mariel19 Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 ηρθε χτες ο λογαριασμος και οι αναλυτικες χρεώσεις... και μετά απο 11 φορές νίκης (ναι ναι!!!!) θα πληρώσω μόνο 0,70 λεπτα!!!! ναι ειναι γεγονός!!!! μόνο ,70 λεπτά στην κοτε γι'αυτό το μήνα!!!!! (βέβαια μεταξύ μας τώρα..η κοτε αυτό τον διαγωνισμό θα έπρεπε να τον κρατησει αιώνια...χι χι χι!μπας κ δουμε κ μεις μια άσπρη μερα) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 εμένα πριν 2 λογαριασμούς μου είχε έρθει - 5,4 !χτες πάλι κέρδισα 30 ε . Σύνολο 120 ε έχοντας παίξει καμιά 30αρια :rolleyes: :cool: :cool: :cool: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf123 Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 καλημερα...μηπως ξερει καποιος να μου πει αν τα κερδισμενα πιστωνονται ακριβως σε μια βδομαδα απο τοτε που κερδισες ή σε λιγοτερο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaf123 (31 Αύγ. 2004 , 09:12) καλημερα...μηπως ξερει καποιος να μου πει αν τα κερδισμενα πιστωνονται ακριβως σε μια βδομαδα απο τοτε που κερδισες ή σε λιγοτερο???? Κοιτα,εγω που εχω κοσμοκαρτα, μου πιστώνονταν ή την επομενη μερα η το αργοτερο σε 4 μερες.Αν έχεις συμβόλαιο σου αφαιρουνται από τον επομενο λογαριασμο. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 kalh mas epituxia gia to spiti :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Ναι , εαν το κερδίσω θα σας το πω ... Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Τελικα δεν ήμουν εγώ ο τυχαιρός αλλά η ΑΝΝΑ ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΥ ... Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 τι εγώ καρδισα??? ααα να χαθουνε ειχα δωσει ψευτικα στοιχεια. τώρα τι θα κανω?? :p Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts