aggelopas Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Εγω μαλλον δεν θα ερθω.:( Απο τις 15 αρχιζει η δουλεια στις εγκαταστασεις. Αντε,για εσας δουλευω! Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 και εγώ δεν με βλέπω να έρχομαι... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Κρίμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Εγώ φεύγω αύριο πρωί για 7 μέρες,τώρα εξαρτάται αν θα γυρίσω την επόμενη Κυριακή,θα προσπαθήσω να παρεβρεθώ και γω για πρώτη φορά σε meeting,ελπίζω να τα καταφέρω.. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 tha mai k egw ekei erxomai ellada kshmerwmata 18 einai k konta sto spiti mou.teleio.peripou posoi tha maste?mas xwraei to magazi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος takissam ( 9 Ιούλ. 2004 , 14:11) Λοιπον....Ας αρχισουμε με τα δρομολογια των λεωφοριων! Η σταση που ειναι κοντα το μαγαζακι ειναι η 2=η Καλαμακιου . Η προσβαση εκει γινεται απο τα εξης λεωφορια : - Β2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΓ.ΚΟΣΜΑΣ(Μέσω ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ) αν ερχεστε απο το κεντρο. Οριστε και λινκ EDIT : Α2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΒΟΥΛΑ(Μέσω Λ.ΑΜΦΙΘΕΑΣ) απο Αθηνα με τελευταιο δρομολογιο για επιστροφη 12.00 (και κατι..) :D λινκ - Α1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΒΟΥΛΑ,Β1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ αν ερχεστε απο Πειραια. ΣΗΜΕΙΩΣΗ μπορειτε να παρετε τα παραπανω δρομολογια αν ερθετε με τον Ηλεκτρικο (σταση Φαληρο)!!και ενα λινκ Τωρα μολις κατεβειτε στη σταση το μαγαζι ειναι περιπου στα 100 μετρα.. ...Ακολουθουν οδηγιες για το πως θα βρειτε ευκολα το μαγαζι... na symplhrwsw oti mporeis na pareis kai to E2 leitourgei kai sabbatokyriako to kalokairi.pros ta katw einai adeio afthn thn wra. pantws paidia kyriakh afthn thn wra opoios erxetai apo makrya na ypologisei oti peftei poly kinhsh,logw aftwn pou gyrnane apo thalassa. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Eιδικά για σένα τον τελευταίο που ποσταρες, θα έρθω, έστω και για λίγο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WaYOuT Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Leolipop (10 Ιούλ. 2004 , 02:56) Καλο θα ηταν οσοι δεν παμε με ιδιοκτητο μεσο να συνατηθουμε καπου...πολυ βολικο για οσους ξερουν και μη. Ontos kalo afto ... mias kai skeftomai pos tha ta katafero na erthw kai ego :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psaxtiris Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Γουστάρω!!!! Θα προσπαθήσω να έρθω..... (ελπίζω να καταλήξει σε beach party και να μην λακίσετε από τις 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 paidia kai afto tou aerodromiou mou fainetai kanei stash ekei.gia koitaxte to. sakis gia mena to les? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Παίδες την κάνω για Κρήτη την Τρίτη.. οπότε δε θα 'μαι εκεί. 2 bad... :o :( Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 paidia prin th synanthsh as exoume kai me kapoion mia epikoinwnia thlefwnikh as poume oxi pws tha mas kakopaei h bolta.kai na ipologisoume posoi peripou tha maste. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (11 Ιούλ. 2004 , 03:00) paidia kai afto tou aerodromiou mou fainetai kanei stash ekei.gia koitaxte to. sakis gia mena to les? Όχι, δυστυχώς δεν κάνει εκεί... Εμένα θα με εξυπηρετούσε μόνο στην επιστροφή. Για πληροφορίες σχετικές με τα δρομολόγια μπες στο http://www.oasa.gr , επέλεξε το ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ , γύρνα την γλώσσα του πληκτρολογίου στα ελληνικά και γράψε στο κουτί Αριθμός Γραμμής: την γραμμή που σε ενδιαφέρει ( π.χ. Α1, 171 κ.λ.π. ) :) EDIT Επίσης αν στο κουτί Στάση: γράψεις π.χ. την στάση 2η Καλαμακίου σου βγάζει όλα τα λεωφορεία που περνάνε από αυτήν. Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Προς τους : lewton spyros86 wayout Προτεινετε ενα μερος στο κεντρο να βρεθουμε... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Psaxtiris (11 Ιούλ. 2004 , 00:20) Γουστάρω!!!! Θα προσπαθήσω να έρθω..... (ελπίζω να καταλήξει σε beach party και να μην λακίσετε από τις 11) Αν ερθουμε με συγκοινωνια φιλε ομως τι να κανουμε;; :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 άμα είσαι με συγκοινωνία από τις 10-10.30 σε βλέπω να φεύγεις! :p http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Εγω τα ελεγα να το κανουμε πιο κοντα για εμας που μενουμε μακρια (ειμαστε αρκετοι) αλλα.... Δεν θελω ομως να το χασω :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Leolipop (11 Ιούλ. 2004 , 11:19) Εγω τα ελεγα να το κανουμε πιο κοντα για εμας που μενουμε μακρια (ειμαστε αρκετοι) αλλα.... Δεν θελω ομως να το χασω :( Φίλε μου, το μακρυά για σένα είναι κοντά για άλλους και πάλι το κοντά για σένα είναι μακρυά γιά άλλους....και στην κάθε περίπτωση υπάρχουν πολλοί...Πάντως σε όλα τα meetings δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε περισσότερα από 30 άτομα.... :whistle: Πάντα κάποιοι θα πρέπει να παιδευτούν περισσότερο για να έρθουν... :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psaxtiris Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Leolipop (11 Ιούλ. 2004 , 11:02) Αν ερθουμε με συγκοινωνια φιλε ομως τι να κανουμε;; :( δεν πιστεύω ότι όσοι διαθέτουν auto-moto δεν θα προθυμοποιηθούν να εξυπηρετήσουν άλλα άτομα.... (λέμε τώρα..... :alien: ) εν ολίγοις... βλέποντας και κάνοντας ... για όλα υπάρχουν λύσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Ποιά στάση λεοφωρείου είναι κοντά; Leolipop θα το κανονίσουμε. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Κανονικά θα έπρεπε να γινόταν ποιο νωρίς το meeting π.χ. να ξεκίναγε στις 6. Έτσι είχε γίνει σε αυτό που διοργάνωσε ο manos the greek και είμασταν μια χαρά με λεωφορεία κ.λ.π. Όσοι ερχόμαστε με λεωφορεία θα καθόμασταν και περισσότερη ώρα και δεν θα είχαμε πρόβλημα με τα λεωφορεία. Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 gia epistrofh paidia se kapoia stash pio panw pio katw pernane ta lewforeia tou aerodromiou,pou nai olo to 24wro,opote kapoioi tha mporeite na eksipiretithite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (11 Ιούλ. 2004 , 15:46) gia epistrofh paidia se kapoia stash pio panw pio katw pernane ta lewforeia tou aerodromiou,pou nai olo to 24wro,opote kapoioi tha mporeite na eksipiretithite Απ'ότι ξέρω τα λεοφωρεία του αεροδρομίου στις διάφορες στάσεις μόνο κατεβάζουν κόσμο, παίρνουν μόνο στο αεροδρόμιο. KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (11 Ιούλ. 2004 , 14:23) Πάντα κάποιοι θα πρέπει να παιδευτούν περισσότερο για να έρθουν... :rolleyes: Θα κανω τα παντα ωστε να ειμαι εκει φιλε. Ενα μικρο παραπονο το εχω αλλα ας το αφησουμε. Σωστη παντως και η επισημανση για την ωρα και Κυριακη και βραδυ; :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (11 Ιούλ. 2004 , 14:47) Ποιά στάση λεοφωρείου είναι κοντά; Ενας φιλος μου που μενει νεα Σμυρνη και πηγαινοερχεται συχνα μου ειπε οτι αν κατεβω στον σταθμο του Μετρο στον Νεο Κοσμο απ'εξω περναει ΕΝΑ και μονο λεωφορειο που παιρνει την παραλιακη και λογικα περναει και απο το σημειο που θελουμε. Ας μας πει καποιος πιο σχετικος αν ισχυει κατι τετοιο. Αν ναι τοτε μπορουμε να βρεθουμε σε οποιονδηποτε σταθμο του Μετρο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts