Jump to content

[Εφαρμογή] Num Lock Calculator 2,1+ (themes,graphing)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια πρώτη ματια στο πρώτο μου application για android free και χωρις adds.Είναι ενα calculator (προφανως -.-) με κυρια χαρακτηριστικα :

-Κουμπια οπως στο num lock του πληκτρολογίου pc

-διαφορα θέματα (δειτε εικόνες)

-Επιστημονικο calc κανωντας swipe (%,ln,log κτλπ.)

-Γραφικές παραστάσεις (με την achartengine)

Tώρα διορθώνω καποια τελευταία bugs και σε λίγες μερες θα το ανεβάσω στο google play.Οταν ανέβει θα προσθέσω link και βιντεακι με παρουσιαση.

Edited by loki_7251

Ανεβηκε το app στο Google Play κατεβαστε και αν θελετε αφηστε review!!

https://play.google.com/store/apps/details?id=diolatzis.apps.numlockcalc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRpb2xhdHppcy5hcHBzLm51bWxvY2tjYWxjIl0

Μου άρεσε πολύ. Να πω την αλήθεια μου άρεσε μ'ονο το iphone theme. Και η εμφάνιση μετράει.

Αν έβαζες μερικά themes όμορφα σαν αυτό ,θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο.

Ισως και ένα πιο όμορφο icon για την εφαρμογή. Μετράει η πρώτη εντύπωση, όπως και το να έχεις κάτι όμορφο στην home screen σου.

Φιλικά.

5 αστέρια από μένα.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Ευχαριστω για τις προτασεις σου φιλε...Γενικα ποιο θεμα ειναι ωραίο ειναι λιγο υποκειμενικο αλλα ισως να προσθεσω περισσοτερα θεματα στο μελλον που να ειναι πιο προσεγμενα.. Χαιρομαι που σου αρεσε !!! Αμα εχεις καποια προταση σχετικα με καποιο theme θα χαρω να την ακούσω!!