agriniopk Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Παιδια καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!να την περασω την 52 ; ειναι stable? Ναι ναι σταθερή. Την έχω 2 μέρες και δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα. Ίσως λίγο αργό στο να εμφάνιση την εικόνα όταν καλείς κάποιον αλλά όχι κάτι το σοβαρό. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Μόλις πέρασα την τελευταία ρομ :) Δεν έκανα βέβαια full wipe και κράτησε όλα τα παλιά στοιχεία (όλα όλα!! :grin:) που μου άρεσε πααααααααρα πολύ :lol: Προτείνεται κάτι τέτοιο όμως ή καλύτερα να σβηστούν τα πάντα για να γραφτούν τα πάντα κατ'αρχήν; :ninja: Μήπως λέω μένουν κατάλοιπα και τελικά έγινε μισοδουλειά... Πάντως ο ρομποτέλος που περπατάει περιχαρής μετά την εγκατάσταση ήταν επικό φίτσουρ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα! Περασα και εγω την omega στο κινητο του αδερφου μου και ενω εκανα και τις δυο φορες clean install μου κανει συνεχεια παγωματα και καμια φορα reboot. Για να σιγουρευτω το κατεβασα και απο torrent και απο το αλλο Link αλλα εξακολουθει να κανει τα ιδια. Απο ταχυτητα παει μια χαρα παντως. Τι μπορει να συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Παιδες περασα την v52 και το κινητο εχασε το root.Απ'οτι καταλαβα το εχασε μετα απο εγκατασταση ενος bootanimation που εβαλα.Τι κανω τωρα? δεν το εχασε απο bootanimation γιατι πριν λιγο εβαλα και γω την 52 και το κινητο δεν ειναι root :blink: Tην ξαναπερασα με full wipe παλι απο την αρχη και παλι το ιδιο ! ειναι θεμα rom τελικα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Το αναφέρει και στις οδηγίες στο νούμερο 5 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48715378&postcount=64139%22 τι δεν πρέπει να γίνει για να μην χαθεί το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 αα :happy: ναι μπραβο , γιατι περασα ενα zipακι μεσω CMW , ισως πατησα κανα ΥΕS ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Πώς βλέπουμε αν είναι ρουταρισμένο;; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Πώς βλέπουμε αν είναι ρουταρισμένο;; :cry: Πρέπει να έχεις ένα εικονίδιο στις εφαρμογές σου, super user- SU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 ΟΚ το έχω :lol: Με το φουλ wipe που δεν έκανα έχεις γνώμη; Ίσως καλύτερα να την επαναγκαταστήσω και να το κάνω με φουλ; :cry: Επίσης, χάθηκε το κιλλ όταν πατούσα για 1 δευτερόλεπτο το αριστερό κουμπί :blink: Πώς γίνεται πλέον η δολοφονία των αψ;; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Άστο έτσι κι αν έχεις πρόβλημα κάνε full. Η δολοφονία επειδή με ενδιέφερε κι εμένα,βρήκα αυτό το θέμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2538505 που το κάνει,έχει κι αλλά καλούδια και είναι ομορφούλικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δε βαραίνουν άσκοπα το κινητό τέτοια ζιπάκια; :confused: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι απλά χάθηκε το κιλλ απ... Ή κάπου το έχουν κρύψει ή στο φινάλε δεν έκανε και τίποτε το ουσιαστικό και το αφαίρεσαν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 καλησπέρα έβαλα την 52 που βρισκονται οι επιλογεσ προγραματιστή για να ενεργοποιησω τον ελεγχο λαθων usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλημέρες και πάλι κύριοι :) Από κέρνελ τι κάνουμε; Αυτός εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517875 θα δούλευε;; Από κάτι άλλο έχουμε; :cry: ΕΔΙΤ και μια έξτρα ερώτηση... το μπακ απ του ναρδρόιδ πώς το βρίσκω για το αποθηκεύσω στον υπολογιστή;;;; Βοηθείστε τον νιούμπη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 καλησπέρα έβαλα την 52 που βρισκονται οι επιλογεσ προγραματιστή για να ενεργοποιησω τον ελεγχο λαθων usb Ρυθμίσεις-άδειες-πληροφορίες συσκευής-αριθμός κατασκευής 7 ¨χτυπήματα" πάνω του.;) Καλημέρες και πάλι κύριοι :) Από κέρνελ τι κάνουμε; Αυτός εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517875 θα δούλευε;; Από κάτι άλλο έχουμε; :cry: ΕΔΙΤ και μια έξτρα ερώτηση... το μπακ απ του ναρδρόιδ πώς το βρίσκω για το αποθηκεύσω στον υπολογιστή;;;; Βοηθείστε τον νιούμπη... Στην εξωτερική κάρτα-clockworkmod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Το μοναδικό πράγμα που βρίσκω μέσα στο cwm είναι ένα .recovery_version (38 bytes). Κι αυτό ούτε καν με το ES explorer ε... εκεί είναι ο φάκελος λευκός σαν όνειρο. Με το FX το βρίσκω. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwsifvitsos Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 γιατι μου συγχρονιζονται αυτοματες φωτογραφιες samsung galaxy s3 ασχετες απο διαφορα προγραματα σας παρακο πως τισ βγαζω και που τις διαγραφω επανερχονται παλι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 μπορουμε φιλε Ioathe να εχουμε στο Omega files ενα Mod για να εχουμε τους ηχους κλειστρου στην camera στην 52? η αν υπαρχει καπιο mod zip βαλτο μας να το κατεβασουμε !!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosPaiteris Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα...Ξερει καποιος φιλος να μου πει πως κανουμε reset στον counter μιας και το Triangle away δεν δουλευει σε Omega v52? Ευχαριστω εκ των προτερων!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Το S3 μου είναι root και θέλω να βάλω την OMEGA V52.Δεν ξανά έβαλα custom rom και έχω κάποιες απορίες. Όταν το κάνω backup και περάσω την omega μετά που θα το κάνω restore το κινητό μου θα είναι όπως πριν?με τα τηλεφωνα ,μηνύματα,προγράμματα ,video και φωτογραφίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα...Ξερει καποιος φιλος να μου πει πως κανουμε reset στον counter μιας και το Triangle away δεν δουλευει σε Omega v52? Ευχαριστω εκ των προτερων!:) Πως δεν δουλεύει. Μια χαρά δουλεύει, και σε stock και σε custom. Απλώς εννοείται ότι πρέπει να είσαι root. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosPaiteris Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Πως δεν δουλεύει. Μια χαρά δουλεύει, και σε stock και σε custom. Απλώς εννοείται ότι πρέπει να είσαι root. Ευχαριστω φιλε GUZ... δουλευει τελικα αλλα με στοκ κερνελ!! Σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω!!:):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Καλημέρες και πάλι κύριοι :) Από κέρνελ τι κάνουμε; Αυτός εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517875 θα δούλευε;; Από κάτι άλλο έχουμε; :cry: ΕΔΙΤ και μια έξτρα ερώτηση... το μπακ απ του ναρδρόιδ πώς το βρίσκω για το αποθηκεύσω στον υπολογιστή;;;; Βοηθείστε τον νιούμπη... Uuuuuuup! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Νέα έκδοση Omega v53 http://omegadroid.co/samsung-galaxy-s3-i9300/ Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosPaiteris Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Αυτα ειναι νεα...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosPaiteris Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Uuuuuuup! :lol: Καλημερααααα!!Boeffla δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts