gkr41 Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 ebox.gr λέμε. Μηδενικό spam, 10mb attachment, 15mb quota (αν δεν κάνω λάθος) Μόναδικό μειονέκτημα η μη ύπαρξη δικού του smtp server, όπως είπε ο Bayern7. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest cos Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 yahoo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest cos Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Υπάρχει και το spymac (http://www.spymac.com) που ξέχασα να το αναφέρω. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει: 1GB e-mail account, 250 MB of space to upload pictures, 100 MB of webspace external access to email i.e., through Outlook, Mozilla, Thunderbird Νομίζω αξίζει τον κόπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Όντος καταπληκτικό είναι. Σου δίνει πολλά πραγματα και όλα free :eek: Mπράβο :happy: :happy: Αλλά ξέρει κάποιος τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο outlook για να τα διαβάζω απο εκεί? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest cos Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Σύμφωνα με το forum τους, oi ΡΟΡ και SMTP διευθύνσεις είναι "mail.spymac.com". Παραθέτω και το thread παρακάτω για περισσότερες λεπτομέριες: http://www.spymac.com/forums/showthread.php?threadid=81120&goto=lastpost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (30 Μάι. 2004 , 20:38) δες το freemail.gr , εαν θυμαμαι καλα δινει ΚΑΙ pop3 access αρα μπορεις ανετα να το διαχειριζεσαι απο το outlook express ;) The Best! :cool: είχε κάτι μικροπροβλήματα αλλά τώρα είναι ok. Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cos ( 1 Ιούν. 2004 , 12:39) Σύμφωνα με το forum τους, oi ΡΟΡ και SMTP διευθύνσεις είναι "mail.spymac.com". Παραθέτω και το thread παρακάτω για περισσότερες λεπτομέριες: http://www.spymac.com/forums/showthread.php?threadid=81120&goto=lastpost Thanks το βρήκα :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake ( 1 Ιούν. 2004 , 01:10) POP3: pop.freemail.gr SMTP: mail.freemail.gr Thanks william blake :D Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalokat Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 vre pedia ti exei pathei to freemail kai den grafei kenourgia meli edw kai poses meres? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. http://www.texnokosmos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αναβαθμίζεται.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 παιδια μηπως υπαρχει POP3 και για το @mail.gr? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Μπορώ να ελέγξω τα email μου μέσω των προγραμμάτων email όπως τα Outlook Express, Eudora κλπ.; Ποιά είναι τα POP και SMTP settings για το Mail.gr; Μπορείτε να ελέγχετε το λογαριασμό σας στο Mail.gr μέσω προγραμμάτων email όπως τα Outlook Express, Eudora κλπ. MONO αν είστε μέλος Mail.gr PRO 30 . Για πληροφορίες εγγραφής στο Mail.gr PRO 30 πατήστε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Γιατί να το κάνω...αφού από άλλους παρέχεται δωρεάν..? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 A) 1) ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SPYMAC: α)ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ. β)ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ. γ)ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 6600 ΤΑ ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ. :p 2)ΕΧΕΙ SPAM? :cry: 3)ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ VODAFONE. :whistle: B) TA IΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ FREEMAIL ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Αν μπορείς μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι πολύ κουραστικό και είναι σαν να φωνάζεις. Όσο για τις ερωτήσεις σου για το spymac, υποθέτω ότι στο site θα υπάρχουν πληροφορίες. Τις χρεώσεις της Vodafone μπορείς να τις δεις στην σχετική σελίδα. Έχε υπόψη σου ότι πρέπει να έχεις συμβόλαιο για να έχεις internet over gprs. Aπ'όσο ξέρω το freemail κάνει κάποια αναβάθμιση. Αν δεν έχουν ανακοινώσει στο site τους πότε θα τελειώσουν οι σχετικές εργασίες τότε δε νομίζω ότι θα ξέρεις κανείς πότε θα λειτουργήσει κανονικά και πάλι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Το μαμημένο το 6600 με cosmote μου βγάζει λαθος του τύπου: Διαδίκτυο: δεν βρεθηκε διακομιστης. δοκιμαζω να μπω στο spymac και εχω βαλει σαν διακομιστη εξερχομενων και εισερχομενων μηνυματων το mail.spymac.com. sorry για το σχετικα οff-toppic αλλα ο mcde με εχει βαλει στο ματι. :p τη μια μου εκλεισε θεμα και την αλλη μου εκανε εντονεσ συστασεις. :cry: ετσι εγω ο καημενος γραφω στα στα θεματα των αλλων και με μικρα ελληνικα :cry: ! ασ μου πει τουλαχιστον καποιοσ τι να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts