cybersledge Δημ. July 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Τώρα που καλοκαίριασε μήπως παίζει κανείς? Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Συνεχιζω αλλα σε πολυ πιο χαλαρους ρυθμους.. εχει αποθανει απο την ασιτια το ζωντανο μου... αλλα το χτιζω σιγα σιγα.. συ καλα τα πας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. July 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 poly! twra exw 3,600,000! Paizw taktika alla me dial-up..... den..... Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Εγω ειμαι ψιλοφτωχια.. αλλα και παλι δεν χαλιεμαι.. παντως εχω αρκετες αποριες επι του θεματος.. αμα μου περισεψει λιγος παραπανω χρονος θα στις αναφερω αν μπορεις να με βοηθησεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. July 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Όποτε θες! Εγώ τώρα άρχισα να χτίζω neohome... Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Πήρα ένα gelert!Έκανα καλή επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. July 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Μια χαρά! Προτείνω να αρχίσεις ψάχνοντας παιχνίδια που σου αρέσουν για να βγάλεις κάποια $$$ για παιχνίδια και φαγητό! Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. July 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Ποια είναι τα username σας παιδιά? Συμφωνα με τα stats, εχουν γραφτεί 29 άτομα από το μαηφόουν!! Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Γράφτηκα κι εγώ! τι μπέρδεμα παιχνίδι αλλά πολύ ενδιαφέρον φένεται! Αμέσως έχασα 250 ΝP.Πως κερδίζουν ρε παιδιά τέτοια? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. July 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 έχει πολλά παιχνίδια... δοκίμασέ τα στα games.. και πολλούς τρόπους να πλουτίσεις, διάβασε τα προηγούμενα ποστ μου! Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Εμενα με λενε DeckyDecky99 νομιζω .. και ειμαι Κορμπατ! κοκκινο και κοριτσακι! αμεεεεεεεεεεεεεεεε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Εμένα με λένε roundi18!(μη γελάτε) θα με βρείτε με το ψευδόνυμο crazy_18202! Elephante blue! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. July 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 το δικό μου username ειναι.. foustis! [no comments please.] και έχω ενα rainbow shoyru και ένα blue yurble! Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. August 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 από games δοκιμάστε τα "meerca chase" ["φιδάκι" οπως στα νόκια {κάποτε}] "dubloon disaster" "freaky factory" "turmac roll 2" θέλουν flash και πάντα κερδίζεις λεφτά, δεν χάνεις όπως σε άλλα [black jack νομίζω] try them :) Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (30 Ιούλ. 2004 , 16:28) Εμενα με λενε DeckyDecky99 νομιζω .. και ειμαι Κορμπατ! κοκκινο και κοριτσακι! αμεεεεεεεεεεεεεεεε! Δεν λένε εσένα DeckyDecky99 , αλλά το ζωάκι σου. Εσένα σε λένε Κακιασμένο!!! Το δικό μου ζωάκι το λένε random1_2000. Θέλει κανείς να γίνουμε neofriends; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Α! Και κάτι ακόμα. Τώρα που είναι καλοκαίρι μην αφήνετε τα έρμα να ψοφάνε από ασιτία. Υπάρχει και ξενοδοχείο που σου το ταϊζουν μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. August 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 :) εγώ το ταίζω κάθε μέρα.. Σας έκανα neofriend request! Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cybersledge ( 9 Αύγ. 2004 , 21:42) :) εγώ το ταίζω κάθε μέρα.. Σας έκανα neofriend request! Τώρα είμαστε neofriends! (Η request έγινε δεκτή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Εεεπ.Είχα κανει και γω νεοπετ πριν 3-4χρονια(αιωνία του η μνήμη) Τωρα επανήλθα,αλλα μου τη σπάει που είμαι άπορο και τρωω στα σισιτια της καλής νεράιδας :p petname: FluffyBlueEu Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. August 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Δημιούργησαν νέο πετ! Το λένε Ruki, είναι το #48 pet και μοιάζει με ημίαιμο ακρίδα/αλογάκι της παναγίας! Δεν είναι πολύ ωραίο... http://images.neopets.com/pets/ruki_green_baby.gif Επίσης δημιουργήθηκε καινούργιος κόσμος που έχει διάφορα καλούδια! Λεγεται Brightvale Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Καλό είναι. Πλάκα έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Εκανα δεκτες δυο αιτησεις για neopals... ελπιζω να βρισκω που και που χρονο να παιζω μαζι σας... ας οψονται οι δουλειες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. September 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Ναι! δέχτηκα την αίτηση σου! Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imela Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Εγω είμαι το : imelaki και το neopet μου, ενα κόκκινο (προς το παρον) Uni το λένε:imela2000 *Imela* Παράθεση http://img299.imageshack.us/img299/9159/dsc004803bs.jpg God is a DJ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Πολλη φαση εχει.... ομως που ειναι το adoption center ?? θελω ενα Jetsam κ μου λεει οτι ειναι out of stock κ να παω στο adoption center αλλα δεν βρισκω που ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts