Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.εχει η κοπελα μου αυτο το κινητο και θελει επειδη θα αλλαξει συσκευη σε λιγο καιρο να μεταφερουμε τα παιχνιδια της στην καινουρια συσκευη.πως μπορει να γινει αυτο? ξερει κανεις?ευχαριστω πολυ

Να μεταφέρει εννοείς να έχει πάλι περασμένα τα επίπεδα που έχει περάσει και τώρα προφανώς. Αλλιώς αν εννοείς απλά να ξανά έχει μέσα ότι εφαρμογές-παιχνιδια είχε μπορείς από τις ρυθμίσεις- >δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και τσεκάρεις την επιλογή δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας των δεδομένων μου και την αυτόματη επαναφορά. Κα όταν κάνει είσοδο με το ίδιο mail στην νέα συσκευή θα την ρωτήσει τι θέλει να επαναφέρει.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στον giannisSma για τις πολύτιμες συμβουλές του.Τις ακολούθησα βήμα προς βήμα, καθότι άσχετος με το αντικείμενο, και το κινητό τώρα τρέχει!!! Να ευχαριστήσω και το φόρουμ και όλα τα παιδιά που μοιράζονται ακούραστα και με υπομονή τις γνώσεις τους και δεν πλουτίζουν κάποιοι επιτήδειοι εις βάρος μας (ζήταγαν 90 ευρώ για 7,32 λεπτά δουλειάς +τις μπαρούφες που μου "πούλησαν").

Να είστε καλά και καλή χρονιά!!!

Zak81 δεν το γνωρίζω και πολύ το θέμα. Ελάχιστα παιχνίδια έχω παίξει στο κινητό και για το candy crash που έπαιζα για να μη χάσω τα επίπεδα το είχα συνδέσει με το facebook οπότε και για τώρα κάτι αντίστοιχο φαντάζομαι.

apostoloskam τίποτα φίλε να είσαι καλά και αν χρειαστείς κάτι άλλο και μπορώ-μπορουμε να βοηθήσουμε εδώ είμαστε! Όσο για τα λεφτά που ζητάνε, έχει πάει κινητό στο Γερμανό (καλά θα μου πεις λογικό εκεί να ζητήσουν αρκετά) αλλά για μια επαναφορά ρυθμίσεων ήθελαν 115€ για δουλειά τριών λεπτών!

Καλησπέρα, έφαγα αρκετές ώρες για να διαβάσω όλα όσα έχουν γραφτεί έφτασα ως τη σελίδα 100 , δεν μπόρεσα παρακάτω οπότε να με συγχωρέσετε αν η απάντηση έχει ήδη δοθεί. Έχω πάρει το συγκεκριμένο κινητό, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο κάνει καλά τη δουλεια του και έχω πρόσβαση σε όλα όσα χρησιμοποιώ καθημερινά όπως ( viber, facebook, instagram, skype κ.ο.κ ).

Τώρα τελευταία εκτός ότι κλείνει κάποιες φορές μόνο του χωρίς να ξέρω τον λόγο και κολλάει ελάχιστα, το πιο σοβαρό θέμα που έχει είναι ότι η δόνηση μία δουλεύει μία όχι, είναι σαν να εξασθενεί σαν να κλατάρει πριν προλάβει να σταματήσει ο ήχος της από κάποιο μήνυμα η κλήση.

Σκέφτομαι να το πάω για φτιάξιμο στον Κωτσόβολο όπου και το είχα πάρει όμως με όσα διάβασα φοβάμαι μήπως μου δώσουν άλλο από την '' ελαττωματική παρτίδα με τα ηχεία '', τι να κάνω ; Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα ;

Verakii αν η συσκευή δεν έχει πειραχτεί καθόλου και είσαι εντός εγγύησης τότε πάρε την απόδειξη αγοράς και πάνε μια βόλτα στον κωτσοβολο και κανε μια ερώτηση τι μπορείς να κάνεις. Αν όλα λειτουργούν σωστά και έχεις θέμα σε αυτό μόνο τότε πιθανό να τα έχει παίξει ο vibrator.

Σκέφτομαι να το πάω για φτιάξιμο στον Κωτσόβολο όπου και το είχα πάρει όμως με όσα διάβασα φοβάμαι μήπως μου δώσουν άλλο από την '' ελαττωματική παρτίδα με τα ηχεία '', τι να κάνω ; Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα ;

Εφόσον πέρασε η περίοδος DOA δεν πρόκειται να στο αλλάξουν με κάποιο άλλο.

Εάν είσαι εντός εγγύησης θα σου συνιστούσα να απευθυνθείς απευθείας σε κάποιο αναγνωρισμένο service της Samsung μιας και ο Κωτσόβολος με τη σειρά του εκεί θα το στείλει και θα πάρει κιόλας περισσότερο καιρό η όλη διαδικασία.

Πάρε backup προσωπικά στοιχεία, επαφές, μηνύματα κλπ γιατί σίγουρα θα σου κάνουν και επαναφορά συστήματος.

Edited by Sofos_5

Καλησπέρα παιδιά είδα τις απαντήσεις σας! Το πήγα σήμερα στο κατάστημα του Κωτσοβολου στο mall, και μου είπε ο άνθρωπος που ήταν στο service του μαγαζιού ( κάπως έτσι ), αφού το είδε ότι δεν έχει κάτι και δεν καταλαβαίνει πως το παθαίνει αυτό, επειδή μία δουλεύει κανονικά και μία φαίνεται να τα παίζει λίγο. Μου είπε αυτό που είδα στην μία απ τις 2 απαντήσεις να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να μη του το δώσω το στείλει και μου κάνουν ακριβώς το ίδιο και χάσω τσάμπα χρόνο! Το έκανα μόνη μου αφού τα πέρασα όλα στην κάρτα μνήμης, εκτός ότι πλέον το κινητό δεν κολλάει καθόλου ( ίσως να είναι και παροδικό ) το θέμα της δόνησης λύθηκε αρκετά σε σχέση με την αρχική του μορφή, αλλά ακόμα τρώει κάποια σκαλώματα, σαν 2η επιλογή μπορώ να κάνω κάτι ; ; ; ; Εκείνος μου είπε ότι αν δεν λυθεί να το ξανά πάω και θα το στείλει να το δουν εκείνοι.. εσείς τι λέτε ; Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να μου δώσουν κάποιο άλλο γιατί άκουσα ότι κάποιες παρτίδες είναι ελαττωματικές φτου φτου μη το ματιάσω το δικό μου δεν ε΄χει κανένα άλλο θέμα περά απ αυτό που έβγαλε τώρα με τη δόνηση...

Ακόμη μία ερώτηση, παίζει να φταίνε οι Θήκες ; Το λέω επειδή εκεί άρχισα να το παρατηρώ πιο έντονα όταν του φορούσα κλειστη θήκη ( όχι με κάλυψη οθόνης ) εκεί νομίζω άρχιζε να τα παίζει λίγο, όταν το αφήνω '' γυμνό '' όπως είναι και το έχω μέσα σε αρκετά μεγάλες θήκες χαλαρό δεν το πολύ κάνει..( ίσως ειναι και βλακεία αυτό που σκέφτηκα )

Verakii καλα έκανες για την επαναφορά. Το επόμενο είναι μια επανεγκατάσταση λογισμικού απο την αρχή αλλά δεν θυμάμαι αν στην επανεγκατάσταση του εργοστασιακου αλλάζει ο μετρητής που έχει και χάνεις τίποτα εγγύηση. Τώρα για την θήκη εγώ είτε με θήκη είτε χωρίς το ίδιο μου είναι δεν έχω κάποια διαφορά. Δοκίμασε να αλλάξεις και ένα μοτίβο δόνησης μήπως απλά σου φαίνεται ότι το κάνει αυτό πως κολλάει. Δεν ξέρω κάτι άλλο να σου πω!

Verakii καλα έκανες για την επαναφορά. Το επόμενο είναι μια επανεγκατάσταση λογισμικού απο την αρχή αλλά δεν θυμάμαι αν στην επανεγκατάσταση του εργοστασιακου αλλάζει ο μετρητής που έχει και χάνεις τίποτα εγγύηση. Τώρα για την θήκη εγώ είτε με θήκη είτε χωρίς το ίδιο μου είναι δεν έχω κάποια διαφορά. Δοκίμασε να αλλάξεις και ένα μοτίβο δόνησης μήπως απλά σου φαίνεται ότι το κάνει αυτό πως κολλάει. Δεν ξέρω κάτι άλλο να σου πω!

Καλησπέρα, όχι δεν φταίει το συγκεκριμένο μοτίβο δόνησης γιατί όλα αν αρχίσω να τα πατάω μία δουλεύουν μία όχι, σε οποιοδήποτε μοτίβο. Εντάξει δεν ξέρω τι άλλο να κάνω! Τώρα δείχνει πως έχει φτιάξει, χτυπάει κανονικά το κινητό από χθες στα μνμ και στις κλήσεις!

Αυτό με την επανεγκατάσταση λογισμικού τι ακριβώς είναι ;

Αφού δεν είναι το μοτίβο και δουλεύει εντάξει δες πως θα πάει και αν είναι πάνε πάλι στο κατάστημα που το πήρες. Η επανάσταση είναι ότι κατεβάζεις το official λειτουργικό που έχει περασμένο και κάνεις εγκατάσταση είτε μέσω kies(δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!) είτε με Odin κάνοντας έναρξη του κινητό σε λειτουργία download mode. Αν χρησιμοποιείς το kies τότε κανε το μέσα από αυτό. Αλλα δεν ξέρω αν μέσα από Odin στο official μετράει ο μετρητής για τις εγκαταστάσεις(flash) αν και υπάρχει τρόπος να το μηδενίσεις αλλά πρέπει να κάνεις και root και unroot και πάει αλλού η δουλειά!

Αφού δεν είναι το μοτίβο και δουλεύει εντάξει δες πως θα πάει και αν είναι πάνε πάλι στο κατάστημα που το πήρες. Η επανάσταση είναι ότι κατεβάζεις το official λειτουργικό που έχει περασμένο και κάνεις εγκατάσταση είτε μέσω kies(δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!) είτε με Odin κάνοντας έναρξη του κινητό σε λειτουργία download mode. Αν χρησιμοποιείς το kies τότε κανε το μέσα από αυτό. Αλλα δεν ξέρω αν μέσα από Odin στο official μετράει ο μετρητής για τις εγκαταστάσεις(flash) αν και υπάρχει τρόπος να το μηδενίσεις αλλά πρέπει να κάνεις και root και unroot και πάει αλλού η δουλειά!

Nαι γι αυτό το root και έτσι διάβασα τις προηγούμενς σελίδες τις προάλλες δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι αλλά απ όλα όσα διάβασα δεν θα επιχειρήσω προς το παρόν να το κάνω..!!

Θα δω πως θα πάει και αν είναι θα το ξανά πάω να δούμε τι άλλο μπορούν να κάνουν, μόνο που θα πρέπει να γίνει σύντομα τον Σεπτέμβρη λήγει η εγγύηση!

Έχεις ακόμα χρόνο μέχρι τον Σεπτέμβρη οπότε βλέπεις πως πάει και ξανά πας. Όσο για το root και τα υπόλοιπα που διάβασες και μπορεί να μην ξέρεις τι είναι ρίξε μια ματιά σε αυτό εδώ. Ίσως να μπερδευτείς περισσότερο με κάποια από αυτά ίσως και να σου λυθούν απορίες!

Κλαλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Προσπαθω να βαλω διαφορετικη εικονα τσαπεταριας στην sim 1 και διαφορετικη στην sim 2 αλλα δεν γινεται βαζει κ στις δυο το ιδιο. ξερει κανεις κατι για αυτο αν γινεται και πως γινεται;;;

Κλαλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Προσπαθω να βαλω διαφορετικη εικονα τσαπεταριας στην sim 1 και διαφορετικη στην sim 2 αλλα δεν γινεται βαζει κ στις δυο το ιδιο. ξερει κανεις κατι για αυτο αν γινεται και πως γινεται;;;

Για συλλογή χρησιμοποιώ το quickpic. Πάω στην πρώτη σιμ βάζω αυτό που θέλω φόντο μετά αλλάζω σιμ και βάζω άλλο φόντο. Δοκίμασε το.

Καλησπέρα, είναι πολύ απλό. Πας πάνω σε κάποια εικόνα που θέλειως ταπετσαρία και όταν πας να την βάλεις ως φόντο αρχικής οθονης θα σου γράψει αν την θέλεις στην σιμ 1 ή στην σιμ 2 και επιλέγεις εσυ, με τον ίδιο τρόπο βάζεις στην σιμ 2 !

Καλησπέρα, είναι πολύ απλό. Πας πάνω σε κάποια εικόνα που θέλειως ταπετσαρία και όταν πας να την βάλεις ως φόντο αρχικής οθονης θα σου γράψει αν την θέλεις στην σιμ 1 ή στην σιμ 2 και επιλέγεις εσυ, με τον ίδιο τρόπο βάζεις στην σιμ 2 !

Αυτο το εχω κανει αλλα δεν αλλαζει, βαζει το ιδιο κ στις δυο, ενω επιλεγω σε ποια sim να μπει η συγκεκριμενη φωτογραφια αυτο μου βαζει κ στην αλλη την ιδια φωτογραφια ,θελω να πω οτι προσπαθω να το κανω στο next launchrer γνωριζω οτι σε αυτο που εχει προεγκατηστημενο γινεται με το τροπο που αναφερεις.

Edited by aleka_0

Το φορτιζω και το αφηνω στην ακρη. Μετα απο δεκα περιπου ωρες, η μπαταρια ειναι στο 20-25 περιπου, χωρις να το εχω πιασει στα χερια μου. Η μεγαλυτερη καταναλωση ανηκει στην οθονη. Εχω κατεβασει τελειως την φωτεινοτητα και εχω απενεργοποιησει τον φωτισμο στα κατω κουμπια.

Εχει τυχει σε κανενα? Τι μπορω να του κανω?

Αγορασα νεα μπαταρια, αλλα το ιδιο. Ετσι το κινητο ειναι αχρηστο.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Το φορτιζω και το αφηνω στην ακρη. Μετα απο δεκα περιπου ωρες, η μπαταρια ειναι στο 20-25 περιπου, χωρις να το εχω πιασει στα χερια μου. Η μεγαλυτερη καταναλωση ανηκει στην οθονη. Εχω κατεβασει τελειως την φωτεινοτητα και εχω απενεργοποιησει τον φωτισμο στα κατω κουμπια.

Εχει τυχει σε κανενα? Τι μπορω να του κανω?

Αγορασα νεα μπαταρια, αλλα το ιδιο. Ετσι το κινητο ειναι αχρηστο.

Η μεγαλύτερη κατανάλωση πως είναι στην οθόνη χωρίς να το έχεις ακουμπήσει? Κοίταξε καλύτερα και τα υπόλοιπα που λέει ότι τρώνε μπαταρία και κυρίως πρόσεξε το λειτουργικό σύστημα android. Αυτό κάνει το τρελό drain πολλές φορές!

Factory reset και εγκατάσταση μετά μόνο των απολύτως απαραίτητων εφαρμογών.

Το καλύτερο είναι ένα flash από την αρχή αν και αυτό που λες σαν πρώτο βήμα θα βοηθήσει σίγουρα!

Flash του εργοστασιακού λογισμικού δεν έχει καμία απολύτως διαφορά. Θα είχε νόημα αν με κάποιο τρόπο είχε καταστραφεί κάποιο κομμάτι του λειτουργικού. Στο συγκεκριμένο το θέμα είναι είναι πως είναι τόσο κακή η υλοποίηση του Android που όταν το φορτώσεις με λίγα παραπάνω εκτός των βασικών κολλάει απίστευτα,με τις ανάλογες συνέπειες και στην κατανάλωση. Αν φυσικά δεν έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Επαναφορα εκανα. Δεν εχει καμμια επιπλεον εφαρμογη. Και ναι, δειχνει την μεγαλυτερη καταναλωση στην οθονη, χωρις να το ανοιγω καθολου.

Σκεφτομαι να προσπαθησω την εγκατασταση αγγλικου ρεκοβερυ, να το ρουταρω και στην συνεχεια να βρω μια καλη ρομ.

Ειναι ομως δουλειες που με τρομαζουν αλλα απο την αλλη, κριμα να το πεταξω. Δεν εχει ουτε ειχε ποτε αλλο προβλημα.

Αν καποιος εχει επιχειρησει κατι παρομοιο ριχνει χερι βοηθειας.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο προγραμματακι που να μπορουμε να ρυθμιζουμε κατα την εκκινηση της συσκευής μας τι θα ανοίγει κ τι οχι? Τελευταία, έχω την εντύπωση πως το κινητό μου, βέβαια το χω κ δυο χρόνια, καθυστερεί ν ανοίξει κάποιες εφαρμογές. Μήπως φταίει η λίγη ραμ που του χει μείνει? 80ΜΒ..

επισης θα ηθελα κάποιες εφαρμογές να τις περάσω στη καρτα μνήμης.. γίνεται αυτό? ευχαριστώ!

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)