Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακάρι να είναι εντάξει. Εγώ είμαι καμμένος από τις samsung γι'αυτό πήρα τελικά μια sandisk 32gb class 10 και όλα δουλεύουν ρολόι.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει δοκιμάσει κανείς aftermarket καπάκια αλουμινίου ??

Aν ναι, ποιες οι εντυπώσεις ?

Μήπως αυξάνουν το πάχος του S3?

Ένα μίνι-review μου για την puro, post #1402.

Πράγματι κόβει ένα ποσοστό σήματος, αλλά τελικά δεν είναι λόγος να μην την πάρει κανείς. Την χρησιμοποιώ κανονικά-ανάλογα την περίσταση- και με λίγα λόγια είναι λεπτή, όμορφη,ποιοτική και δεν προστατεύει τέλεια.

Παρέλαβα σήμερα αυτή τη θηκούλα πολυ όμορφη και προστατευει πιο πολύ από την οriginal σιλικόνης

IPhone 15 Pro 

Παρέλαβα σήμερα αυτή τη θηκούλα πολυ όμορφη και προστατευει πιο πολύ από την οriginal σιλικόνης

link? ευχαριστω :)

ΥΓ: Το ξερω οτι γινομαι γραφικος, αλλα μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο δοκιμασμενα καλο screen protector?

ΥΓ: Το ξερω οτι γινομαι γραφικος, αλλα μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο δοκιμασμενα καλο screen protector?

Στο ebay βρίσκεις πολλά και πολύ φτηνά. Εγώ θα σου πρότεινα τις matte για να λερώνει καθόλου.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0085U7P2I/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 και screen protector αυτο http://www.ebay.com/itm/271004265324?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 είμαι πολύ ευχαριστημένος

IPhone 15 Pro 

Παιδιά καλημέρα! Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό bumber που να μην κάνει σημάδια στο τηλ; και επίσης υπάρχουν σαν το μήλο που είχα καπάκια για την υγρασία;
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

http://www.ebay.com/itm/160920329158?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Έχοντας δοκιμάσει αρκετά car docks αυτό το dock είναι αυτό που ακριβώς ήθελα.

Μαζί με το Car home ultra https://play.google.com/store/apps/details?id=spinninghead.carhome&hl=en

το εργαλείο έχει τη θέση που του αρμόζει στο αυτοκίνητο...

Youtube στη κίνηση και τα μυαλά στα κάγκελα :lol::lol:

Ειδα αυτο σημερα.Βαση αυτοκινητου στη σχισμη του CD.Ειναι universal.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Guest Logi
Ειδα αυτο σημερα.Βαση αυτοκινητου στη σχισμη του CD.Ειναι universal.

Προφανώς όμως ...δεν μπορείς να βάλεις CD!

Καλές πρέπει να ναι οι αεραγωγού αλλά δεν βρήκα κάποια που να με ξετρελάνει...

Προφανώς όμως ...δεν μπορείς να βάλεις CD!

Μπορει να κανει για καποιους,που δεν το χρειαζονται το CD πια.

Κοσμοτε,100Mbps.

Καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποια θηκη Να Μου Προτεινετε για το s3 που να κλεινει τις θυρες φορτισης και ακουστικων και γενικοτερα να προστατευει το τηλεφωνο διοτι λογω Δουλειας Εχει πολυ Σκονη Και Δεν θελω να Μπαινει Σκονη Στις Θυρες ...

Παιδια ποια η γνωμη σας για αυτη τη συγκεκριμενη flip θηκη ; Ειναι μια μουφα της αληθινης αλλα δε με ενοχλει καθολου. Με 8 ευρω μαζι με μεταφορικα πιστευω αξιζει. http://viewitem.eim.ebay.gr/Samsung-Galaxy-S3-i9300-leather-flip-folding-case--Stylus-pen-screen-protector/181126817315/item

Επισης θελω να ρωτησω αν υπαρχει η συγκεκριμενη θηκη που να εφαρμοζει στην 3000 mAh μπαταρια .

Edited by kotsos4u
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

καλησπερα κ χρονια πολλα,εχετε να μ προτεινετε κανενα bluetooth headset αξιοπιστο κ καλο?

Φίλε μου έχω από το iphone platronics m25 και έχει τέλεια συμβατότητα και είναι και φθηνό!

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

έχετε να προτείνετε κάποια κάρτα μνήμης?

δεν θέλω να είναι πολύ μεγάλη...4 gb μου φτάνουνε..για τίποτα Mp3 την θέλω...

το μόνο που θέλω να μην "βαρύνει" το τηλ

μέχρι στιγμής βλέπω πως με τις samsung υπάρχει ένα θέμα ενώ με sandisk όχι...

Καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποια θηκη Να Μου Προτεινετε για το s3 που να κλεινει τις θυρες φορτισης και ακουστικων και γενικοτερα να προστατευει το τηλεφωνο διοτι λογω Δουλειας Εχει πολυ Σκονη Και Δεν θελω να Μπαινει Σκονη Στις Θυρες ...

http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=34446

Αυτή η θήκη κάνει αυτό που ψάχνεις. Εχει καπάκια που κλείνουν τις υποδοχές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=34446

Αυτή η θήκη κάνει αυτό που ψάχνεις. Εχει καπάκια που κλείνουν τις υποδοχές.

...Ακακιε,και μην ξεχασεις,η οθονη ναχει μεμβρανη,γιατι λογω σκονης,θα χαραξεις το γυαλι,ειδικα αν ειναι και πυριτικη η σκονη.:p

Κοσμοτε,100Mbps.

Παιδια καμια θηκη για να χωρεσει και το εξτρα battery kit με την 3000 μπαταρια ; Ειτε σε πουγκι ειτε οτιδηποτε.
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Παιδια καμια θηκη για να χωρεσει και το εξτρα battery kit με την 3000 μπαταρια ; Ειτε σε πουγκι ειτε οτιδηποτε.

φιλε την πηρες την μπαταρια?κραταει παραπανω?αμα βρεις και θηκη ποσταρε την εχω παραγγελει και εγω και την περιμενω!!!

Παιδια ποια η γνωμη σας για αυτη τη συγκεκριμενη flip θηκη ; Ειναι μια μουφα της αληθινης αλλα δε με ενοχλει καθολου. Με 8 ευρω μαζι με μεταφορικα πιστευω αξιζει. http://viewitem.eim.ebay.gr/Samsung-Galaxy-S3-i9300-leather-flip-folding-case--Stylus-pen-screen-protector/181126817315/item

Επισης θελω να ρωτησω αν υπαρχει η συγκεκριμενη θηκη που να εφαρμοζει στην 3000 mAh μπαταρια .

την πηρα κ εγω αυτη την θηκη μια χαρα ειναι.δεν ξεχωριζει απο την γνησια πουθενα.δεν κανει για την μπαταρια που λες ομως..

Απο Note II δοκιμασες;

Κοσμοτε,100Mbps.