giorgosss189 Δημοσιεύτηκε June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2012 Καλησπερα, εχω ενα hp pavilion dv6500 και χθες επεσε ενα βαρυ αντικημενο στο λαπτοπ ενω ηταν ανοιχτο με αποτεσμα να σβησει τελειος και να μην ξανα ανοιξει ποτε. Ρευμα δινει το τροφοδοτικο αλλα κατω αριστερα το λαμπακι τροφοδοσιας δεν ανοιγει. Παταω το κουμπι και τιποτα. Παιζει να καηκε η μητρικη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Παιζει φιλος αλλα οχι απαραιτητα απο το βαρος που επεσε. Με μπαταρια δεν ανοιγει καθολου? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Για αρχη βγαλε τη μπαταρια και δωσε τροφοδοσια κατευθειαν απο το ρευμα να δεις πως συμπεριφερεται. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosss189 Δημ. June 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Ουτε με τροφοδοσια ανοιγει ουτε και με μπαταρια... Περιμενω το βραδυ να μου φερει ενας φιλος τον μετριτη τασης να δω αν πηγαινει ρευμα στην μητρικη και απο εκει μετα στο κουμπι. απλα δεν ξερω σε ποια σημεια να το κοιταξω. Υπαρχει καποιος τροπος για παρακαμψη του κουμπιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
regged Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Ουτε με τροφοδοσια ανοιγει ουτε και με μπαταρια... Περιμενω το βραδυ να μου φερει ενας φιλος τον μετριτη τασης να δω αν πηγαινει ρευμα στην μητρικη και απο εκει μετα στο κουμπι. απλα δεν ξερω σε ποια σημεια να το κοιταξω. Υπαρχει καποιος τροπος για παρακαμψη του κουμπιου? Κοίτα πρώτα αν δίνει ρεύμα. Να το παρακάμψεις δεν ξέρω, δύσκολο το κόβω αν δεν έχεις γνώσεις. Παράθεση regged - always Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts