Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κώστα για ενεργοποίησέ τες να δούμε αν θα πέσει κι άλλο ή θα την διατηρήσει σε αυτά τα επίπεδα... να μας πουν και τ' αλλα παιδιά με stock roms τι βλέπουν γιατί εγώ με Ω βλέπω συνέχεια να είναι σε χρήση από 630 έως 650/780ΜΒ...

Οντος και εμενα ετσι ειναι με stock rom δειχνει παντα απο 600mb μερχι 660mb εχοντας ανοιξει σχετικα αρκετες εφαρμογες πισω απο το backround.Παντος κολλημα μεχρι στιγμης 20 μερες που το εχω δεν εχω δει ουτε εχω αναγκαστει να ανοιξω καπακι και να βγαλω την μπαταρια οπως εκανα με το SG2 για να ξεκολλησει.Κατι εχουν κανει οι Κορεατες στην διαχειρηση της μνημης και ας ειναι 1Giga Ram.

Καλησπέρα παιδιά, είμαι και εγώ κάτοχος άσπρου S3. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το μικρόφωνο; Όταν καλώ πρέπει να μιλάω καθαρά και δυνατά για να με ακούν οι άλλοι. Τουλάχιστον έτσι μου λένε, ότι δεν ακούγομαι καλά. Από άλλες συσκευές με την ίδια ένταση της φωνής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και αναρωτιέμαι τι συμβαίνει

Εχεις βαλει θηκη στην συσκευη;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οντος και εμενα ετσι ειναι με stock rom δειχνει παντα απο 600mb μερχι 660mb εχοντας ανοιξει σχετικα αρκετες εφαρμογες πισω απο το backround.Παντος κολλημα μεχρι στιγμης 20 μερες που το εχω δεν εχω δει ουτε εχω αναγκαστει να ανοιξω καπακι και να βγαλω την μπαταρια οπως εκανα με το SG2 για να ξεκολλησει.Κατι εχουν κανει οι Κορεατες στην διαχειρηση της μνημης και ας ειναι 1Giga Ram.

συμφωνω απολυτα....πολυ καλη διαχειριση μνημης ram!το κεντρικο κουμπι για κλεισιμο εφαρμογων μεχρι στιγμης δεν μου εχει δωσει αιτια να το χρησιμοποιησω!

το LED (οπως ειπε και ενας αλλος φιλος νωρίτερα), ειναι μεγάλος ....ρουφιάνος. Και καποιες φορές (σε κάποιους χώρους) είναι ανεπυθίμητο. Γι'αυτο και εξετάζω την πιθανότητα της επιλεκτικής απενεροποίησης. Υπάρχει ελπίδα???

Απο τα Settings αν το απενεργοποιησεις δεν κανεις δουλεια? Συνεχιζει να παιζει?

Αλέξανδρος

Όχι "γυμνή" συσκευή κανονικά είναι

Εγω εχω θηκη και καμια φορα μου λενε οτι δεν ακουγομαι καλα.Αλλα χωρις θηκη και ακουω τελεια και με ακουνε καλα.Δεν ξερω τι παιζει λογικα καποιο παιδι απο εδω μεσα θα ξερει.

Οσοι εχετε παρει το τηλεφωνο μεσω Γερμανιας ξεκινησε η αναβαθμιση μεσω kies !

?????

4.1?

Ναι εσυ περιμενε την 4.1 !!!:lol:

Οχι καλε LF6

http://instagram.com/p/MaxASZJ5r1/

Αλλα σερνεται στην κυριολεξια λεμε

?????

4.1?

Οχι καλε LF6

μαλλον την *LF5 εννοει.....:X:X:)

Την περιμένω σε μπλε στα σκρουτζομάγαζα με 550-560ε!

Το είδα σε κάτι πλαίσια αλλά +100ε (!)

Πάντως παραδέχομαι ότι με την εισροή νέων πληροφοριών η επιθυμία μου ξεθυμαίνει! :p

Ναι οντος τωρα μου την εβγαλε και εμενα. PDA:LF6/PHONE:LF5/CSC:LF4 (DBT)

Θα περιμενω ως το βραδυ να δω εντυπωσεις απο αλλους που θα εχουν κανει το update.

Αν γινει το update θα χαθουν ολα απο εφαρμογες κτλ η θα μεινει ως εχει η συσκευη;

με στοκ ρομ και ενεργοποιημενα widget για facebook,twtter,email, weather ενημερωση και αλλα ποu δεν ξερω κατα ποσο χρησιμοποιουν ram κατω απο 150 free ραμ εχω δει πολυ δυσκολα!

Απο που βλεπεις την ram? Το λεω αυτο γιατι αν την δεις στον πινακα Διαχειριση εφαρμογων/ Σε εκτελεση, λεει αρλουμπες τις περισσοτερες φορες σε σχεση με αυτο που βλεπεις αν πατησεις παρατεταμενα το home button και πας διαχείριση εργασιων. Εχουν 30-50 ΜΒ διαφορα.

Το widget δειχνει αυτην.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Οχι καλε LF6

Ναι οντος τωρα μου την εβγαλε και εμενα. PDA:LF6/PHONE:LF5/CSC:LF4 (DBT)

Θα περιμενω ως το βραδυ να δω εντυπωσεις απο αλλους που θα εχουν κανει το update.

Αν γινει το update θα χαθουν ολα απο εφαρμογες κτλ η θα μεινει ως εχει η συσκευη;

Και εγω την εβαλα και την κανει μεσω pc,αλλα η εφαρμογη εχει κολλησει και δεν ξερω αν γινεται αναβαθμιση η οχι και φοβαμαι να πειραξω τη συσκευη,κανονικα δεν επρεπε να βγαλει μπαρα με την προοδο της αναβαθμισης?:worry:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

ναι βγαζει μπαρα....τοση ωρα και ειμαι ακομα στο 3%

Εμενα δεν βγαζει τιποτα εδω και 10'καμια μπαρα ενω κατεβηκε κανονικα το αρχειο.Καμια ιδεα?

Οχι καλε LF6

Τι σέρνεται μετά την αναβάθμιση η συσκευή?

Την εκλεισα την εφαρμογη διοτι κολλησε το ξαναεβαλα να κανει update και μου βγαζει error. θα δοκιμασω αργοτερα:p

Την εκλεισα την εφαρμογη διοτι κολλησε το ξαναεβαλα να κανει update και μου βγαζει error. θα δοκιμασω αργοτερα:p

κανε restart pc και τηλ αν μπορείς κλείσε και το αντιβιοτικό, μη τρελαίνεστε δεν έχει διαφορά με την αναβάθμιση αυτή, ισα ισα τρώει το κουμπί αλλαγής γλώσσας..

Αποτυχία αναβάθμισης, άγνωστο σφάλμα.

Μήπως φταιει που έχω κάνει root και εγκαταστήσει το CWM recovery?

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

ναι βγαζει μπαρα....τοση ωρα και ειμαι ακομα στο 3%

Εμενα δεν βγαζει τιποτα εδω και 10'καμια μπαρα ενω κατεβηκε κανονικα το αρχειο.Καμια ιδεα?

Γαιτι βιαστηκατε να κανετε το update;Λογικα υπερφορτωθηκε ο server.Μονο να σκεφτεις οτι η Γερμανια εχει πληθυσμο 82 εκατομμυρια και ποσοι εχουν αγοραση το SG3 φτανει να καταλαβεις οτι τωρα θα γινεται κονφουζιο στα κατεβασματα.Τα ξημερωματα με την ησυχια μου να το εχω σιγουρο το update.

κανε restart pc και τηλ αν μπορείς κλείσε και το αντιβιοτικό, μη τρελαίνεστε δεν έχει διαφορά με την αναβάθμιση αυτή, ισα ισα τρώει το κουμπί αλλαγής γλώσσας..

Γαιτι βιαστηκατε να κανετε το update;Λογικα υπερφορτωθηκε ο server.Μονο να σκεφτεις οτι η Γερμανια εχει πληθυσμο 82 εκατομμυρια και ποσοι εχουν αγοραση το SG3 φτανει να καταλαβεις οτι τωρα θα γινεται κονφουζιο στα κατεεβασματα.

Θα το δοκιμασω το απογευμα αστο καλυτερα,για το κουμπι γλωσσας εννοεις στα μηνυματα? διοτι σε εμενα αλλαζει με space,πως γινεται μετα?:p

Αποτυχία αναβάθμισης, άγνωστο σφάλμα.

Μήπως φταιει που έχω κάνει root και εγκαταστήσει το CWM recovery?

Δεύτερη απόπειρα, προχώρησε αλλά με σταμάτησε γιατί η μπαταρία είναι χαμηλή (48%)!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Απο που βλεπεις την ram? Το λεω αυτο γιατι αν την δεις στον πινακα Διαχειριση εφαρμογων/ Σε εκτελεση, λεει αρλουμπες τις περισσοτερες φορες σε σχεση με αυτο που βλεπεις αν πατησεις παρατεταμενα το home button και πας διαχείριση εργασιων. Εχουν 30-50 ΜΒ διαφορα.

Το widget δειχνει αυτην.

χρησιμοποιω το system tuner pro

ενα καλο task killer και ενα καλο εικονίδιο για να κλειδώνει η οθονη.ειχα βαλει ενα αλλα ανοιγοκλείνει 2 φορες η οθονη.

Καλε ρε παιδια τι στο καλο ειναι αυτο το kies σερνοταν στη κυριολεξια το laptop αναγκαστικα να κανω restart για να ξαναερθει στα ισια του.Αν ειναι δυνατον με i3 2nd generation τι να πω.:D:p

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανουν την αναβαθμιση μεσω OTA ...:blink: