Roubalita Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Αν έρθετε Λονδίνο μέχρι 12 Αυγούστου πρέπει να περάσετε οπωσδήποτε από ένα samsung Pin! http://mobileriam.wordpress.com/2012/08/01/london-calling-days-5-6-takepart2012/ Παράθεση "Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 γεια σας παιδια, σκεφτομαι να το αγορασω και θα ηθελα να ρωτησω κατι. με αυτο το κινητο μπορουμε να δουμε ταινιες με υποτιτλους?. α και το s-voice δουλευει?. γιατι σε ενα ελληνικο review που ειχα δει δεν δουλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Έχει ένα πρόγραμμα AirDroid είναι δωρεάν θα το βρείς στο Market. Σου εύχωμαι καλή αρχή. Σε ευχαριστώ Κυριάκο γιατί δεν τη παλεύω με τα καλώδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 γεια σας παιδια, σκεφτομαι να το αγορασω και θα ηθελα να ρωτησω κατι. με αυτο το κινητο μπορουμε να δουμε ταινιες με υποτιτλους?. α και το s-voice δουλευει?. γιατι σε ενα ελληνικο review που ειχα δει δεν δουλευε. Φυσικά και μπορείς να δεις ταινίες με υπότιτλους.Όπως σε κάθε συσκευή Android. Το Svoice δεν υποστηρίζει Ελληνικά και σίγουρα χρειάζεται βελτίωση.Κατά τα άλλα στις βασικές λειτουργίες λειτουργεί. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Φυσικά και μπορείς να δεις ταινίες με υπότιτλους.Όπως σε κάθε συσκευή Android. Το Svoice δεν υποστηρίζει Ελληνικά και σίγουρα χρειάζεται βελτίωση.Κατά τα άλλα στις βασικές λειτουργίες λειτουργεί. ναι απο οτι ξερω την ελληνικη γλωσσα δεν την υποστηριζει. Αλλα αν του μιλας στα αγγλικα δεν δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 ναι απο οτι ξερω την ελληνικη γλωσσα δεν την υποστηριζει. Αλλα αν του μιλας στα αγγλικα δεν δουλευει? Εντάξει, απαντάει το κακόμοιρο, άλλα μη περιμένεις να πιάνει πουλιά στον αέρα! Πολλές φορές θα σου απαντήσει άλλα αντί άλλων! Τις βασικές λειτουργίες όμως όπως είπα παραπάνω, τις εκτελεί ικανοποιητικά. Γενικά, αν το βαθμολογούσαμε με άριστα το 10, θα έπαιρνε 6. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 καλημέρα. Εγω δεν μπορώ να καταλάβω τις ΠΑΤΑΤΕΣ που κάνει η σαμυ, να έχει βίντεο με σωστη ηχογράφηση στο ΝΟΤΕ(όπως μου λένε οι φίλοι εδώ μέσα )που είναι ποιο παλιό, και την αθλιότητα στο S3 που είναι η ναυαρχίδα της φέτος. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 καλημέρα. Εγω δεν μπορώ να καταλάβω τις ΠΑΤΑΤΕΣ που κάνει η σαμυ, να έχει βίντεο με σωστη ηχογράφηση στο ΝΟΤΕ(όπως μου λένε οι φίλοι εδώ μέσα )που είναι ποιο παλιό, και την αθλιότητα στο S3 που είναι η ναυαρχίδα της φέτος. . . Δεν υπάρχει πλέον τέτοιο θέμα.. Με την τελευταία αναβάθμιση το πρόβλημα διορθώθηκε. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ?το μόνο εμπόδιο για να τσακισω το κινητάκι είναι ο ήχος. . -Ήρθε αναβάθμιση μέσω κάμερα update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ?το μόνο εμπόδιο για να τσακισω το κινητάκι είναι ο ήχος. . -Ήρθε αναβάθμιση μέσω κάμερα update? Καμιά σχέση δεν έχει το camera module με το μικρόφωνο της συσκευής. Σε τεστ που έκανα με το LG8, o ήχος κατά την εγγραφή βίντεο είναι εμφανώς βελτιωμένος και ισορροπημένος συχνοτικά. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Εγω παντως δεν το λεω τοσο χαλια στην εγγραφή ηχου του βιντεο. Δεν το συγκρινω με ΝΟΚΙΑ βεβαια, αλλα δεν ειναι τοσο χαλια σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Δειτε εδω ενα βιντεακι τραβηγμενο μπροστα στα ηχεια. https://www.dropbox.com/s/37r7vhihvzmuq61/20120629_150848.mp4?m Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Εγω παντως δεν το λεω τοσο χαλια στην εγγραφή ηχου του βιντεο. Δεν το συγκρινω με ΝΟΚΙΑ βεβαια, αλλα δεν ειναι τοσο χαλια σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Δειτε εδω ενα βιντεακι τραβηγμενο μπροστα στα ηχεια. https://www.dropbox.com/s/37r7vhihvzmuq61/20120629_150848.mp4?m με ποιο firmware ειναι τραβηγμένο αυτο το βιντεο? Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 με ποιο firmware ειναι τραβηγμένο αυτο το βιντεο? Ειναι στις 29/6. Μολις το ειχα αγορασει. Ηταν με την XXALF5 official rooted. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Να ρωτήσω κάτι άσχετο και παρακαλώ να διαγραφεί σε λίγο το post από τους αγαπητούς mods. Θα έρθουν κάποιοι συγγενείς μου από Αμερική. Υπάρχει κάτι για το κινητάκι μας (και όχι μόνο) που να αξίζει από άποψη τιμής να μου το φέρουν; Όποιος έχει κάποια ιδέα ας στείλει pm. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Να ρωτήσω κάτι άσχετο και παρακαλώ να διαγραφεί σε λίγο το post από τους αγαπητούς mods. Θα έρθουν κάποιοι συγγενείς μου από Αμερική. Υπάρχει κάτι για το κινητάκι μας (και όχι μόνο) που να αξίζει από άποψη τιμής να μου το φέρουν; Όποιος έχει κάποια ιδέα ας στείλει pm. Ευχαριστώ Ναι υπαρχουν καποια πραγματα αλλα θετικα και αλλα αρνητικα. Ομως το σιγουρο ειναι οτι δεν θα εχεις εγγυηση και θα δυσκολευτεις να το πουλησεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Να ρωτήσω κάτι άσχετο και παρακαλώ να διαγραφεί σε λίγο το post από τους αγαπητούς mods. Θα έρθουν κάποιοι συγγενείς μου από Αμερική. Υπάρχει κάτι για το κινητάκι μας (και όχι μόνο) που να αξίζει από άποψη τιμής να μου το φέρουν; Όποιος έχει κάποια ιδέα ας στείλει pm. Ευχαριστώ αξεσουαρ εννοεις η συσκευη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Ειναι στις 29/6. Μολις το ειχα αγορασει. Ηταν με την XXALF5 official rooted. Είναι δύσκολο να ξαναπετύχεις τις ίδιες συνθήκες ηχογράφησης για να το συγκρίνεις με το νεο firmware :p Στο βιντεο που ανέβασες θα δεις οτι λείπουν οι χαμηλομεσαιες συχνότητες.Πλέον το μικρόφωνο γράφει και τις χαμηλές συχνότητες με πιο φυσικό αποτελεσμα.. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 αξεσουαρ εννοεις η συσκευη? Το SIII το έχω. Κανένα αξεσουάρ για αυτό ή κάτι άλλο άσχετο πχ tablet κλπ που να αξίζει να μου το φέρουν λόγω χαμηλότερης τιμής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Είναι δύσκολο να ξαναπετύχεις τις ίδιες συνθήκες ηχογράφησης για να το συγκρίνεις με το νεο firmware :p Στο βιντεο που ανέβασες θα δεις οτι λείπουν οι χαμηλομεσαιες συχνότητες.Πλέον το μικρόφωνο γράφει και τις χαμηλές συχνότητες με πιο φυσικό αποτελεσμα.. Σιγουρα αλλα παρ ολα αυτα δεν ειναι για πεταμα η ηχογραφιση Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Σε μαγαζι με χρώματα,μέσα δηλαδή.Ειναι το μόνο που με κολλάει να μην το χτυπήσω και το sence. σε μαγαζι μεσα μια χαρα ειναι.......δεν εχω κανενα παραπονο σε εσωτερικους χωρους,και εγω το ειδα στο πλαισιο με φωτα και ηταν μια χαρα,εξω ειναι το θεμα να το δεις σε καταγαλανο ουρανο:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=33960 Δεν έχω λογία φοβερό το πήρα κ έχω βρει την υγειά μου :) Είμαι ανάμεσα σε αυτές έχετε καμιά πείτε μου την γνώμη σας αν έχετε δει απο κοντά :) http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=33891 http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=34111 http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=33958 Edited August 1, 2012 by DMSDMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Το δικο μου εχει Sales Code DBT.Αλλα δεν μου βγαζει αλλες χωρες για να επιλεξω.Συμαινει οτι ειναι κλειδωμενο?Το κινητο ειναι αγορασμενο απο το γερμανικο amazon και χθες μου εκανε ενα κουλο που δεν μπορω να καταλαβω απο που ειναι.Του εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι ηθελα να το δωσω σε ενα φιλο και απο εκεινη τη στιγμη χαθηκαν οι διαθεσιμες γλωσσες στο πληκτρολογιο.Μπορω να επιλεξω μονο Γερμανικα.Τι μπορει να εγινε?Αν γνωριζει κανεις ας με βοηθησει.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Οχι φιλε μου δυστυχως, αν βγει τετοιο update θα χοροπηδαω απο τη χαρα μου να εισαι σιγουρος:lol::lol: Βεβαια η δικα μου συσκευη ειναι τα παντα μαμισια:p Που την ειδες τη συσκευη στον ηλιο η'σε εσωτερικο χωρο? Εγώ πάντως μετά την τελευταία αναβάθμιση βλέπω αρκετή διαφορα.Είναι αγορασμένο από γερμανία. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Εγώ πάντως μετά την τελευταία αναβάθμιση βλέπω αρκετή διαφορα.Είναι αγορασμένο από γερμανία. Εφοσον βλεπεις διαφορα το ανταλλασεις με το δικο μου,και μενα γερμανικο ειναι απο amazon de:cool: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Δεν υπάρχει πλέον τέτοιο θέμα.. Με την τελευταία αναβάθμιση το πρόβλημα διορθώθηκε. Ανέβασε μας κανα βιντεάκι αν μπορείς! Ποια αναβάθμιση αναφέρεσαι? Επίσημη ή κάτι τέτοιο http://www.androidauthority.com/superfine-galaxy-s3-camera-video-recording-93436/ Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts