα. Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι μολις ξανα ανοιξα το κινητο αρχισε να ξαναεγκαθιστα ολα τα applications που ειχα. Μπραβο djkostas20 για το κατατοπιστικοτατο post σου Υ.Γ Εχει κανενας θεμα με τη μπροστινη καμερα?? Σαν να μην υπαρχει ειναι στην 4,2,2 Τι εννοεις σαν να μην υπαρχει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Ολα καλα και με την μπροστα καμερα εγινε και αμεσως αναβαθμισει σε 4.3 :D Μετανιωνω που δεν το εκανα νωριτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Γνωρίζει κανείς μήπως τυχόν το toolkit δεν αναβαθμιστεί σε 4.3 ? επειδή έχει πάνω απο 1.5 βδομάδα που έχει κυκλοφορήσει το img και δεν του έκαναν update. Δεν έχει γίνει ξανά τέτοια καθυστέρηση. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 ADB drivers installed. I cannot install fastboot drivers! ADB is secure and bootloader is locked. I want to make a backup of my phone but fail because bootloader is locked. (No Greek keyboard) ??? Σε τι ακριβώς θες βοήθεια? Εγκαθιστώ κανονικά τους ADB drivers αλλά δεν μπορώ να βάλω τους Fastboot drivers. Από όσο μπορώ να δω δεν υπάρχει διαδικασία στο toolkit! 'Οταν βάζω την επιλογή για backup μου φορτώνει μόνο του σε fastboot και κολλάει. Για να το παρακάμψω αυτό πρέπει να κάνω unlock bootloader, αλλά κάνοντας το αυτό χάνω τα δεδομένα μου, σωστά? 'Αρα δεν μπορώ να σώσω τα δεδομένα μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Εγκαθιστώ κανονικά τους ADB drivers αλλά δεν μπορώ να βάλω τους Fastboot drivers. Από όσο μπορώ να δω δεν υπάρχει διαδικασία στο toolkit! 'Οταν βάζω την επιλογή για backup μου φορτώνει μόνο του σε fastboot και κολλάει. Για να το παρακάμψω αυτό πρέπει να κάνω unlock bootloader, αλλά κάνοντας το αυτό χάνω τα δεδομένα μου, σωστά? 'Αρα δεν μπορώ να σώσω τα δεδομένα μου!!! Κοινοί είναι οι οδηγοί! Σε fastboot στο διαβάζει το κινητό? Για backup δεν γνωρίζω αν θέλει ξεκλείδωτο bootloader. Εγω παντα unlocked τον έχω Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Απλα ηθελα να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου για τον οδηγο. Βοηθησα με αυτον εναν φιλο που ειχε κολλησει στο 4.2.1 λογω του οτι ηταν samsung branded το κινητο. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoulis81 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Απλα ενα μεγαλο ευχαριστω! πλεον εχω yakju!!! και 4.3!!!:) ειναι απλο μην το σκεφτεστε καντε το! δεν ειναι κατι δυσκολο! το σκεφτομουν αρκετο καιρο γιατι ειμαι ασχετος με ολα αυτα, και παλι ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpats Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Γνωρίζει κάποιος, εαν γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, σε ποια εκδόση θα επανέλθει το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts