nikoskon Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 (edited) Μόλις φλάσαρα την τελευταία CM10 nightly. Όλα καλά, εκτός: A.Όσα gapps για JB δοκίμασα μου τα κάνει abort. Υπάρχει τρόπος να τα φλασάρω; Δοκίμασα install και από internal και από external SD. Ούτε καν Google Play δεν έχει τώρα. B. Στο Settings/About phone/Status/My phone number εμφανίζει τον +30694xxxxxxx. Είναι ο ένας αριθμός μου που χρησιμοποιούσα αλλά τώρα δεν το έχω στο Galaxy S. Χωρίς κάρτα SIM στο Galaxy S, το πεδίο αυτό είναι κενό. Αν τοποθετηθεί οποιαδήποτε κάρτα SIM, εμφανίζεται πάντα ο συγκεκριμένος αριθμός. Πώς μπορώ να επεξεργαστώ το πεδίο My phone number; edit: To B το βρήκα. Dialer/Settings/Additional settings/My phone number edit #2: Πάει και το Α. Κατέβαινε συνεχώς corrupted το zip. Έλεος. Edited November 24, 2012 by nikoskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Έχουν βγάλει κάποιες εφαρμογές όπως οι επαφές, μηνύματα, play store που είναι αντεστραμμένα τα χρώματα. Δηλαδή αντί για άσπρα είναι μαύρα. (το θέμα τους δηλαδή) Το άλλο δε ξέρω πως μπορείς να το δεις, αλλά αν ψάξεις στο play store για themes cm10 θα βρεις θέματα που μπορεί να αλλάζουν και την εφαρμογή των μηνυμάτων, αλλά αλλάζουν και όλο το κινητό :p Ναι κάτι έχω παρατηρήσει με τα θέματα...όταν λες αλλάζουν όλο το κινητό εννοείς ας πούμε τα εικονίδια; Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Ναι κάτι έχω παρατηρήσει με τα θέματα...όταν λες αλλάζουν όλο το κινητό εννοείς ας πούμε τα εικονίδια; Ναι. Ορίστε ένα παράδειγμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Ναι. Ορίστε ένα παράδειγμα :p Πολύ καλό:) Μ' αρέσει... Να ρωτήσω κάτι σχετικό, είχα βάλει το handcent sms και είχε κάποια ωραία θέματα από μόνο του, αλλά έτρωγε πολυ μπαταρία και το έβγαλα, το gosms είναι παρόμοιο; Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Εγώ GoSMS χρησιμοποιώ, το handcet ούτε καν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Έχει θέματα και το go sms και δεν έχω παρατηρήσει να τρώει επιπλέον μπαταρία. Δε μπορώ βασικά να καταλάβω γιατί σου έτρωγε μπαταρία η εφαρμογή για τα μηνύματα :confused: μου φαίνεται περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Εγώ GoSMS χρησιμοποιώ, το handcet ούτε καν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Έχει θέματα και το go sms και δεν έχω παρατηρήσει να τρώει επιπλέον μπαταρία. Δε μπορώ βασικά να καταλάβω γιατί σου έτρωγε μπαταρία η εφαρμογή για τα μηνύματα :confused: μου φαίνεται περίεργο Ίσως γιατί το είχα βάλει να μου εμφανίζεται το μήνυμα στην οθόνη (σαν γρήγορη απάντηση)...Πάντως έδειχνε 6% ότι συνέβαλε στην κατανάλωση της μπαταρίας... Και επίσης το 1ο sms είχε 160 χαρακτήρες για να γράψεις και το 2ο έπεφτε στα 140... Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Ίσως γιατί το είχα βάλει να μου εμφανίζεται το μήνυμα στην οθόνη (σαν γρήγορη απάντηση)...Πάντως έδειχνε 6% ότι συνέβαλε στην κατανάλωση της μπαταρίας... Και επίσης το 1ο sms είχε 160 χαρακτήρες για να γράψεις και το 2ο έπεφτε στα 140... ρε φιλε 6% δεν ειναι τιποτα... :lol: :lol: Λογικο ειναι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) Ναι. Ορίστε ένα παράδειγμα :p Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να μας πεις ποιο theme είναι... :cool: Edit: Άκυρο το βρήκα. Το Cobalt είναι... Edited November 26, 2012 by chrisdela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 ρε φιλε 6% δεν ειναι τιποτα... :lol: :lol: Λογικο ειναι Σίγουρα είναι λογικό γιατί σε οποιαδήποτε έκδοση λογισμικού έχω μέχρι τώρα ποτέ δεν είχε εμφανιστεί στην κατανάλωση μπαταρίας η εφαρμογή των μηνυμάτων, έστω και για 1%... Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να μας πεις ποιο theme είναι... :cool: Edit: Άκυρο το βρήκα. Το Cobalt είναι... Ναι, κι εγώ δεν το ήξερα αλλα το ανέφερε καποιος χτες προχτες και το έψαξα και το βρήκα :p Σίγουρα είναι λογικό γιατί σε οποιαδήποτε έκδοση λογισμικού έχω μέχρι τώρα ποτέ δεν είχε εμφανιστεί στην κατανάλωση μπαταρίας η εφαρμογή των μηνυμάτων, έστω και για 1%... Ε εντάξει τσάμπα είναι το go sms μπορείς να δοκιμάσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να μας πεις ποιο theme είναι... :cool: Edit: Άκυρο το βρήκα. Το Cobalt είναι... Να ρωτήσω κάτι, αυτό λειτουργεί κανονικά και με SlimBean; Ε εντάξει τσάμπα είναι το go sms μπορείς να δοκιμάσεις :) Ναι λογικά θα το δοκιμάσω Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Να ρωτήσω κάτι, αυτό λειτουργεί κανονικά και με SlimBean; Στην slimbean 3.0 το εχω εγω, οπως κι αλλα θεματα. Ολα μια χαρα προς το παρον. Παντως στην slimbeam 3 παρατηρησα χαμηλο frame rate σε live wallpapers. Δε ξερω που μπορει να οφειλεται, αλλα φαινονται να σερνονται... Και μιλαω για αυτα που εχει η ρομ μεσα που αν θυμαμαι καλα παλαιοτερα ετρεχαν νερακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδιά μπορώ να αλλάξω appearance στο dock; έχω το nova launcher... είδα οτι γίνεται στο launcher pro... Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδιά μπορώ να αλλάξω appearance στο dock; έχω το nova launcher... είδα οτι γίνεται στο launcher pro... Τι ακριβώς θέλεις να αλλάξεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Έφτιαξα μια εικόνα (skin) και θα ήθελα να την περάσω στο dock σαν background image... Κάτι σαν κι αυτό Edited November 27, 2012 by bthebest Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Έφτιαξα μια εικόνα (skin) και θα ήθελα να την περάσω στο dock σαν background image... Κάτι σαν κι αυτό Έχω την αίσθηση ότι ο nova δεν υποστηρίζει dock backgrounds.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Έχω την αίσθηση ότι ο nova δεν υποστηρίζει dock backgrounds.. Ναι και εγώ της ίδιας άποψης είμαι, το ψάχνω κάμποσες ώρες αλλά δεν το βρήκα πουθενά... Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Μπορώ να αναβαθμίσω το samsung galaxy s i 9000? Έχω την version 2.3.3 Αν υπάρχει τρόπος μεταφέρτε με στο link για να προσπαθήσω να το κάνω και άν το κάνω θα μπορώ να μπαίνω να στο play store? Και κάτι τελευταίο θα μπορώ να του κάνω και root για να μπαίνω τσάμπα στο market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Τσάμπα στο play store μπαίνεις έτσι και αλλιώς. Για να το αναβαθμίσεις πήγαινε στους οδηγούς και θα βρεις ότι ζητάς και αναλυτικότατες οδηγίες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Που μπορώ να βρώ τους οδηγούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Οδηγοί για το Samsung Galaxy S Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Σε ευχαριστω πολύ φίλε μου εγώ ποιον οδηγό θα μου πρότεινες να περάσω στο κινητό? Και τι σημαίνει αυτό το CyanogenMod? Συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Σε ευχαριστω πολύ φίλε μου εγώ ποιον οδηγό θα μου πρότεινες να περάσω στο κινητό? Και τι σημαίνει αυτό το CyanogenMod? Συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν ξέρω! Αυτό είναι μια custom rom, αυτό πρακτικά σημαίνει το τελευταιο διαθέσιμο λογισμικό για το κινητό μας. Το έχουν φτιάξει developers και υπάρχουν διάφορες εκδόσεις. Αν δεις τους οδηγούς που σου πρότειναν και τα παιδιά θα καταλάβεις πολύ περισσότερα Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 εδώ ο οδηγός (οδηγίες) για να βάλεις τη ρομ CyanogenMod 10 που είναι μια "πειραγμένη" έκδοση του Android 4.1.2 για να παίζει στο κινητό μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Αν περάσω το 4.1.2 γίνεται ταυτόχρονα και root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts