nikoskat Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Έχω εδώ κι ένα μήνα το κινητάκι και το συνδέω στον υπολογιστή με το phone data suite. Προσπαθώ να περάσω κάποια βιντεάκια που έχω αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δέχεται μόνο μέχρι 128kb. Γνωρίζει κάποιος κάτι????????? Με το καλώδιο και τα προγράμματα της Nokia μήπως μπορεί να κατεβάσει και μεγαλύτερα?????? εχει οριο δυστυχως τα 128kb στα αρχεια που δεχεται, σε ολα, οποτε δε γινεται τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Πάντως είναι παράξενο γιατί από τη μία έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει αρχεία βίντεο 50 δευτερολέπτων (200 και... Kb) και από την άλλη σε φρενάρει στο φόρτωμα στα 128. Κουράγιο σε δύο μήνες έχω επιδότηση και θα έρθει η αλλαγή του! Ατςςςςςςς!!! Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 αυτο δεν ηταν επισημασμενο;; ή κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Ητανε αλλα λογω μικρης κινησης (τελευταιο post τον Ιουνιο) αποφασισαμε να το ξε-επισημανουμε. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikos147 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 XRONIA POLLA! exo kalodio dku-2 k thelo na sundeso me to pc ena nokia 3220 to opoio xrhsimopoiei kalodio dku-5.tha exo apotelesma?? mporei na dimiourghthei kapoio problhma?? eyxaristw!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 παιδια πολεμαω εδω και μερικες μερες να μπω στο ιντερνετ με ενα nokia 3220 με το opera mini! δε μπενει με τιποτα! θελω να μπω και στο msn με το eMSN και ουτε αυτο μπενει. οταν ομως κανω χρηση του browser του κινητου, τοτε μπενει κανονικα μεσο gprs! δοκιμασα να αλλαξω τις ρυθμισεις οπως τις εχει στο site η tim αλλα τιποτα. εκανα και αυτοματες ρυθμισεις και παλι τιποτα.... μηπως η nokia δεν αφηνει τις java εφαρμογες να κανουν χρηση του gprs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivie Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 καλησπέρα παιδια..έχωεδώ κι ενα χρόνο το κινητό μου αυτο του θεματος..μου βγάζει πρόβλημα..εδώ και κανα2 μερες , κλεινει στο άσχετο ενώ εχει μονάδες μποαταρία , και μετά δεν φορτιζει ενώ το αφήνω με τις ώρες , ουτε ανοίγει...τι έπαθε βρέ παιδια;; το κινητό το δέυτερο με ιδιο φορτιστή πριζα κλπ φορτίζει μια χαρά!!!!! τι να κάνω;; αρχίσε το βιολί ύστερα απο κάτι τηλεφωνήματα υποπτα ...:? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 ανακαλυψα σε ενα συρταρι ενα ξεχασμενο 3220. εβαλα τη sim ανοιξε και ειχε κανονικα σημα. ομως μετα χαθηκε το σημα. επανερχεται για δευτερολεπτα και μετα δεν εχει σημα. η δοκιμη εγινε με πολλες καρτες σιμ. τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Α ρεεε αναμνησεις..... και αυτο το τηλεφωνο το αγορασα μαζι με τον πατερα μου απο τον τοτε Γερμανο εδω στην Κυπρο-Παφος οπως επισης και το Nokia 3200 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts