Jump to content

myPhone Meeting ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ωρα 8.00μμ-8.30μμ

Hunter
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρακληση...Οποιος εχει κανενα μπλουζακι περισσευουμενο απο προηγουμενα meeting θα ηθελα να μου φερει ενα!!!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

• Απαντήσεις 176
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος takissam ( 7 Ιούλ. 2004 , 12:38)

Κατοπιν συννενοησης με τον vampyre το meeting κανονιστηκε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ωρα 8.00μμ-8.30μμ

Το μερος....Η καφετερια που βρισκεται ακριβως διπλα απο την ΟΣΤΡΙΑ (στα αριστερα) που ειναι μεσα στην παραλια!!(στον ΑΛΙΜΟ )

Υπαρχει πολυ μεγαλο parking (ειναι το ιδιο με την Οστρια) καθως επισης η προσβαση ειναι πανευκολη μιας και εκεινη την περιοδο θα εχουν αρχισει τα πρωτα δρομολογια του ΤΡΑΜ!

Εκει μπορουμε να εχουμε απο αναψυκτικα,καφεδες κλπ μεχρι ποτα και φαγητο.. :p

Οδηγιες: μολις φτασετε στην Οστρια προχωρατε προς τα αριστερα.Εκει θα δειτε πολλες ομπρελες μεγαλες και τετοια. Εκει θα ειμαστε και θα σας περιμενουμε :D Οσο πιο πολλοι ειμαστε τοσο καλυτερα μιας και δεν υπαρχει προβλημα με το χωρο και τα τραπεζια!

Αντε να βλεπω κινητικοτητα και συμμετοχες...

p.s. οτιδηποτε θελετε μου λετε...

Για όσους βαριούνται να διαβάσουν την 1η σελίδα :p :p

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Aντε να περασει η ωρα να κατηφορησουμε προς Αλιμο! Μαζι μου θα ερθει και η Maggie_25, ολοκαινουργιο μελος, και κοπελα μου!!!! Για να μην νοιωθει μονη της το kakiasmeno..... :P

αντε και στο επομενο παιδια , ωραια ηταν , βγηκαν και φωτο , και μετα απο την σχετικη επεξεργασια απο καποιον θα ανεβουν , ουτε που θυμαμαι ποσα ατομα ηρθαν αλλα καμια 15 με 20 το πολυ ημασταν , να καλωσορισω και τα δυο νεα μελη που ηρθαν , καλα ποστ να εχετε :)

takissam , μπραβο ρε φιλε για το μερος ηταν παρα πολυ ωραια .

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Καλα περασαμε! Xασατε οσοι δεν ηρθατε! Καλη κουβεντουλα, μουσικη και ολα αυτα κυριολεκτικα πανω στην αμμο! Μεχρι πυρσους ειχαν αναψει!

Πολλα credits στον Τακη για την επιλογη του cafe! Ευγε νεε μου! :)

Ήταν όμορφα....Καλή κουβεντούλα, πλάκες και αρκετή τεχνολογία.....όπως πάντα βέβαια!!!! Το μέρος συνηγορούσε άλλωστε στο να δημιουργηθεί ένα πολύ όμορφο κλίμα ανάμεσά μας.... :)

Αν εξαιρέσεις τα στανταρ άτομα καθώς και αρκετά νέα τα οποία τιμούν με την παρουσία τους τις συγκεντρώσεις μας, σημειώνονται αρκετές διαρροές από άτομα παλαιότερα μηδενός εξαιρεμένου, δικαιολογημένα ή όχι ... ;) ;) (το διπλό smiley είναι δηλωτικό και αποκρυπτογραφικό....)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (19 Ιούλ. 2004 , 00:12)

Καλα περασαμε! Xασατε οσοι δεν ηρθατε! Καλη κουβεντουλα, μουσικη και ολα αυτα κυριολεκτικα πανω στην αμμο! Μεχρι πυρσους ειχαν αναψει!

Πολλα credits στον Τακη για την επιλογη του cafe! Ευγε νεε μου! :)

Ναι ήταν πολύ καλά :) Χαλαρωτικά.

nikkosnet η maggie έτοιμη ;) :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Πραγματικά περάσαμε πολύ όμορφα και χαλαρωτικά! ;)

Χαλαρωτικά??? :rolleyes:

Αν εξαιρέσεις κάποιες θηλυκές παρουσίες στην παραλία... :rolleyes:

Έτσι δεν είναι Nikos_s3??? :p :lol:

Ωραια περασαμε!! Καινουργιες γνωριμιες (μιας και τα περισσοτερα παιδια τα γνωριζα πρωτη φορα σε προσωπικο επιπεδο) και πολυ ενδιαφερουσες αποψεις!! Αντε και στο επομενο ακομα καλυτερα!!Χαιρομαι που σας αρεσε το μερος... :up:

@Nikos_s3 σε περιμενει το τηλ απο "δαμάλι μπαργούμαν"....χεχεχε :lol: :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

η διπλή ανάφορά στο όνομά μου σχετικά με την δαμαλομπαργούμαν μόνο τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί...:o :p

το τηλεφωνο παντως υπαρχει :p
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (19 Ιούλ. 2004 , 06:57)

η διπλή ανάφορά στο όνομά μου σχετικά με την δαμαλομπαργούμαν μόνο τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί...:o :p

Δε μου λες ρε..στο μπαρ μεσα ειχε και "μπαρα" ;) :p ?

NO ROTOR-NO MOTOR!!!

MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!!

MAZDA RX7-FD3S

Δυστυχώς όπως είπα και στον rigasnic και το ανέφερε δεν μπόρεσα να έρθω. :( Είχα πάει Καλαμάτα στην ξαδέρφη μου που είναι εκεί φοιτήτρια και θα γύριζα παρασκευή βράδυ. Αλλά μετά όταν πήγα μου είπαν ότι θα γυρνάγαμε ξημερώματα προς σήμερα. Ήθελα πολύ να έρθω. Ποιοι ήσασταν?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos (19 Ιούλ. 2004 , 08:28)

Δε μου λες ρε..στο μπαρ μεσα ειχε και "μπαρα" ;) :p ?

όχι...μόνο το δαμάλι ήταν... :cool:

και εννοείται ότι μέσα στην εβδομάδα θα ξαναπάω για τα διαδικαστικά.. :o

και εγω τι να πω που η ωρα ειχε παει 15:00 και ειπα να φυγω απο την σαλαμινα και μπαμ επιασε παλι φωτια και ετσι εκατσα μεχρι το βραδυ μπας και την σβησουνε και δεν μπορεσα να ερθω :( :(

Όσο για τις φωτογραφίες που τις έχω εγώ θα ανέβουν αρκετά σύντομα, καθώς ακόμα δεν έχω πάει σπίτι για να τις ανεβάσω... :o

Λίγη υπομονή λοιπόν.... :)

ΥΓ. Δεν αναφέρω τίποτα για το meeting αφού με κάλυψαν οι προηγούμενοι... Δε μπορώ όμως να μη δώσω τα συγχαρητήριά μου στον takissam για την επιλογή του μέρους (λόγω μπαργούμαν και 2 υπάρξεων που κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια.... αααχχχχ!!! ;)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seventh_heaven (19 Ιούλ. 2004 , 13:50)

Δε μπορώ όμως να μη δώσω τα συγχαρητήριά μου στον takissam για την επιλογή του μέρους (λόγω μπαργούμαν και 2 υπάρξεων που κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια.... αααχχχχ!!! ;)

:up: :innocent: :o

έεεεεετσιιι...πολύ καλή δουλειά ο takissam.. :cool:

p.s : την δική μου την ''καλή'' :p την φωτογραφία μην την ανεβάσεις...όποιος θέλει επί πληρωμή το συζητάμε... :p

ακούς Ντέννις..?? :rolleyes: άντε για να μην σας κάνω μήνυση... :cool: (σιγά το καλτσόν... :p )

και μιας και το θυμήθηκα καταγγέλω και δημόσια τον R.I.P που έφερε μαζί του έναν φίλο του , ο οποίος μου λέρωσε το πίσω κάθισμα (κοινώς χέστηκε)....:p όχι τίποτα άλλο...το είχα και φρεσκοπλυμένο..:p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (19 Ιούλ. 2004 , 14:13)

p.s : την δική μου την ''καλή '' :p την φωτογραφία μην την ανεβάσεις...όποιος θέλει επί πληρωμή το συζητάμε... :p

:D Χα την εχω και την διακινω ελευθερα στο συμπαν....

Υγ. Περασαμε πραγματικα παρα πολυ καλα και συγχαιρω απο βαθους καρδιας απαντες οσους παρεβρεθησαν στη συναντηση αυτη που ειχε τα παντα εκτος απο μαγιω και πλατς πλουτς... ελπιζω η επομενη φορα να ειναι πιο βρεγμενη και χαβαλετζιδικη... διοτι ο μοδερατορ Βροκολακας αποκαλεσε καποιους εξ υμων καταδικους κτλ κτλ *να μην επεκταθω και το κανω εκθεση... * Btw εψαξα στο λεξικο του εγκριτου συναδελφου και αξιολογοτατου λογιου Μπαμπινιωτη και στο λημμα Δαμαλα δεν βρηκα τη λεξη στρινγκ επισυναπτωμενη... γιατι αραγε? :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (19 Ιούλ. 2004 , 15:14)

* Btw εψαξα στο λεξικο του εγκριτου συναδελφου και αξιολογοτατου λογιου Μπαμπινιωτη και στο λημμα Δαμαλα δεν βρηκα τη λεξη στρινγκ επισυναπτωμενη... γιατι αραγε? :whistle:

Xμμμ... :rolleyes:

Μάλλον ο συνάδελφος Μπαμπινιώτης δεν έχει πάει (τελευταία) στο εν λόγω μαγαζί, μιας και νομίζω ότι η λέξη "Δαμάλα" ταυτίζεται με το επίμαχο κορμί του μπαρ! :p :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...