Jump to content

Loox 420- το πρώτο review

kplr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.pdagold.com/articles/detail.asp?a=152

Το πρώτο review..

Με μια ανάγνωση που έκανα ανακάλυψα ότι η FSC έκανε πάλι την κλασική πατατο-πατέντα της..

Σε παγκόσμια πρωτοτυπία θεώρησε περιττη τη λειτουργία να ορίζεις διαφορετικό backlight σε battery και power και κατάργησε αυτήν την ιδιότητα..Μία ρύθμιση για backlight!!

Επίσης έχω την εντύπωση - υποψία, ότι ούσα περήφανη για τον απίθανο μετρητή μπαταρίας του 610 (που τα μετράει 10-10) έχει βάλει τον ίδιο μετρητή και στο 420.. Για αυτό δεν είμαι σίγουρος, αλλά η καμπύλη του Battery Monitor (απόλυτη συμμετρικότητα) μου δείχνει κάτι τέτοιο..

Μπαταρία επίσης όχι κάτι ιδιαίτερο..

Κατά τα άλλα εμφάνιση, μέγθος, βάρος και design φαίνονται πολύ καλά!

Δεν είναι καθόλου άσχημο σε δυνατότητες και βάρος/διαστάσεις. Αν η τιμή είναι καλή θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Στο review που παραθέτει ο κουπουλουρου τα πάει πολύ καλά... είναι κρίμα να παραθέτεις μονάχα τα αρνητικά στοιχεία. :eek:

Conclusion

LOOX 400 series is the third generation of Pocket PC from FSC and the company's experience is apparent. The device is not only powerful but also looks nice. Besides standard features such as large memory and brilliant display, the higher model offers also luxurious communication options, excellent sound, as well as small size and good battery life as compared to its predecessor. Although there are things to improve or compromise on (some users will certainly miss a CF slot), the price tag makes one change critical tone to whisper about a few possible enhancements that could make this LOOX absolutely perfect. For all Pocket PC users I hope that FSC will maintain the course and that we will see more such qualitative and performance leaps in the future. :: The final rating is 93%

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard ( 4 Ιούν. 2004 , 02:25)

Δεν είναι καθόλου άσχημο σε δυνατότητες και βάρος/διαστάσεις. Αν η τιμή είναι καλή θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Στο review που παραθέτει ο κουπουλουρου τα πάει πολύ καλά... είναι κρίμα να παραθέτεις μονάχα τα αρνητικά στοιχεία. :eek:

Μάλλον έχεις ξεχάσει τα ελληνικά..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr ( 4 Ιούν. 2004 , 02:25)

Επειδή ξέρω τα Loox από πρώτο χέρι και όχι από διαβασμένα reviews μπορώ να ξεχωρίσω μερικά σημεία από το review τα οποία και τονίζω.

Κατά τα άλλα τα χαρακτηριστικά του τα διαβάζεις και μόνος σου..

@ Alexkass : Τιμή δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα..

Όσο για τα bench φαντάζομαι σύντομα που θα πάρει και το firstloox ένα review unit θα κάνει και τα απαραίτητα bench

Έχει και στο review όμως στο τέλος..

Απλά να τονίσω κάτι από το review που ίσως δείχνει κάτι και στους κατόχους Loox 610 (σίγουρα δείχνει κάτι)

Let's start with an important notice - LOOX 420 will not ship with Windows Mobile 2003 Second Edition for the time being. That does not mean that users will have to do without it for good. An upgrade is planned for the end of this summer when it should be available for download from the FSC website for free

Θεωρώ απίθανο να βγάλουν upgrade για το Loox 420 και όχι για το 610 που είναι το high end μοντέλο τους..

Άργα αλλά με συνέπεια κινείται πάλι προς τη σωστή κατεύθυνση η FSC (μάλλον).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr ( 4 Ιούν. 2004 , 07:21)

Μάλλον έχεις ξεχάσει τα ελληνικά..

Επειδή ξέρω τα Loox από πρώτο χέρι και όχι από διαβασμένα reviews μπορώ να ξεχωρίσω μερικά σημεία από το review τα οποία και τονίζω.

Κατά τα άλλα τα χαρακτηριστικά του τα διαβάζεις και μόνος σου..

Χμμ, όλα τα λες εκτός από δυνατότητες. Λες και το 400άρι είναι μια όμορφη γκόμενα αλλά στόκος. Μπορεί να είχες LOOX, αλλά μάλλον ποτέ δεν τα εκτίμησες. Τέσπα, το 93% που δίνει ο reviewer (τον εμπιστεύομαι λιγουλάκι περισσότερο από σένα, απ'τη στιγμή που δε φαίνεσαι αντικειμενικός) μου κάνει.

Άλλα δε θα σου πω γιατί θέλω να σεβαστώ ότι είμαι banned.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 4 Ιούν. 2004 , 12:48)

ti trela ine na vgalun to loox 400 me 2003 non-SE??? :eek:

Δεν είναι και τόσο μεγάλη η ανάγκη για μη-VGA PPC.

Εμπιστέψου όποιον θέλεις..Σε ρώτησε κανένας ποιον εμπιστεύεσαι όμως;;

(μήπως έχει περάσει από το μυαλό σου ποτέ πως τα reviews , ιδίως αυτά που γίνονται πριν κυκλοφορήσει ακόμα το μοντέλο μπορεί να είναι λίγο στημένα ή λίγο πιο ευνοϊκά απ'όσο πρέπει;; -- γιατί άραγε;;) )

Εγώ αναφέρθηκα σε μερικά θετικά και σε μερικά αρνητικά από το review που έκανε το παλικάρι.. Όπως τα έκρινα εγώ..

Αλλά εσύ μάλλον μη έχοντας τι να κάνεις και χωρίς καν να διαβάσεις τι έγραψα κάνεις Post λέγοντας ότι μεροληπτώ αρνητικά υπερ των Loox (των οποίων είμαι υπέρμαχος)

Το post σου

To post μου (που πιθανόν δε διάβασες)

πέρα από τις αρνητικές παρατηρήσεις μου

Όσο για τα Loox γενικά απλά πληροφοριακά να σου πω ότι

Δεν κατασκευάζονται από τη FSC και

τα 3 μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής είναι και τα 3 από διαφορετικό κατασκευαστή .. Δηλαδή το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο.

PS Τέλος, από την παρουσία σου εδώ στο forum πιστεύω ότι αν έκανα post του στυλ "Καταπληκτικό το νέο Loox με τρομερά χαρακτηριστικά , εσύ αμέσως θα έλεγες ότι κρίνω θετικά το Loox ενώ είναι μάπα.."

Τέλοσπαντων , δε θα γίνω ψυχίατρος για να βρω λύση στο πρόβλημα σου, αλλά πρέπει να το κοιτάξεις..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr ( 4 Ιούν. 2004 , 17:53)

To post μου (που πιθανόν δε διάβασες)

πέρα από τις αρνητικές παρατηρήσεις μου

Και μάλλον εσύ δεν διάβασες το σχόλιό μου περί στόκου γκόμενας...

Ουσιαστικά το σχόλιό σου μου λέει "έχει ένα σωρό προβλήματα αλλά εντάξει μωρέ, είναι γλυκούλι..." Αν δεν έμπαινα μέσα να διαβάσω το review (έστω και προκατηλλημένος ως κατευθυνόμενο όπως σωστά λες) θα νόμιζα ότι πρόκειται για βαλούτα. Άρα ναι, πιστεύω ότι τα σχόλιά σου ήταν παραπλανητικά.

Όσο για τα Loox γενικά απλά πληροφοριακά να σου πω ότι

Δεν κατασκευάζονται από τη FSC και

τα 3 μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής είναι και τα 3 από διαφορετικό κατασκευαστή .. Δηλαδή το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο.

Κανένα πρόβλημα, ποτέ δεν είπα το αντίθετο. Ουσιαστικά εσύ τώρα μόλις αναίρεσες το επιχείρημά σου "είχα κάποτε LOOX και ξέρω". ;)

PS Τέλος, από την παρουσία σου εδώ στο forum πιστεύω ότι αν έκανα post του στυλ "Καταπληκτικό το νέο Loox με τρομερά χαρακτηριστικά , εσύ αμέσως θα έλεγες ότι κρίνω θετικά το Loox ενώ είναι μάπα.."

Τέλοσπαντων , δε θα γίνω ψυχίατρος για να βρω λύση στο πρόβλημα σου, αλλά πρέπει να το κοιτάξεις..

Όχι. Θες να με δοκιμάσεις;

Κάνε ένα τέτοιο thread. Εμπρός μη φοβάσαι... δεν θα χαλάσεις τη δομή του forum μην ανησυχείς. :rolleyes: