CmP Δημοσιεύτηκε June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 4, 2004 Στο παλιό μου PC έχω 2 σκληρους δίσκους αλλά θέλώ να βάλω και 3. Πως μπορώ να το κάνω άυτό????? Παράθεση Motherboard: P4 C800 Deluxe CPU: P4 2.80Ghz RAM: 1024Mb Hard Disk: SATA MAXTOR 80Gb x2 Video Card: ATI Radeon 9600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Αν έχεις και 2 CD-ROM/CD-RW τότε πιάνεις και τις 4 θέσεις. Αν όχι, τον βάζεις απλά. Αν είσαι γεμάτος, ή βγάζεις τον ένα απο τους παλιούς και περνάς τα δεδομένα του στον καινούργιο, ή αν θες και τους 3 επάνω, βάζεις μια κάρτα IDE controller σε PCI, και τον συνδέεις εκεί. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CmP Δημ. June 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Thanks...Α και κάτι ακόμα.Η κάρτα PCI πόσες υποδοχές IDE Controller έχει? Παράθεση Motherboard: P4 C800 Deluxe CPU: P4 2.80Ghz RAM: 1024Mb Hard Disk: SATA MAXTOR 80Gb x2 Video Card: ATI Radeon 9600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Η καρτα PCI-IDE θα σου δώσει ακόμη άλλες 4 θέσεις IDE (η SATA αν βάλεις κάρτα SATA!) Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Na protimiseis SATA! Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts