megale Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Φιλέ μου χθες αντιμετωπισα το ίδιο προβλημα . προσπάθησα να το συνδέσω με το all share σε τηλεοραση Samsung αλλά τίποτα. Μηδένισα και το counter με triangle away αλλά τίποτα. Με χάλασε λίγο το γεγονος και δεν ξέρω τι φταίει. Έχω διαβάσει γενικά ότι υπάρχει πρόβλημα με root και all share και με χάλασε και εμένα το γεγονός αυτό με καλώδιο έχεις ακούσει αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα . πάντως κρίμα γιατί είναι ορεα φάση το έχω δει στη πράξη και μου αρεσε.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Έχω διαβάσει γενικά ότι υπάρχει πρόβλημα με root και all share και με χάλασε και εμένα το γεγονός αυτό με καλώδιο έχεις ακούσει αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα . πάντως κρίμα γιατί είναι ορεα φάση το έχω δει στη πράξη και μου αρεσε.:( Με καλώδιο δεν βρίσκω κανένα λογο γιατί να μην παιζει.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Με OMEGA ROM δεν δουλεύει το kies ? Μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζει το τηλέφωνο μου το kies 2.0 Είμαι με 42.1 ομέγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 (edited) @agriniopk , στο kies εμφανίζει το μήνυμα : Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει λογισμικού μέσω kies (μόνο σε officialυποστηρίζει) τις άλλες λειτουργίες που έχει μπορείς να τις κάνεις , εγώ την χρησιμοποίησα μόνο μια φορά για τους drivers , για μένα είναι άχρηστη εφαρμογή (πρώτο screenshot) θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει γενικά κάποιο πρόβλημα με το all share cast και custom rom εχω ( omega v42.1) . Έχω διαβάσει κάτι για μηδενισμό counter ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι πως μηδενίζετε ο counter . Σκεφτούμε να παραγκειλω το all share cast αλλά δε θέλω να πάω σε εργοστασιακή κατάσταση . Ευχαριστώ. ποτέ δεν είχα πρόβλημα με omega και allshare ( screenshot δεύτερο κ.λ.π.) πρέπει να έχεις λογαριασμό samsung account στο κινητό , να πας στην σελίδα http://allshareplay.samsung.com/ να συνδεθείς , να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου το AllSharePCSW να το εγκαταστήσεις , ...,για να συνδεθείς απ ενεργοποιείς το firewall από τον υπολογιστή σου μέχρι να συνδεθείς .......... δεν χρειάζεται να πας στο μενού , ρυθμίσεις , περισσότερες ρυθμίσεις , AllShare Cast για να δεις τις διαθέσιμες συσκευές , καμία δεν βγάζει (θα μηδενίσω το counter αν χρειασθεί να το πάω για service http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114) Edited March 5, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Ποια εκδοση της ομεγα πιστευετε οτι ειναι πιο σταθερη-γρηγορη-ελαφρια και με καλυτερη αυτονομια μπαταριας.εγω εχω την ν42 αλλα δεν ειμαι τοσο ευχαριστημενος απο μπαταρια και καποια κολληματακια. Και επειδη δεν ειχα χροβο να περασω παλαιοτερες εκδοσεις θα ηθελα τη γνωμη σας.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk6 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Καλημέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κανεις, το fast dormancy πρέπει να το έχουμε απενεργοποιημένο? Παράθεση H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 γνωριζει καποιος γιατι δεν ανανεωνονται μονες τους οι πληροφοριες του widget καιρου ? το εχω βαλει καθε μια (1) ωρα (με v43 ειμαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Καλημέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κανεις, το fast dormancy πρέπει να το έχουμε απενεργοποιημένο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3656397#post3656397 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329505 γνωριζει καποιος γιατι δεν ανανεωνονται μονες τους οι πληροφοριες του widget καιρου ? το εχω βαλει καθε μια (1) ωρα (με v43 ειμαι) δοκίμασες να σβήσεις τα δεδομένα του ? Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3656397#post3656397 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329505 δοκίμασες να σβήσεις τα δεδομένα του ? στις ρυθμισεις του widget καιρου δεν βλεπω κατι για διαγραφη δεδομενων.. πως γινεται αυτο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 στις ρυθμισεις του widget καιρου δεν βλεπω κατι για διαγραφη δεδομενων.. πως γινεται αυτο ?? Διαχειριστής εφαρμογών στο όλα Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Φοράω την omega v44.1 και παρατηρώ ότι μαυρίζει κάπως, σκουρένουν τα χρώματα της αρχικής μου οθόνης στο πάνω τμήμα της οθόνης.Γνωρίζεται που οφείλεται το πρόβλημά μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Φοράω την omega v44.1 και παρατηρώ ότι μαυρίζει κάπως, σκουρένουν τα χρώματα της αρχικής μου οθόνης στο πάνω τμήμα της οθόνης.Γνωρίζεται που οφείλεται το πρόβλημά μου; ίσως δεν κάθισε σωστά , εγώ με full wipe θα έβαζα την v44.2 που είναι καλύτερη Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Μερικές φορές χάνεται τελείως ο ήχος, (δεν δουλεύει το κουδούνισμα, το ξυπνητήρι κλπ) και χρειάζεται επανεκκίνηση. Αυτά δουλεύανε σωστά επί μήνες με ακριβώς τα ίδια προγράμματα φορτωμένα σε στοκ κατάσταση. Φοράω την v43 με τον 3.0.36 Perseus-alpha33 kernel. Είμαι σε αναζήτηση της αιτίας, μήπως κάποια εφαρμογή σαν τα smart profiles έχει κάποια ασυμβατότητα. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Μερικές φορές χάνεται τελείως ο ήχος, (δεν δουλεύει το κουδούνισμα, το ξυπνητήρι κλπ) και χρειάζεται επανεκκίνηση. Αυτά δουλεύανε σωστά επί μήνες με ακριβώς τα ίδια προγράμματα φορτωμένα σε στοκ κατάσταση. Φοράω την v43 με τον 3.0.36 Perseus-alpha33 kernel. Είμαι σε αναζήτηση της αιτίας, μήπως κάποια εφαρμογή σαν τα smart profiles έχει κάποια ασυμβατότητα. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; έπαθα ακριβώς το ίδιο.Δεν χτύπησε το ξυπνητήρι για να πάω στη δουλειά μου και έκανε απόρριψη την κλήση ξαφνιοκά χωρίς λόγο.Εγκατέστησα μια νέα έκδοση της rom και το πρόβλημα λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 ίσως δεν κάθισε σωστά , εγώ με full wipe θα έβαζα την v44.2 που είναι καλύτερη Πια ειναι η διαφορά της ν44.1 με την v44.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) απλά να πω το γνωστό , το ξυπνητήρι δεν χτυπάει όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο Πια ειναι η διαφορά της ν44.1 με την v44.2; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325764&postcount=3 καλύτερο beta firmware κ.λ.π. Edited March 7, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 To οτι ειναι Beta όμως;Δεν είναι αρνητικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) To οτι ειναι Beta όμως;Δεν είναι αρνητικό; δεν έχω προβλήματα , για full omega βάλε την 43 με omega files κ.λ.π. από 43(4.1.2) , σε 44(4.2.1) , και το αντίθετο πάντα με full wipe Edited March 7, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 απλά να πω το γνωστό , το ξυπνητήρι δεν χτυπάει όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325764&postcount=3 καλύτερο beta firmware κ.λ.π. Προφανώς. Δεν είναι Symbian.... Ανοιχτό ήταν το κινητό, έβγαλε την οθόνη που βγάζει το ξυπνητήρι, αλλά βουβά. Ενώ στις ρυθμίσεις η ένταση σε όλα ήταν στο 60-90% δεν ακουγόταν τίποτα. Ούτε ήχος κλήσης ούτε ειδοποίησης. Έχασα και δυο κλήσεις έτσι από τη γυναίκα :X:cry: Συνολικά μου συνέβει δύο φορές, ανεξάρτητες, μια με στοκ κερνελ σε v44.1 και μια με τον Perseus με την V43 To οτι ειναι Beta όμως;Δεν είναι αρνητικό; Νόμιζα ότι το παραπάνω θέμα ήταν από την v44.x αλλά τελικά δεν. Και την έβγαλα. Δεν έχει πολλά θέματα, λίγο μπαταρία μου έτρωγε παραπάνω και λείπουν κάποια πράγματα Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 ευχαριστω πολυ... δε δούλεψε τελικα με την διαγραφή δεδομένων. ... καποια αλλη ιδέα ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) το διαφανο widget που φαινεται στις αρχικες οθονες στο xda για τις ομεγα που βρισκεται? εχω την ομεγα ν40 Edited March 8, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfox Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Προφανώς. Δεν είναι Symbian.... Ανοιχτό ήταν το κινητό, έβγαλε την οθόνη που βγάζει το ξυπνητήρι, αλλά βουβά. Ενώ στις ρυθμίσεις η ένταση σε όλα ήταν στο 60-90% δεν ακουγόταν τίποτα. Ούτε ήχος κλήσης ούτε ειδοποίησης. Έχασα και δυο κλήσεις έτσι από τη γυναίκα :X:cry: Συνολικά μου συνέβει δύο φορές, ανεξάρτητες, μια με στοκ κερνελ σε v44.1 και μια με τον Perseus με την V43 Νόμιζα ότι το παραπάνω θέμα ήταν από την v44.x αλλά τελικά δεν. Και την έβγαλα. Δεν έχει πολλά θέματα, λίγο μπαταρία μου έτρωγε παραπάνω και λείπουν κάποια πράγματα Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Στα καλά καθούμενα δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης, το ξυπνητήρι, οι ειδοποιήσεις ούτε τα mp3 files παίζουν! Είχα το ίδιο θέμα και με 44.1 και με 44.2 και με 43. Εννοείται πάντα full wipe! Έχω τρελαθεί! Πως μπορώ να δω ποιο app ευθύνεται; Υποψιάζομαι viber, facebook κτλ... Και παρακαλάω να μην είναι hardware issue... Παράθεση < Trust No One and Deny Everything > Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 δε δούλεψε τελικα με την διαγραφή δεδομένων. ... καποια αλλη ιδέα ;; Κάτι παίζει γιατί τον τελευταίο καιρό μου το κάνει κι εμένα. Θέλει προσπάθεια και καμιά φορά ανοίγω και το gps για να ενημερωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 το διαφανο widget που φαινεται στις αρχικες οθονες στο xda για τις ομεγα που βρισκεται? εχω την ομεγα ν40 κανεις?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Νέα έκδοση Omega v43.1 (Android 4.1.2) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts