loki_7251 Δημοσιεύτηκε June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 29, 2012 (edited) Μια πρώτη ματια στο πρώτο μου application για android free και χωρις adds.Είναι ενα calculator (προφανως -.-) με κυρια χαρακτηριστικα : -Κουμπια οπως στο num lock του πληκτρολογίου pc -διαφορα θέματα (δειτε εικόνες) -Επιστημονικο calc κανωντας swipe (%,ln,log κτλπ.) -Γραφικές παραστάσεις (με την achartengine) Tώρα διορθώνω καποια τελευταία bugs και σε λίγες μερες θα το ανεβάσω στο google play.Οταν ανέβει θα προσθέσω link και βιντεακι με παρουσιαση. Edited June 29, 2012 by loki_7251 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loki_7251 Δημ. June 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Ανεβηκε το app στο Google Play κατεβαστε και αν θελετε αφηστε review!! https://play.google.com/store/apps/details?id=diolatzis.apps.numlockcalc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRpb2xhdHppcy5hcHBzLm51bWxvY2tjYWxjIl0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 (edited) Μου άρεσε πολύ. Να πω την αλήθεια μου άρεσε μ'ονο το iphone theme. Και η εμφάνιση μετράει. Αν έβαζες μερικά themes όμορφα σαν αυτό ,θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Ισως και ένα πιο όμορφο icon για την εφαρμογή. Μετράει η πρώτη εντύπωση, όπως και το να έχεις κάτι όμορφο στην home screen σου. Φιλικά. 5 αστέρια από μένα. Edited July 8, 2012 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loki_7251 Δημ. July 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ευχαριστω για τις προτασεις σου φιλε...Γενικα ποιο θεμα ειναι ωραίο ειναι λιγο υποκειμενικο αλλα ισως να προσθεσω περισσοτερα θεματα στο μελλον που να ειναι πιο προσεγμενα.. Χαιρομαι που σου αρεσε !!! Αμα εχεις καποια προταση σχετικα με καποιο theme θα χαρω να την ακούσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts