elteo Δημοσιεύτηκε May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 29, 2004 Σκοπεύω να αγοράσω ένα windows pda για να σερφάρω κυρίως στο ιντερνετ! 1. Ποιο μου προτείνετε..? 2. Πώς επιτυγχάνω την σύνδεση μου στο νετ..? Είμαι αρχάριος στο θέμα αυτό και η γνώμη σας υπερπολύτιμη ! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Οι λύσεις πολλές! Η πιο οικονομική είναι να πάρεις κάποιο PDA με CF slot και να πάρεις και ένα CF modem οπότε με την χρήση μιας τηλεφωνικής γραμμής να μπαίνεις στο internet. Άλλες λύσεις είναι μέσω wifi (πολλά νέα PDAs έχουν ενσωματωμένο wifi) αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλοί providers ούτε αξιόλογη κάλυψη και το κόστος είναι μεγάλο συνήθως. Επίσης μέσω bluetooth μπορείς να χρησιμοποιήσεις την σύνδεση του υπολογιστή σου ή το GPRS του κινητού σου (το δεύτερο είναι πανάκριβο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Οταν λες CF εννοείς Compact Flash (memories)..? Eχεις να μου προτείνεις κάποιο σχετικά προσιτό μοντέλο..? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (29 Μάι. 2004 , 20:37) Οταν λες CF εννοείς Compact Flash (memories)..? Eχεις να μου προτείνεις κάποιο σχετικά προσιτό μοντέλο..? Το Compact Flash εννοώ όπως σωστά είπες. Σε CF λοιπόν δεν βγαίνουν μόνο μνήμες αλλά και άλλα περιφερειακά όπως και το Socket Compact Flash 56K Modem που σου πρότεινα. Στο συγκεριμένο e-shop έχουν δώσει παραγγελείες πολλά μέλη του myphone όπως και εγώ που αγόρασα το Toshiba e800 πρόσφατα. Πάντως δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και σε μαγαζιά όπως το πλαίσιο για CF Modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Σε ευχαριστώ πολύ. Από pda τι λες..? Με βλέπω για κανα iPAQ..εγκρίνεις? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Τα iPaq είναι όντως πολύ καλές λύσεις. Νομίζω τα 2210 καλύπτουν αυτά που θες λίγο-πολύ. Βέβαια αν θες και μπορείς περίμενε λίγο γιατί είμαστε στην αναμονή για ανακοινώσεις νέων προϊόντων HP iPaq μέσα στο καλοκαίρι. Νομίζω αξίζει περισσότερο να πάρεις ένα φετινό μοντέλο με αντοχή στο χρόνο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Kι εγώ αυτό σκεφτόμουν...το 2210 ..αλλά με έβαλες σε σκέψεις τώρα..τα νέα μοντέλα τι παραπάνω θα προσφέρουν δηλαδή..? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (29 Μάι. 2004 , 20:26) Σκοπεύω να αγοράσω ένα windows pda για να σερφάρω κυρίως στο ιντερνετ! 1. Ποιο μου προτείνετε..? 2. Πώς επιτυγχάνω την σύνδεση μου στο νετ..? Είμαι αρχάριος στο θέμα αυτό και η γνώμη σας υπερπολύτιμη ! Εναλλακτικά σκέψου και κάποιο Handheld PC. Eίναι παλιά μοντέλα αλλά έχουν μεγάλη οθόνη και έχουν και ενσωματωμένο μόντεμ 56Κ. ;) Δες περισσότερα εδώ: Από προγράμματα υπάρχουν τα πάντα! :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=29842 Μπορείς να βρεις κάποιο μεταχειρισμένο σε καλή τιμή. :) Σε άλλη περίπτωση προσπάθησε να πάρεις κάποιο Pocket PC με dual memory slot, να παίρνει δηλαδή δυο ειδών μνήμες, και Secure digital και Compact Flash. Μια πολύ καλή επιλογή σε αυτήν την κατηγορία είναι το ΗΡ 2210. Έτσι θα έχεις την μια υποδοχή για μνήμη και την άλλη για περιφερειακά. Οπωσδήποτε πάντως να προσπαθήσεις να έχει υποδοχή για Compact flash, γιατί σε αυτό το φορμά βγαίνουν οι φτηνότερες μνήμες! Αν το θες μόνο για web surfing όποιο μοντέλο και να πάρεις λίγο πολύ θα σε καλύψει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (29 Μάι. 2004 , 20:23) ..αλλά με έβαλες σε σκέψεις τώρα..τα νέα μοντέλα τι παραπάνω θα προσφέρουν δηλαδή..? Το σίγουρο είναι ότι θα προσφέρουν σίγουρη υποστήριξη Windows 2003 SE. Επίσης είναι θέμα 'αντοχής στον χρόνο', δηλαδή αξίας της αγοράς σου και συγκράτησης της τιμής μεταπώλησης σε περίπτωση που θες να πάρεις κάτι καλύτερο αργότερα. Δες εδώ τι προσφέρουν, αν και θα σου συνιστούσα να μην το πάρεις τοις μετρητοίς καθότι είναι leaked rumors που μπορεί να διαφέρουν απ'τα τελικά προϊόντα. $349 - Release November '04 - Morpheus (Basic +) >> 316 MHz, 64MB/64MB, PPC2003SE, 3.5" QVGA, Bluetooth, SDIO, CFII, Cradle Αυτό φαίνεται καλό για αυτά που ζήτησες. Μη σε ανησυχεί η ημερομηνία release. Μπορεί και να βγει νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 τρομποκοπ βρήκα ένα καινούριο (μεταχειρισμένο) jornada 728 με 300 ευραίους.. Τι λες αξίζει..? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (29 Μάι. 2004 , 22:38) τρομποκοπ βρήκα ένα καινούριο (μεταχειρισμένο) jornada 728 με 300 ευραίους.. Τι λες αξίζει..? Ναι αξίζει γιατί έχει 64 ΜΒ μνήμη (και όχι 32) και ενσωματωμένο Service pack αλλά και ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία! Θα κρατάει τουλάχιστον 10ωρο... :eek: ΩΣΤΟΣΟ, αν εννοείς την γνωστή καταχώρηση στο φλιμάρκετ, όχι δεν αξίζει σε καμία περίπτωση γιατί δεν έχει τίποτα στην συσκευασία!! Και καλά το πενάκι, σου δίνω εγώ ένα που λέει ο λόγος, λείπουν όμως βασικά πράγματα.... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Γάτος είσαι! Ετσι όπως το προσφέρει...μου μυρίζει κλεμμένο.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 ipaq 2210 an thes ftino me cf card an thes mesw wifi i bt-gprs mobile: ipaq 1940, 4150, fs 610 64MB, toshiba e400+sd bt or wifi. pes mia A timi pu zitas. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Δίνω μέχρι 600 ευραίους..και καμιά 200άρα για παρελκόμενα (modems ktl).. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 pare ena 2020 pou ine kai kinito.. apla vazis mia sim kai ise online opou kai an pas.. kai xoris na exis kapio modem eksoteriko (Cf kai diafora tetia pou ida parapano) an thes skotono ego to diko mou afou den to xrisimopio.. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 pare to kalitero (ws twra ppc) toshiba e800 (550 euro @ expansys) ke ena cf modem i akoma ke bt mias ke exei pollaples sindeseis. ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (30 Μάι. 2004 , 13:57) pare to kalitero (ws twra ppc) toshiba e800 (550 euro @ expansys) ke ena cf modem i akoma ke bt mias ke exei pollaples sindeseis. ;) Nαι αλλά ο άνθρωπος είπε ότι δεν θέλει να ψωνίσει από το εξωτερικό... Επίσης, μήπως το ε800 είναι... υπερβολικό απλώς για web browsing? :whistle: Noμίζω ότι σε PPC ένα 2210 π.χ θα ήταν πολύ καλύτερη επένδυση... To έχουν και αρκετά παιδιά από το φόρουμ και θα βρει ό,τι θέλει... (όχι ότι με το ε800 δεν θα βρει... :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 ppc xwris vga ke karta brafikwn ine gia mena twra pia xamena lefta... :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Trobocop το Jornada 690 σε τι διαφέρει από το 720..? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (30 Μάι. 2004 , 15:54) Trobocop το Jornada 690 σε τι διαφέρει από το 720..? Elteo, είσαι σίγουρος ότι θες τόσο παλιό μηχάνημα; :( Οφείλω να ομολογήσω πως για τη δουλειά που το θες φτάνει, αλλά ξέρεις πως είναι αυτά... κάνεις την αγορά και αμέσως μετά ανακαλύπτεις ένα-δυο πραγματάκια που "θα ήθελες" να κάνεις και δε μπορείς και λες γιατί δεν επένδυσα λίγα παραπάνω να έχω ένα σύγχρονο PDA. Άκου μας, το 2210 είναι το top μηχάνημα αυτή τη στιγμή ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΣ, και είναι μια σίγουρη και οικονομικά αποδεκτή επένδυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Οχι φίλε μου απλά ρωτάω... Θα πάρω ή το 2210 ή το Ε800...μάλλον το δεύτερο..να το κάνω ταίρι με το Toshiba laptop μου.. Αν είναι τόσο αξιόπιστο όσο το laptop μου...τότε με κλειστά μάτια με βλέπω..για το Τοshiba E800..:p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (30 Μάι. 2004 , 16:22) Οχι φίλε μου απλά ρωτάω... Θα πάρω ή το 2210 ή το Ε800...μάλλον το δεύτερο..να το κάνω ταίρι με το Toshiba laptop μου.. Αν είναι τόσο αξιόπιστο όσο το laptop μου...τότε με κλειστά μάτια με βλέπω..για το Τοshiba E800..:p Φίλε μου, μόλις πήρες μία θέση στον παράδεισο! :cool: Χωρίς υπερβολή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το Ε800 είναι το καλύτερο PocketPC PDA που μπορούν να πάρουν τα χρήματά σου. Πρέπει να δεις παλιότερα threads πόσο το φώναζα ότι η Toshiba βγάζει κορυφαία προϊόντα. Και τα laptop της είναι τέλεια. Καταπληκτικός συνδυασμός! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Πραγματικά τα laptop είναι τα πλέον αξιόπιστα που έχω συναντήσει...μακάρι να ναι έτσι και το Ε800..:p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 ε800 με κλειστά μάτια. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Το παρήγγειλα και αδημονώ..να μου παραδοθει..:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts