Jump to content

Πρόβλημα με εξαφάνιση γραμμάτων!

Leon_CP3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Από χθες το απόγευμα παρατηρώ στο PC μία παράξενη δυσλειτουργία. Στα καλά του καθουμένου τα γράμματα όλων των εικονιδίων αλλά και των εφαρμογών όταν εισέρχεσαι σε αυτές εξαφανίζονται! Αρχικά πίστεψα ότι ήταν κάποιο τυχαίο κόλλημα του υπολογιστή,όμως επαναλήφθηκε μετά από όλες τις επανεκκινήσεις χθες βράδυ. Σήμερα ξανά τα ίδια και μάλιστα με μεγαλύτερη συχνότητα καθώς δε προλαβαίνω να ανοίξω για πάνω απο 10 λεπτά το PC και να σου πάλι.Μάλιστα όταν συμβεί αυτό και προσπαθήσω να μπω σε εφαρμογή που δεν είναι ήδη ανοιχτή μου εμφανίζεται και η ένδειξη "Δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι στο σύστημα για να ολοκληρωθεί η υπηρεσία που ζητήθηκε"..

Έχει τύχει σε άλλον; Καμιά ιδέα του τι φταίει ή πώς αντιμετωπίζεται; Windows XP το λειτουργικό.

📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra

Ναι και για malware,spyware κ.λπ., φαίνονται όλα καλά από εκεί. Έχουν δεθεί τα χέρια μου,δε μπορώ να κάνω τίποτα πλέον,γίνεται συνέχεια...

📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra

Ποίο είναι το error code που σου εμφανίζει μαζί με το μήνυμα.

Για το SP3 να μην ρωτήσω, λογικά το έχεις περάσει στο σύστημα σου.

Ναι είναι περασμένο.

Code δε μου έβγαζε (!) αλλά με ένα γκουγκλάρισμα έχω βρει ότι αυτό το σφάλμα υπάγεται στο 1450...

Όμως έχουν εμφανιστεί και άλλα σφάλματα πατώντας πάνω σε εφαρμογές από χθες όπως:

"Η τάδε.exe δεν είναι έγκυρη εφαρμογή Win32" και "...το στοιχείο τάδε.exe στο οποίο παραπέμπει η συντόμευση έχει αλλάξει ή μετακινηθεί με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί σωστά η συντόμευση" ...

Εγώ θα δοκίμαζα να κάνω σταθερού μεγέθους την εικονική μνήμη των windows με τιμή 3000ΜΒ. Μια επανεκκίνηση και θα δείξει.

Εαν δεν γίνει κάτι θα δοκίμαζα εγκατάσταση του net framework πάλι με όλες τις ενημερώσεις .

Εαν και πάλι δεν γίνει κάτι δοκίμασε να τρέξεις το dxdiag

Edited by George_Kont

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Φίλε triavas δοκίμασα και restore καθως και επιδιόρθωση σφαλμάτων από τον σκληρό μπας και,αλλά πάλι τα ίδια...

George θα δοκιμάσω κι αυτά που λες.Για να δούμε.

Ευχαριστώ παίδες όπως και να 'χει για τις απαντήσεις.

Σε windows XP μπορείς αν θες να τρέξεις και την εντολή "sfc /scannow" μέσα από cmd. Θα πρέπει να έχεις όμως το cd που έκανες την εγκατάσταση του λειτουργικού. Αυτή η εντολή παίζει μόνο με cd/dvd.

Θα σκανάρει το λειτουργικό σου για να βρει αν υπάρχουν πειραγμένα αρχεία συστήματος και θα τα διορθώνει.

Καλησπέρα παιδια.Εδω και μια βδομαδα,αραια και που ο υπολογιστης που κάνει κατι παρόμοιο.Windows xp και γω με sp3.Κολλάει ξαφνικά,γίνεται πιο αργός και από το θάνατο και οπουδήποτε και αν περασω το ποντίκι τα εικονίδια σβήνονται.Είτε στην επιφάνεια εργασίας,είτε στον browser,είτε μέσα σε ανοιχτό πρόγραμμα.Λες και το ποντίκι είναι σφουγγάρι σε μαυροπίνακα ένα πράγμα.Μου το χει κάνει 3,4 φορές.Συνήθως μετά από μια επανεκκίνηση διορθώνεται,αλλά κάτι σίγουρα δε πάει καλά.Έχω κάνει scan για υιούς και malware και φαινονται όλα κομπλέ.Μετά από 2 επαναφορές συστήματος,το pc δουλεψε καλά για 2,3 μέρες αλλά μετά μου το ξαναέκανε.Η μόνη μεγάλη αλλαγή που του έκανα το τελευταίο καιρό είναι η ενημέρωση για τη καινούρια έκδοση του avast antivirus, καθώς και εγκατάσταση του chrome(τον οποίο μετά από 1 μέρα έβγαλα όταν μου το ξανάκανε,φοβούμενος μη τυχόν υπάρχει κάνα πρόβλημα συμβατότητας με τον firefox).Δεν είμαι και ο πιο σχετικός αλλά φοβάμαι μη τυχόν και είναι οι τελευταίες αναλαμπές του σκληρού μου.Επίσης,σκέφτηκα μήπως έχει να κάνει με υψηλές θερμοκρασίες λόγω ζέστης,καθώς τις περισσότερες φορές,μου το έκανε μετά από συνεχόμενες ώρες λειτουργίας.Καμιά ιδέα του τι μπορεί να φταίει?
Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Καταρχάς αφού ευχαριστήσω τον φίλο triavas και πάλι για την απάντηση, να σου απαντήσω φίλε Στέλιο ότι μάλλον πάθαμε το ίδιο ακριβώς (δεν αισθάνομαι πλέον μόνος τουλάχιστον :P),αυτό με το "σφουγγάρι" που αναφέρεις είναι χαρακτηριστικό.Εγώ μετά την απεγκατάσταση όλων των frameworks (είχαν ξεμείνει στον υπολογιστή τα 2,3,4...) δεν έχω ξαναδεί το πρόβλημα εδώ και 2 μέρες αλλά με φοβίζει τώρα το ότι λες πως κι εσένα δεν είχε εμφανιστεί για λίγες μέρες και μετά το ξαναέκανε... Πάντως έτσι ακριβώς έκανε και στο δικό μου όπως λες άρα κάτι παίζει γενικώς με κάποιο πρόγραμμα ή εφαρμογή,δε μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός η ίδια περίοδος εμφάνισης του σφάλματος. Ο Chrome δε νομίζω πως έχει καμία σχέση,τον λειτουργώ πολύ καιρό παράλληλα με Μοζίλα, ΑΛΛΑ: Για το Άβαστ που λες,θυμάμαι σίγουρα πως όταν έκανα μία νέα ενημέρωση που μου έβγαλε,και μετά πήγα να σκανάρω,εκεί ήταν που εμφανίστηκε το πρόβλημα πρώτη φορά,την προηγούμενη Κυριακή... Άρα μήπως κάτι παίζει κι εκεί; Πάντως όπως προείπα,για την ώρα μετά το διώξιμο όλων των frameworks το PC λειτουργεί ομαλά.

Leon,και μένα 2,3 μέρες τώρα δεν το χει κάνει.Τείνω και γώ να πιστέψω ότι εχει σχέση με το avast γιατί μέσα σε 5 μέρες έβγαλαν καινούρια major αναβάθμιση του προγράμματος(αν δεις το ιστορικό τους,αναβάθμιζαν μια φορά κάθε 2 μήνες περίπου και τώρα έβγαλαν 2 σε 5 μέρες.Ίσως κάτι να είδαν.Εγώ παντως την κατέβασα χθες.)Αν θες να με βοηθησεις λιγο με τα frameworks για να τα βγαλω και γω,διοτι δεν είμαι και ο πιο σχετικός και δε ξερω πως ακριβως γινεται
Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Leon,και μένα 2,3 μέρες τώρα δεν το χει κάνει.Τείνω και γώ να πιστέψω ότι εχει σχέση με το avast γιατί μέσα σε 5 μέρες έβγαλαν καινούρια major αναβάθμιση του προγράμματος(αν δεις το ιστορικό τους,αναβάθμιζαν μια φορά κάθε 2 μήνες περίπου και τώρα έβγαλαν 2 σε 5 μέρες.Ίσως κάτι να είδαν.Εγώ παντως την κατέβασα χθες.)Αν θες να με βοηθησεις λιγο με τα frameworks για να τα βγαλω και γω,διοτι δεν είμαι και ο πιο σχετικός και δε ξερω πως ακριβως γινεται

Nαι,τώρα που το λες,έκανα κι εγώ αυτή την αναβάθμιση πριν 2 μέρες -όταν έπαψαν και οι "ενοχλήσεις"- οπότε ίσως δεν είναι τα frameworks που βοήθησαν αλλά αυτή ακριβώς η αναβάθμιση.

Τώρα βέβαια αν θέλεις ακόμη να αφαιρέσεις το framework (ούτως ή άλλως γίνονται συχνά-πυκνά ενοχλητικά, όμως επειδή χρειάζονται για πολλές εφαρμογές και όλο και κάπου θα το βρεις μπροστά σου μπορείς π.χ. να βρεις μόνο την τελευταία έκδοση να εγκαταστήσεις και να ψάξεις αν έχεις και προηγούμενες μέσα όπως εγώ ώστε να τις αφαιρέσεις) από εδώ κατεβάζεις αυτό το πολύ απλό προγραμματάκι που μέσα σε ένα λεπτό τα έχει καθαρίσει.