iolaos1989 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Κατι σε ελληνικο δεν υπαρχει????Δεν ξερω καθολου αγγλικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Κατι σε ελληνικο δεν υπαρχει????Δεν ξερω καθολου αγγλικα.. Εδω θα βρεις οδηγίες στα ελληνικα. Είναι προς το τέλος του μηνύματος. Το λέω για να μην βιαστεις να πεις ότι αυτο το άρθρο είναι για το πως θα κανεις root. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Νέα έκδοση Omega v11 Η νέα έκδοση έχει μικρές διαφορές με την v10, διαβάστε το chengelog πριν την εγκαταστήσετε, περισσότερα στα πρώτα post. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 το θέμα με το wifi και με SiyahKernel S3-v1.5beta1 http://www.gokhanmoral.com/gm/2012/07/30/siyahkernel-s3-v1-5/ Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 καλησπερα διαβασα καπου οτι αμα το ρουταρεις μετα και θελεις να το γυρισεις στην αρχικη του κατασταση οπως το πηρες δυστυχως δεν μηδενιζεται ο counter ακομα οποτε χανεται η εγγυηση αληθευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 καλησπερα διαβασα καπου οτι αμα το ρουταρεις μετα και θελεις να το γυρισεις στην αρχικη του κατασταση οπως το πηρες δυστυχως δεν μηδενιζεται ο counter ακομα οποτε χανεται η εγγυηση αληθευει? Με το triangle away μηδενίζεται ο counter ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Καλημερα παιδια, το κλασικο widgets για της ειδησεις τις google που μπορουμε να το βρουμε; γενικα μπορουμε να το βρουμε για OMEGA; Thanks :) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Wanam v2.0 όπως την γέννησε η μάνα της με τον στοκ κερνελ... Απλά εξαιρετική σε όλα της... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felipe_grr Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Wanam v2.0 όπως την γέννησε η μάνα της με τον στοκ κερνελ... Απλά εξαιρετική σε όλα της... Είτε έχεις δίκιο φίλε, είτε έχεις άδικο.. Βρίσκω πολύ άκομψο εκ μέρους σου,να γράφεις για κάποιον άλλον dev και την Rom του, μέσα σε ένα θέμα που σχετίζεται με την δουλειά ενός άλλου dev.Νομίζω πως στο θέμα "τροποποιήσεις",θα μπορούσες να γράψεις ελεύθερα την άποψη σου και να μας ενημερώσεις όλους. Φιλικα και με σεβασμό στην άποψη σου. (συγνώμη για το "off topic") edit Ήμουν σίγουρος φίλε galanakop,οτι κάποιο λάθος θα έκανες απο βιασύνη, καθώς είσαι γνωστός εδώ μέσα και γαι τον σεβασμό σου,αλλα και για την αντίληψη σου. Το θέμα « λήξαν » λοιπόν όπως αναφέρεις και εσύ παρακάτω. ( Ας διαγράφει και αυτό το ποστ.) Edited July 31, 2012 by felipe_grr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Wanam v2.0 όπως την γέννησε η μάνα της με τον στοκ κερνελ... Απλά εξαιρετική σε όλα της... Είτε έχεις δίκιο φίλε, είτε έχεις άδικο.. Βρίσκω πολύ άκομψο εκ μέρους σου,να γράφεις για κάποιον άλλον dev και την Rom του, μέσα σε ένα θέμα που σχετίζεται με την δουλειά ενός άλλου dev.Νομίζω πως το θέμα "τροποποιήσεις",θα μπορούσες να γράψεις ελεύθερα την άποψη σου και να μας ενημερώσεις όλους. Φιλικα και με σεβασμό στην άποψη σου. (συγνώμη για το "off topic") +1 φιλικα Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Παιδιά το θέμα θεωρείστε το λήξαν... Άλλου ήθελα να ποστάρω και άλλου ποσταρα... Σίγουρα δεν έχω δείξει ότι είμαι από αυτούς που δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες και ειδικά του Γιάννη... Θα παρακαλέσω έναν moderator να μεταφέρει το ποστ στο τροποποιήσεις galaxy s3... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Καλησπέρα, που θα μπορέσω να βρω οδηγίες για να αλλαξω τον kernel???? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μπράβο ρε παιδιά έτσι λύνονται οι παρεξηγήσεις (κι εγώ ήμουν σίγουρος για το λάθος) :) Φίλε μου για τον κερνελ που ρωτάς διάβασε λίγο τον οδηγό περί root.. Οι κερνελς συνήθως είναι σε μορφή zip οπότε αφού κατεβάσεις το αρχείο, πας από cwm και κανείς install zip file from sd card... Αλλιώς αν είναι σε μορφή tar το κάνεις από odin/mobile odin Αν δυσκολεύεσαι και σε μπερδεύουν όλα αυτά άσε τον kernel που έχει η rom σου, δεν έχω δει ουσιωδεις διάφορες στους kernels στην παρουσα φαση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μπράβο ρε παιδιά έτσι λύνονται οι παρεξηγήσεις (κι εγώ ήμουν σίγουρος για το λάθος) :) Φίλε μου για τον κερνελ που ρωτάς διάβασε λίγο τον οδηγό περί root.. Οι κερνελς συνήθως είναι σε μορφή zip οπότε αφού κατεβάσεις το αρχείο, πας από cwm και κανείς install zip file from sd card... Αλλιώς αν είναι σε μορφή tar το κάνεις από odin/mobile odin Αν δυσκολεύεσαι και σε μπερδεύουν όλα αυτά άσε τον kernel που έχει η rom σου, δεν έχω δει ουσιωδεις διάφορες στους kernels στην παρουσα φαση! :) Ευχαριστω πολύ .......βοήθησες αρκετα :):):):):) Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 παιδιά ειμαι με ομεγα v11 και ολα ειναι σούπερ μπράβο Γιαννη για την δουλειά σου!!!μονο ενα πράγμα μου την δίνη στα νευρα λιγω πως μπορώ βρε παιδια να συνδεσω το κην σαν εξωτερική συσκευάσει στο pc μου γιατη συνδεεται συναιχια με MTP(στο s2 δεν ειχα τετοιο προβλημα τσεκαρα τον εντοπισμό σφαλμάτων και ολα κομπλε ενω εδω οχι!!!)τα φώτα σας παιδες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Παιδιά Μία ερώτηση. έβαλα το mobile odin pro και λέει ότι κάνει dumbing και δε βρίσκει την εξωτερική καρτα μνήμης.ούτε ο root explorer την βλέπει Κάνω κάτι λάθος Edited July 31, 2012 by eliasmad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παιδιά Μία ερώτηση. έβαλα το mobile odin pro και λέει ότι κάνει dumbing και δε βρίσκει την εξωτερική καρτα μνήμης.ούτε ο root explorer την βλέπει Κάνω κάτι λάθος Στο mobile Odin δεν ξέρω, αλλά στο root explorer την κάρτα σου θα την δεις στο mnt σαν ExtSdCard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παιδιά Μία ερώτηση. έβαλα το mobile odin pro και λέει ότι κάνει dumbing και δε βρίσκει την εξωτερική καρτα μνήμης.ούτε ο root explorer την βλέπει Κάνω κάτι λάθος Μου το έκανε κι εμένα πρόσφατα και αναγκαστικά να βρω το lite.. Είναι μάλλον παλιά η έκδοση.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Παιδιά Μία ερώτηση. έβαλα το mobile odin pro και λέει ότι κάνει dumbing και δε βρίσκει την εξωτερική καρτα μνήμης.ούτε ο root explorer την βλέπει Κάνω κάτι λάθος Για δοκιμασε αυτη την εκδοση σε μενα δουλευει κανονικα http://db.tt/C4xRKwnn Edited August 1, 2012 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Για δοκιμασε αυτη την εκδοση σε μενα δουλευη κανονικα http://db.tt/C4xRKwnn ευχαριστω nik187 δουλεύει κανονικά!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Από αυτονομία πως πάτε; Υπάρχει διαφορά σε σχέση πχ με κάποια stock ROM? *ακούω ότι με την έκδοση Jellybean η αυτονομία θα είναι ακόμα καλύτερη. Ισχύει; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Νέα έκδοση Omega v11.1 περισσότερα στα πρώτα ποστ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Ευχαριστούμε πολύ Γιάννη, θα τη βάλω τώρα. Δοκίμασε κανείς να την τρέξει με άλλο κέρνελ; Καμία πρόταση; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) Ευχαριστούμε πολύ Γιάννη, θα τη βάλω τώρα. Δοκίμασε κανείς να την τρέξει με άλλο κέρνελ; Καμία πρόταση; πολύ καλή , με τον Kernel που φοράει και ... το wifi λειτουργεί σωστά ακόμη δεν άλλαξα Kernel , την δοκιμάζω , πολύ καλύτερη από την 11 edit Όλα λειτουργούν όπως αρμόζει σε μια omega , τέλεια Μπαταρία To βράδυ με ανοιχτό wifi , gps , και ειδοποιήσεις στα email (πάνω αριστερά το maildroid) έχασε 3% (λογικά 2% είναι και διανύει το 3% ) ελπίζω και με την χρήση να πηγαίνει καλά Edited August 7, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 παιδια θελω να βαλω nova launcher αλλα δεν θελω να αποχωρηστω το widget του καιρου απο tw που μπορουμε να το βρουμε υπαρχει για χρηση με αλλον launcher? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts