fmayakos Δημοσιεύτηκε May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2004 Ξέρει κανείς σας; Εκτός από το Astor Piazzola - Liber tango που είναι υπέροχο! Thanx εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αχ! Ωραίο topic! Η αδυναμία μου τα tangos! :) Υπάρχουν πολλά κλασικά tangos που έχουν εκτελεστεί από διάφορυς. Δοκίμασε να βρεις τα παρακάτω γι αρχή: Carlos Gardel - La Paloma Carlos Gardel - Por Una Cabeza El Choclo - A Media Luz Sexteto Mayor - Canaro En Paris Raul Monti - La Cumparsita Tino Rossi - Tango Bleu El Choclo - Del Tango De Buenos Aires Βρες και το 'Tango Flamenco' του Armik. Δεν είναι καθαρό tango (έχει και στοιχεία από flamenco, όπως λέει και ο τίτλος του) αλλά νομίζω πως θα το λατρέψεις αφού σου κίνησε το ενδιαφέρον αυτή η μουσική! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmayakos Δημ. May 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (31 Μάι. 2004 , 00:33) Αχ! Ωραίο topic! Η αδυναμία μου τα tangos! :) Τότε να τα πούμε καμιά μέρα, να χορέψουμε κι ένα! ;) Thanx anyway! :D (δεν θα βρω μία κατηγορία τραγουδιών που να μην ξέρει;;; :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (30 Μάι. 2004 , 22:33) Βρες και το 'Tango Flamenco' του Armik. Δεν είναι καθαρό tango (έχει και στοιχεία από flamenco, Armic..... Tι θυμίζεις μου τώρα, "Gypsy Flame", "Isla de Sol" música de la pasión... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Aν βρεις το τραγουδι ... ΝΟ TENGO TANGO - MR. TEA ... θα το λατρεψεις πιστευω.Ειναι υπεροχο.Σου το εγγυωμαι!! ΚΟΡΚΟΛΕΪΚΟ... Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Pigene sto site tou compavt disc club kai vres ti sillogi me tango. Ekei ehei samples.;) Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmayakos Δημ. June 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Pigene sto site tou compavt disc club kai vres ti sillogi me tango. Ekei ehei samples.;) σωστός.... ;) thanx aggelopas & thanx barchetta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Ρε παιδια,να σας ρωτησω, το El Tango De Roxanne στην εκτελεση απο το Moulin Rouge ,δεν θεωρειται τανγκο?Ναι ξερω ,το λεει ο τιτλος,αλλα επειδη δεν το αναφερατε,και ειναι απο τα αγαπημενα μου τραγουδια γενικως,απορω :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (30 Οκτ. 2004 , 22:53) Ρε παιδια,να σας ρωτησω, το El Tango De Roxanne στην εκτελεση απο το Moulin Rouge ,δεν θεωρειται τανγκο?Ναι ξερω ,το λεει ο τιτλος,αλλα επειδη δεν το αναφερατε,και ειναι απο τα αγαπημενα μου τραγουδια γενικως,απορω :) Φυσικά και θεωρείται και είναι υπέροχο κομμάτι! :) Ξέρεις πόσα tangos δεν έχουμε αναφέρει; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Σ'ευχαριστω Cristina,μου ελυσες την απορια :happy: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Den akouw tetoia mousikh alla epeidh kanw xoro eixa xorepsei to tango apo thn tainia Arwma Gunaikas : Por Una Cabeza [Tango from Scent of a Woman] - The Tango Project . Mh se ksenerwsei h arxh tou meta mpanei to kalo! Apisteuto kommati trust me! Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Δε μου λέτε...Θυμάστε το κλείσε τα μάτια στο mega?Είχε ένα επεισόδιο στο οποίο ο παπακαλιάτης με μια κοπελιά χορεψαν Tango αλλά απο πίσω έπαιζε ένα υπέροχο κομμάτι εκείνο ξέρει κανείς πως λέγεται???? Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ragezer ( 8 Νοέ. 2004 , 17:01) Δε μου λέτε...Θυμάστε το κλείσε τα μάτια στο mega?Είχε ένα επεισόδιο στο οποίο ο παπακαλιάτης με μια κοπελιά χορεψαν Tango αλλά απο πίσω έπαιζε ένα υπέροχο κομμάτι εκείνο ξέρει κανείς πως λέγεται???? Αν και δεν είναι το κατάλληλο topic για αναζητήσεις τραγουδιών κι έχει αναφερθεί αρκετές φορές... 'Zbigniew Preisner - Tango' :) Και είναι πράγματι υπέροχο όπως ό,τι έχει γράψει ο εκπληκτικός Zbigniew Preisner. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Ρε παιδια πως λεγεται το κομματι που επαιζε στην λιστα του sidler;Επισης αυτο επαιζε και στα αληθινα ψεματα.Τανγκο φυσικα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys ( 8 Νοέ. 2004 , 18:44) Ρε παιδια πως λεγεται το κομματι που επαιζε στην λιστα του sidler;Επισης αυτο επαιζε και στα αληθινα ψεματα.Τανγκο φυσικα :D Por Una Cabeza - The Tango Project . Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbo1 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Πολύ ωραία tango είναι: canta pajarito se dice de mi el castigo καθώς και πολλά από τα προαναφερόμενα.. Για κλασσικό tango μπορείτε να βρείτε πολύ υλικό στο todotango -www.todotango.com-. (Αν η αναφορά του site θεωρείται διαφήμιση παρακαλείται καποιος moderator να το σβήσει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbo1 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Δε μου λέτε...Θυμάστε το κλείσε τα μάτια στο mega?Είχε ένα επεισόδιο στο οποίο ο παπακαλιάτης με μια κοπελιά χορεψαν Tango αλλά απο πίσω έπαιζε ένα υπέροχο κομμάτι εκείνο ξέρει κανείς πως λέγεται???? Αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο κομμάτι ακούγεται και στην λευκή ταινία του Krzysztof Kieslowski.:p:p Απίστευτο κομμάτι... Επίσης ωραίο tango είναι και το Ta ostatnia niedziela. Είναι πολωνικής προέλευσης και έχει επίσης ακουστεί στην ταινία που προανέφερα, καθώς και στην ταινία "Burnt by the Sun" του Nikita Mikhailov. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotter7 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 παιδιά καλησπέρα..ειμαι νεος στο forum και θελω βοηθεια..ψαχνς ενα ισπανικο γρηγορο τραγουδακι που παιζεται το πρωι στο sport-fm αλλα και στο παιχνιδι που διαφημιζει σημερα το ΣΚΑΙ (ΡΕΑΛ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ)!!το επαιξαν χθες ο φωτης και η μαρια στην εκπομπη τους...βοηθηστε με!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts